Evet şimdi herkes ay ne güzel işte falan yazıcak ama içten içe onun sorunlu biri olduğunu düşünüyosunuz dimi itiraf edin!
Evet samimi açıklamalarınız nedir bu kız hakkında?
Evet samimi açıklamalarınız nedir bu kız hakkında?
İlkini ve sonunu bir arada bulup hayatı boyunca mutlu olabilir.İlk olup,olmaması hiçbir zaman önemli değil.Umursamam bile bu durumu.
Peace ^^ sister.
buda güzel
kesin bir sorunu vardır ama yüksek ihtimalle ya çok kilolu ya çok çirkindir..
ya işte bu tutum nasıl gelişiyo anlamak imkansız
yani sizin gözünüzde kızlar bu kadar mı ilgi düşkünü sevgili düşkünü?
Eğer çok anormal bir psikolojik durumu ya da karakteri yoksa her kadın erkeğe ihtiyaç duyar bunu bu sitede kızların neden benim sevgilim olmuyor diye sordukalrı sorulardan da net olarak anlayabiliyoruz ..bir kızın sevgililis yoksa yüksek ihtimalle çirkin ya da aşırı kiloludur bu net...yoruma bile gerek yok..
yanılıyosun
kaç yaşındasın ?
22
Cevap
13Cevap
Sevgilisi olmamis diye getirip krallik tahtina oturtacak halimiz yok. Karakteri duzgun degilse, efendi degilse yine bos.
aynen
Eğer yanıma yakısacak güzelliği de mevcutsa.
Sanırım direk basarım nıkahi.
o kadar etkilendin
valla direk evlenme teklifi ederim hiç düşünmeden tabi öyle cok güzel olmasın ama cirkinde olmasın yani
hiç sevgilisi olmayan kız zor bulunur bu zamanda varsada hakikaten bir sorunu vardı utandıgı bir kusuru vardır aile baskısı vardır yoksa bikız sevgilisiz yapamaz.
düşünceni açıkça yazmışsın sağol
Sorunlu olduğunu düşünmüyorum Ya senin istediğin biri daha karşına çıkmadı ya da çıktıda cesaretin toplayıp konuşamadın .Belkide ilk ve sonu olan aşkını bekliyorsundur :)
sevgili dediğin nedir ki sevgilisi hiç olmamış benim gözümde en güzel insandır buda benim hosuma gider
yasina gore degisir 18 yas icin 24 yas icin garip 30 yas icin anormal sorunlu derim
Hic sevgilisi olmamis erkek hakkinda ne düşünürsünüz 19 yasinda tip de var
call me...call me...call me...call me..call me...call me...call me...call me...
Güzel ve zeki ise güzel bir şey.
Evet gözbebeğisiniz oldu mu?
Ya 10 yasindadir ya da biyiklidir...
kompleksli olma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar