Canı isterse yakın duruyor, istemezse uzak duruyor, ve ben bu çocuğa aşık oluyorum

selam millet, birilerine akıl vermeye gelince 1000000 tane fikir vardır bende.ama kendi başıma bişi gelse beynim uçup gidiyor.Baktım burada herkesın bir fikri var. Belki bana da bir kaç fikir verirsiniz hı ? olmazmı ? benim tam bir birliktelik diyemesemde görüştüğüm birisi var.Adam tam bir vurdumduymaz :( ahım şahım bişi değil ama elim ayağım dolanıyor onunla konusurken,birlikteyken mutlu oluyorum..Ama benim sevgilim böle bir umursamaz hani aramazsan arama modunda..Aramıyım ozaman dedim ve aramıyorum,mesaj atmıyorum, niye aramıyorsun niye ilgilenmiyorsun der,arayıp sorsam sanki hesap soruyorum gıbı algılıyor,bazen cevap vermiyor falan, canı isterse cevap veriyor kısacası, ve öyle sevgilisini sıkan cok kısıtlayan biri de değlim.koca adamsın yanlışı doğruyu sen bilirsin derim hep. cok duygusal biri olduğunu genelde kararları duygularıya aldıgını söylüyor, sıkılıyosun ilgiden ozaman ilgilenmiyim napıyım diyorum..benimle vakit geçirmeyi sevdiğini söylüyor,benimle olmaktan mutlu olduğunu söylüyor.ayrılık yasadık kısa bı süre arayan yine o ya ben seninle olmak istiyorum hep konusmak ıstedım ama yapamadım diyo,Ama gel gelelim aramaz sormaz,vakit geçirelim diye plan yapmaz cok..Canı isterse yakın duruyor, istemezse uzak duruyor, ve ben bu çocuğa aşık oluyorum :( napmalıyım bu çocuğa karşı nasıl davranmalıyım ? hadi kardeşcezlerim bir kaç akıl piliss :(
Canı isterse yakın duruyor, istemezse uzak duruyor, ve ben bu çocuğa aşık oluyorum