bana göre çok saçma ten rengi tek başına güzelliği belirleyemez.bu kadar cehaletin içinde yaşıyorum:)))
Ten rengi güzelliği etkilermi sizce?
bana göre çok saçma ten rengi tek başına güzelliği belirleyemez.bu kadar cehaletin içinde yaşıyorum:)))
Güzellik göreceli bir kavramdır onun için çevrendekilere çok aldırma ama tavsiyeleri dinle :). Bence buğday ve esmer ten daha güzel.
ten renginin güzellikle alakası yok bana göre
afrikalılarda güzel olyo esmer olsada o yüzden ben şahsi fikrimi söyledim hiç bir kızın ten rengine bakmam
:)
Özgüven eksikliği mi yoksa kendin de mi acık teni begeniyorsun?
yok yüz hatlarım süper öyle olsa yz hatlarımıda beğenmezdim fiziğimide beğenirim
ama açık ten gidyo bana seviyorum malesef değilim
Tamam canım sen seviyorsan BB kremler isini gorur.Sadece yuz renginin acılması yeterli.Vucut esmer de beyaz da iyidir zaten.Hatta bazılarına gore esmer daha iyidir.Yani sadece yüzünün rengini abartmadan acman yetecektir.Ancak yok genel ozguven eksikligin varsa bu durum asıl vahim olandır
bu halimlede beğeniliyorum ama beyaz tenli bir fondten sürdğm kadar dikat çekmiyorum
sadeceaçık ten bir fondoten kullandğmda kadınlar bile tanımdğm insanlar bile ne kadar tatlısın diyo orda burada durakta bile:)belkide ondan takıntı oldu
bana kalsa vüctda beyazlıcak ama mümkn değil:)bb krem marka önerebilirmisin bir tane aldım ama hiç doğal durmuyo sevmedim cevap için teşekkür
yok benim aldığı bulgarian rose bb krem o kadar çok övülmüş ki dayanamadım aldım bence o kadar değil watsonlarda satılıo.garnear mayboline falan baktım ama almadım sivilceye meyilli bir cildim var çnkü
aslında akne sorunum var bu ara cldm aknelerden temizlendği dnem pürüzss oldğmda ten rengime bende takılmıyorum ama çevremdekiler değişmez beyaz ten hastaları:)
misha yı çok övüyolar evet fiyatı yağlı ama
Cevrendekileri takıntı yaparsan kendin mutlu olmassın ama bir de soyle düsün beyaz ten bir güzellik olcutu olsaydı tum güzeller beyaz tenli olurdu ama medyada bunun tam tersini de cok goruyoruz.Dedigim gibi daha kendin mi yoksa baskaları mı bunu begeniyor karar verememissin.İlk önce bunu düsün.
bi kaç ton açık olursam bencede hoş olurdum haklı olablrler şimdide beğeniyorm kendimi ama dikkat çekici durumda değil
Cevap
2Cevap
etkiler.tüylerin daha az görünmesi gibi avantaj-dezavantajları vardır
istisnalar dışında çok etkilemez diye düşünüyorum
Etkiler tabi
ne yani şimdi benm yüz hatlarm güzel fiziğim güzel ten rengimden dolayı çirkin olabilirmiyim?
Elbette.
ten rengin beyaz olsa emin ol bu kadar dikkat cekmezsin.
Esmerler her zaman kazanır bu devirde. ve ten renginden dolayı. yoksa cidden fıs
esmer halimle dikkat çekmiorm ben beyaz tenle dikkat çekiorm :))tam tersi
batıda olsam kazanrdm belki doğuda avantaj değil bana göre
Bir kadının dikkat cekmesi zor mu diye düşünmek lazım
Cok mu zor? yoo. dar kıyafetler dikkat ceker. kısa etekler. bir dekolte.
Bence bir de tamamen bir yerin acık olmadan dene bakalım. sadece sac kalsın ne kadar cekiceksin görelim ne dersin?
Hayatta bazı seyler cogu zaman yanlış algılanır. fizigin güzelse sana senin içine bakmazlar. fizigine bakarlar ve sadece fantezi kurarlar. di mi? cogu erkek böyledir. Sapıklık degil bu. sadece cagrıştırdıgın olay
o dediğini yapmıyorum ben kapalym zaten
erkekler açısından demedim dikkat çkmeyi genel anlamada dedim kadınlar açısından hatta dedim
kapalı olmak ve fizik güzelligi?
yani kapalı olmak sence yeterli mi? olayı yoksa sadece basta olan örtü olarak görenlerden misin? bazıları öyle yapar. dar kot giyer ama sac örtülü garipler yani
tamam öyle olsun neyse kapadım konuyu
ben tamamn kapalıyım dar kıyafet giymem kıyafetme dikkat ediyorm sadece başı örtülü değilim ben
seçim hakkı meselesi. kişiler tene bakar . mesel sarısınlar da beyazlar da esmer ister gibi. tabi esmer secimde yoksa degişir.
Bu resimdeki kız kimdi bilemedim ama bu da kazanır secimlere göre degişir yani.
resimdeki kız benmi malsf burada olduğum sürece evde klacam böyle batıya taşınmam lazım:)))annelerle muhatabım çünkü görücü uslü yani
Nasıl yani bir dakika ? seni yani soru soran senin resmin yok zaten. oneday8 deki profil resmine dedim
kafamı karıştırmayın birden bire :p
Görücü usulu en güzeli aslında. evde kalan tek sen degilsin tabi
Peki neden boyle kısıtlı olarak degerlendirdin ki bir insanı?Bir insanı olusturan o kadar cok sey var ki.Karının ikizi bile olsa onun bir ikincisi bile senin için aynı degeri tasımaz.Simdi sarısın var sarısın var.Karakteri olur güzelligi olur ne bileyim baska bir seyi olur takılır aklına.Genel begenini altüst eder.Esmer için de gecerli.
burada karakterleri esit olanlardna bahsediyoruz. simdi ic güzellikten bahsetme icgüzellik zaten önemli ve o olmadan sarısın da boş esmer de beyaz da farketmez.
ic güzellikleri iyi olanlar arasından secim yapıyoruz. kim ister ki ici kötü olanı ? ben istemem sahsen
oneday bu dediğine çok katıldım:)
benimkine de katılsan ?
ya karışıyor böyle ama :(
Sorana sordum bana da katıl diye :p
Yani sana katıldı zaten. ben de ic güzellikleri esitler arasından seciyoruz kısmına katıl diyordum cevaplarda.
bende neye katılacağımı düşnydm sevgi frtnası:)iç güzelliği eştler arasından seçim konusuna katılıorm çok şükür o konuda sorun yok zaten bizde yani inş öyledir övünmek için gerçekçi olmk babunda dedim yanlış anlaşılmasın
Bak ya :p hemen de kendinden bahsedip ic güzelligim var benim diyor :p
2 kızla da ugraşmak ne zormus aynı anda :p Sizin mudo da indiriminiz yok mu :p
halen esmerler kaznır da iddialımısın?
Köşeye sıkıştırıyorsunuz he :p
Tamam şöyle yapalım cogu esmer kazanır diyelim düzeltelim kabul mü ?
kabul etmiyorum erkekler açısından eşit diye düşünüyorm
bakma kadınlarla muhatabım benim dezavantajım bu.
istisnlar vardır elbet ama erkeklerin ten rengine takıldığını düşünmüyorum ama nedense sorulduğu zaman genlde erkekler esmer der ama sarışın renkli gözlü kadınlarada bayılırlar
Renkli gözlüler benim ilgimi cekmiyorlar. Ben de renkliyim ama ilgimi cekmiyor renkli gözlü kızlar. Evet sarısın kahverengi göz de ilgi cekicidir dogru.
benm uyku vaktm geldi :))
oneday8 uyumustur kesin :p ses cıkmadı baksana
Senin de geldigine göre ben de uyuyayım artık.
iyi geceler gizli.
Sanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar