Benimle buluşmak isteyen bir erkek neden hep bir kız arkinle gel bende arkimle gelcem der?neden hep 4lü buluşma ister?
Cevabın nedir?
+1 yıl-Arkadaşı vardır, ona kız bulmak içindir.
-Çevre yapmak içindir, malum bu erkeklerin en şeytanca taktiğidir, geleceğe yatırım gibi bir şey. Kişi iyi ya da kötü bir kız bulur, çıkmaya başlar, sonra arkadaşlarıyla tanışır, bu sayede kız çevresi genişler, ileride olası bir ayrılıkta bunlar parçalı limanları olur.
-Muhabbet olsun, eğlence olsun diye.
-Egosu için
cut.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıle erkegn erkek arkadaşım ona öncelerden demiştir bna bir kız ayarlayacan borcun var diye seninde kız arkdasn çok olacagı için sevglin der yanında bir arkşnı getr bnde gtrcem diyerekten oysa sevgilin erkk arkdasna demiştr sana bir kız ayarldım manyak bişi sdiye :))
00 Yorumla
+1 yılYa mesela sen tek başına gitsen,Çocuğun sana ne yapcapnı bilemezsin..Çok özür dileyerek söylyrm.Belki İlişkiye gircenz flan...Ki her neyse,Kendisine güvnmen için arkadaşını al yanına diodur bence..Ki ben yanıma genelde arkdaşımı alırım. Sonra bir yere gidince.arkadaşım bir yerde bekler biz oturur konsuruz.
00 Yorumla
+1 yılKızlarda yapar aslında, bir arkadaşını getir numarasını kızın arkadaşı helede daha önceden görmüşse o kızın başının etini yer benide arkadaşına ayarlasın diye:)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
sosyal activitelerini daha güçlü kılmak ve yahut bır hayıra vesile olmak ıstıyordur ılla art nıyet aranmamalıdır bunda bence
00 Yorumlaçünkü arkadaşına yaa bir kız düşürdüm çok güzel hadi sana da arkadaşını ayarlayayım iyisin yine hadi tarzı abazan muhabbetine girerler o yüzden
00 Yorumlabelki yaninda getirdigi cocugu senin kiz arkadasina ayarlamak istiyordur?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsebep belli komsuda pisen bizede düser mantıgına sahip arkadasları var etrafında
00 Yorumlagrup seviyorum gibi bir mesajmı vermek istiyo acaba
00 Yorumla
+1 yılşimdi senle sevgili ya arkadaşınıda senin arkadaşına ayarlamak için işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gruptan kız ayartıyo çakal, şebeke olmuşlar bide vay anasını
00 YorumlaDaha güzel vakit gecirebilmek icin bence. Böyle kendine fazla iş düşmüyor :)
00 Yorumla
+1 yılşişe cevirmece 2 kişiyle olmuyor diyedir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşına kız bulmak için ne için olacağıdı
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir ilişkiniz var anlamadım ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Arkadaşlar arası dayanışma yapıyordur
00 Yorumla
+1 yıl4 lu iyi oluyor makara muhabbet :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKız arkini yanındaki arkisine yamamak için kjfhjk
00 Yorumla en sinir olduğum şeylerden birisi -_-
00 Yorumla
+1 yılbelki de çok 101 oynayılası duruyosundur :D
00 Yorumla
+1 yılGrup hevesi var eleman da.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkötü bişey olmasından korkuyor
00 Yorumla
+1 yılgrup istiyolar heralde :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şebekeye düşmüşsün.
00 Yorumlarabia yapıcaktır.
10 Yorumlagrup seviyodur ?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiim enterasann.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği