İşte bazıları seven erkek cinsellik düşünmez diyor bazıları her erkek düşünür yapmak ister diyor bence seven erkek dokunmaya kıyamaz gibi geliyor sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ne için bir kadını sevdiğimizi kadınların idrak etmesi gerek artık. Sevgi, aşk, ilgi, şefkat, sevgili, söz, nişan, düğün vb. şeyleri hep cinselliğe ulaşmak için yapar erkek...
Hedef daima cinselliktir, yoksa bir kadını neden sevelim, çok seviyoruz diye * mi?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman o dokunmaya kıyamaz lafı bu devirde safsata. Hiçbir erkek bunu yapmaz, bunu istemeyen kadın aşk işlerine bulaşmaz benim gibi. Kendinizi kaldırmayın kandırılmayın. Erkekler ağına düşürecek arar sürekli düşmeyin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır aksine seven erkek çok arzuluyor, arzulamiyorsa dokunmaya çalışmıyorssa sevmiyordum. Ama dini sebeplerden ötürü kendine hâkim oluyorsa ayrı bir konu. Ona saygı duyarım öbür türlüsü cidden sevmeme durumuna giriyor. Erkek arkadaşım ilk buluştuğumuzda nereme dikkat ettiğini sormuştum ki gerçekten sapık biri değil. Bana dediği şey memelerin dikkatimi çekti. Ve ben dekolteli bir şey giymemistim. Hatta olabildiğince vücut hatlarimi kapatacak bir şeyler giymiştim. Kısacası benim sevgilim bile bunu ilk buluşmada hissetiyse her erkek dokunmak ister cinsellik ister ama sen istemediğin halde ısrar ederse niyeti farklı. Aradaki fark bu işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAklı doğru düzgün aşağı gitmez. Sadece öpüp koklamak, sarılmak ister. Yanında olmak , seni görmek ister. Hayatın ne getireceğini bilmediği için seni riske atmaktan korkar , ileride pişman olabileceğin şeyler yapmani istemez ( kendi işine gelse bile). Seks ileride kendiliğinden gerçekleşir zaten zamanı gelince. O bunu dert etmez çünkü cinsellikle kıyaslanamayacak kadar güçlü bir duygu olan aşka, sevgiye sahiptir.
10 Yorumla
+1 yılHmmm. Güzel soru oldukça düşündürücü. Felsefik açıdan fazla derin.. Sanırım üstada başvurucağım
00 YorumlaSeven erkek evliliği bekler. Bu kadar aksini söyleyen arzularını kontrol edemeyen zayıflardır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyebilir çünkü o da duyguların ve ilişkilerin bir parçası. Ama bu her "sevdiğimden istiyorum" diyenin de doğru söylediğini göstermez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu bir şiddet unsuru falan değil ki hanımefendi, dokunmaya kıyamaz söylemi neden yani anlayamıyorum. duyguları pekiştirme bağdaştırma gibi bir şey, ama kimi de bunu tercih etmiyor böyle de bi şey var evet.
00 YorumlaBence istemez ama sevdiği için aldatmaz da yine sevdiğine sığınıp isteyebilir
00 YorumlaÖyle bir şey yok arkadaşım sevgi ve cinsellik apayrı şeyler
00 Yorumla
+1 yılİster tabiki , cinsellik cok dogal bir ihtiyac canim benim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlakası bile yok cinsellik yaşayınca sevilemez mi kim uyduruyor bunu ben cinsellik yaşadığım kadına daha çok bağlanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bi dünya yok ya saçmalığa bak peki evlenince cinsellik olmayacak mı? o zaman sevmiyor mu oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey mi
+1 yılZorluyorsa sıkıntı istemiyorsan saygı duymalı
00 YorumlaBen sevıyorsam isterim
00 YorumlaCinsellik sevmekle bağlantılı bir şey değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenınce nasıl kıyıyor
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini arzular
00 Yorumla
+1 yılister tabiki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi