Ben alkol kullanmam ama sevgilim alkol kullaniyor (vodka, raki vs vs) ve üstelik sarhosta oluyor. Benim yanimda degil tabiki ama bir sekilde ögreniyorum. Bu iliskiyi bitirmeyi düsünüyorum, ilerde evlendigimde sorun yaratabilir. Sizce abartiyor muyum?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
çok içiyosa sorun olur. benim sevgilim de arada içer böyle kafası bozuk olduğun da birkaç bira. ben de evlendiğimiz zaman çok içmesini istemem eminim içmez zaten çünkü oturdum adam akıllı konuştum bak biz evlenmeyi düşünüyoruz içki konusuna nasıl bakıyosun falan diye. önce al karşına konuş
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Biraz abartıyorsun sanki...daha az içsin sorun olmaz.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
nesini abartiyorum, adam yarin birgün cocuklarinin yaninda da vodkalari icerse cok mu iyi örnek olur.
- +1 yıl
Sosyal içici ise önemsiz ama sürekli içiyorsa salla
Ama içip kapına dayanıp ağlayacaktır senin için içtim bir daha içmiyeceğim deyip sen de affedeceksin yine içecek öyle işte yaşa gör00 Yorumla
- +1 yıl
sürekli bir kullanıcı degilde sadece ortamlarda iciyorsa cokta sorun degil bence
03 Yorumla- Soran+1 yıl
neden? Alismis bir kere ama
- +1 yıl
alismak? bende bazen icki iciyorum ama ayda yılda bir kez bu alısmaktan sayılır mı? kimseye de zararım yok ha böle ergen gibi içip içip sarhoş olmuyorum güzelce viski mi hazırlıyorum ya da bira arklarla muhabbet ederken içiyorum öyle tek başına içiyorsa sevgilin ve böle gereksiz yereyse alışmış diyebilirsin hatta özenti de denilir
- Soran+1 yıl
oda içiyo ama sarhos oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
senın elınde sorun çozmek daha bonker olurlar evde ıçırmeye alıstırırsan vede neselı
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
alkolik ise bitir değilse sosyal içici diyorlar onlara devam et
02 Yorumla- Soran+1 yıl
sosyal içici olsa ne degisiyor, yine iciyor yani yarin birgün evlendigimizde evde de içer
- Cevap sahibi+1 yıl
haklısın galiba yol ver gitsin
- +1 yıl
en başta da bilmiyor muydun içtiğini ?
00 Yorumla Duyanda paracıklar senden çıkıyor zannedecek..
00 Yorumla- +1 yıl
hayır abartmıyorsun çok doğru düşünüyorsun :))
00 Yorumla - +1 yıl
pek iyi değil
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim alkol kullanıyor.. İleride sorun yaratır mı, abartıyor muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar