Iyi günündede yanindaydim kötü günündede yanindayim :)
Bi erkeğin kötü gününde yaninda olunca o çocugun sana aşık olma ihtimali yüzde kaçtır?
Iyi günündede yanindaydim kötü günündede yanindayim :)
%50
kötü günde yanında olunca kızlar daha çabuk aşık olabilir. ama erkekler biraz daha zordur. ama yüzde 50 de iyi bir ihtimaldir. Erkekler çoğunlukla cinsellik düşünür. yani aşktan önce, faydalanmaya kalkabilir. %50 aşık olur, %50 kullanmaya kalkabilir.
Sen ona deliler gibi aşık olduğun için sen öyle olmasını istiyorsun. Ama bazen onun için canını versen arkadaşım/dostum der. :((
Bende d israfına maruz kaldım :D
Of aynen
sen çok dertlisin yaaa O'nun için kendini paralıyorsun resmen :(
Sorma bu aralar fazlasıyla durgunum
Onunla kaç kez soru sordun bu kadar uğraştığını görse anlar mı acaba
Ya biliyo zaten sevdiğimi ben söyledim de, çocuk arkadas olaral goruyorum dedi
söylediğini biliyorumda onun için bu kadar uğraştığını biliyo mu ? farkında mı görüyor mu yani
Tabiki hatta iyiki varsın diyor ama işte çocuk kimseyi sevemiyo çünkü 12 yaşında bir kız tarafndan reddedilmiş. Ondan beri sevemiyorum diyo. Bide kimseyle çıkmamiş, özgüven diye bişey yok. Ilişkiye hazir hissetmiyorum kendimi diyo 20 yaşında olmasna rağmen
O özgüven çok önemli gerçekten. Bede onun gibiyim 23 yaşındayım sevgilim olmadı. Bende de bu konuda öz güven sorunu var. Bu konuda çok iyi anlıyorum onu. Kendince aşamadığı korkular vardır
Aynen artık nasıl yencekseniz bu korkuyu
işte onu bende bilmiyorum :) bilsem şuan sevgilim olurdu sanırım :)) ama ona her zaman destek olmaya devam et. Tabi bu mücadelede ne kadar dayanırsın bilemem
Kotu gununde yanında olursun ama iyi gününde seni unutabilir bu da bir ihtimal.
Cevap
23Cevap
Duruma göre değişir..Senin hakkında ki görüşlerine bağlı sırf kötü günümde yanımda oldu diye bir kıza aşık olamam...Biri girmişti benim hayatıma kötü bir dönem de beni çok.sevdiğini söyleyen ve sevgisini bildiğim yalnız bana değil aileme de çok destek vermişti..Ama ona karşı en ufak aşk manasında birşey hissetmedim...
duruma gore değısır adamın bir yakını olmuştur o durumda olmaz dıye düşünuyorum sınavdan cakmıstır ısten atılmıstır bu gibi durumlarda olabilir tabi kızın nekadar yakınlık goterdığınede bakar
Simdi sen ona cikarsiz yardim ediyorsan.. ve oldugun gibiysen sana alisacaktir.Ama ask cok farkli bir durum sonradan gelisebilir. ama alisip hoslanacagi kesin.
olabilir ama cok umutlanma
100/100 ÇÜNKÜ ÖNEMLİ OLAN KÖTÜ GÜNÜNDE YANINDA OLMAKTIR İYİ GÜNÜNDE ZATEN İYİDİR KİMSEYE İHTİYACI YOKTUR
aşık olma ihtimali az o anı geçiştirdikten sonra eski duruma dönme ihtimali çok.insan aciz anını unutur malesef
Beni gerçekten çok olumlu etkiler.Çünkü iyi gününde herkes yanında olur.Yüzde veremem ama yüksek ihtimal aşık olur.Dikkatini çekersin onun.
Gerçekten huzur veriyorsan ve onu rahatlatıyorsan zor gününde yüksek ihtimaldir...
bir erkeğin (eğer güzelimsi bir şeysen) sana durduk yere aşık olma ihtimali zaten %80 falan bir de sen kötü gününde yanında falan olucaksın ohoooo :D
%sini bilemicem ama çok etkilenirim önemli olan kötü günde yanımda olmasıdır
Bu sana bağlı 1 şey. Eğer etkileyici isen sana aşık olma ihtimali %90 dır.
Ben çok zor bir durum geçirdim yani yanımda kimse yoktu sevgilimde vardı onun olmasını çok istemiştim olmadı olsaydı eğer ben o kızı asla bırakmazdım .
yüzdesini bilemem ama oda hep senin yanında olmak isteyecektir bol şans
Hmm beni etkiler diyeyim herkeze göre değişir tabi...
Farkındalık yaratır sadece sonrası ikiniz arasında :))
yüzde 99 dur. yüzde 1 de düşünce payıdır yanı bu kız en kötü günümde yanımdaydı dıye düşünmesi.''
aşık olur mu bılmıyorum ama o kıza cok daha fazla deger verecegı kesın
% 0 tabi ki de sana karşı bir şey hissetmiyosa hangi anında yanında olursanız olun bir şey hissetmez
Kızın kim olduğuna bağlı :)
Erkklere güven olmaz.
%Bülent Arınç ihtimalinde aşıktır.
Tam olarak aşık olmasa da etkilenme olabilir
5_10 ha hamurunda bozukluk vsrsa 99
çıkarların için iyilik yapma
100%70
diyorum ben
%5 artar.
Yüzde 10
% 70 :D .ç...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?