Aşkı bulmak zordur. Doğru insanı bulmak ise daha da zor. Hayatına giren insanların arasından doğru olduğuna inanıp yanıldığın oldu mu? 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence bu şans değil doğru olursan bir ilişkiye emek verir güven kazanırsan ve özellikle alternatif değilsen güzel insanlar çıkar karşına ya da güzel olanı çekersin desem daha doğru!!
ben yanlış seçimler yapmam genel olarak seçtiysem benimdir o ve mutlaka hoş şeylere gebe kalacaktır bebe gibi düşünmeyelim 😀
kısacası şansa inanmam kendime güvenirim.
Değildir insan doğasında iyi ve güzel varsa kendini her açıdan tamamlarsan frekansı sana yakın olanı çekersin yani şansı yaratan sensin!!
Aşkın sansla pek bir ilgisi yoktur. Emek, sabır, özveri ve özgüvenle inşa edilmesi gereken bir ilişkide sonuç şanslı olmak veya şanssız olmakla açıklanamaz
Aşk hayatımda şanssız olduğumu söyleyemem, ama şanslı da değilim.
Doğru insanı bulmak zor, doğru insanı tanımak ise daha da zor.
Hayatıma girenlerden bazen doğruyu bulduğumu düşündüm, bazen de yanıldım. Ama her deneyim, bana başka bir şey öğretti.
Aşkı bulmak zor değildir. Çünkü onu içimizde biz yaratırız.
Doğru insanı bulmak zordur evet. Çünkü herkes doğru insan olduğundan çok emin. Herkes sorunu diğerlerinde arıyor 😄
Cevap
16Cevap
aşk hayatım yok aşka da inancım yok.
Bu zamana kadar hiç istediğim birisiyle olmadım o yüzden şanslıyım diyemeyeceğim
Dimi kime değer verdiysem düşman oldu 😑
%70-80 şanslıyım yanlış zamanda doğru insanlara denk geldim ya yanlış insan olsalardi dkskks
Tek iyimser olduğum konu bu dkksksks
Yüzde verecek kadar tecrübem olmadı aslında sadece yaptığım ufak gözlemlerim var, çıkardığım dersler. Bu yüzden yüzdelik bi nokta değilim
Aşkı buldum diyorum Ghostluyo normalde ghost yiyen birisi değilim ghost atan birisiyim ama son zamanlarda böyle sanırım çimene değmem lazım KWJWLWJWPWJLWJW
Yani evden pek çıkmayan telefondan sosyal olan insanlara denir
Kakwjwkwjlwkwlwkwpow
Zor değil çoğu insan onları sevenleri beğenmiyor dış görünüşe bağlı kalıyor ama sohbet uyumu olan kişiyle evlenmesi gerektiğini bilmiyor
O yönden şansım baya yüksek yani bunu puanlarsam 10 üzerinden 9 derdim
Doğru insanı bulmak zor maalesef. Bu yüzden de biraz şanssızım biraz
Çok şanssız biriyim ben, hayatım boyunca hiç aşk anlamında deger görmedim kimseden
Hiç kimsenin dopru olduğunu düşünmedim ve yanılmadım
Aşkı bulmak zor değildir çünkü öyle bir şey yoktur. Aşk sandığınız şey bağımlılık ve alışkanlıktır. Bilimsel olarak bile aşkın ömrü en fazla 3 senedir. Çünkü geçici bir duygudur.
çok oldu yüzde veremem
ama bır yandam da şanslıyıö pınar
Aşk hayatımda ve seçimlerinde yanlış bir insana denk gelmedim..
Aşk istemiyorum sevgi istiyorum
%200 falan mxxmdkd
Muhtemelen 100% sanssizim
Her konuda aşırı şanssız biriyim
Hiç aşk hayatım olmadı ki şanssızım
Aşkta şansım pek yoktur
aşk bana bu aralar dünya da cenneti yaşatıyo
%-99999 şanssızım.
Oldukça şanssız
%100. 🤦♂️
şansım iyidir
%30 diyebilirim