Arkadan vuran iş yeri arkadaşı KARAKTERİ NE ÇÖZEMİYORUM

Biraz uzun ama yardımcı olursanız sevinirim. Detaylı yazdım.

Merhaba. Bir şirketin deposunda çalışmaktayım. Depoda 2 arkadaş çalışmaktayız. yanımda çalışan çalışma arkadaşım oldukça samimi ve iyi niyetli görünmesine rağmen 12 günlük yıllık iznimde beni amir ve şeflerimize karşı satmış. Yani depoda sinirlenip yere üniformaları yere dökmüştüm. Yıllık izne çıkmadan toplayacaktım. ben toplarım dedi ve sen çık izne arkadaşım diyerek beni kandırdı. Döndüğümde yerdeki malzemelerin fotoğrafları çekilmiş ve üst yönetime şikayet edilmiş şekilde buldum. Arkadaşıma sormuşlar niye böyle burası diye, oda ben mi yaptım cevabı vermiş. arkadaş sandığım kişiye güvenip hata yaptım. Haliyle onun yerinde ben olmuş olsam ve o üniformaları dağıtan o olmuş olsa, ben raftan indirdi arkadaş, üniformaları beden beden düzenleyip yerleştiriyoruz, yavaş yavaş düzenliyoruz der geçiştirirdim. kısacası, bu durumdan rahatlıkla yırtılabilirdi. Ama o sinirlendi yere attı, ben mi yaptım gibi laflar kullanmış.

Ayrıca belirtmek isterim ki, depoda bazen hakaret, ya da tanıklık gerektiren bazı durumlar oluyor. Mesela birisi geldi bize küfretti. Bu arkadaş dediğim kişi, kulaklarıyla duymasına rağmen, hep ben duymadım. o an şununla ilgileniyordum, yok ben duymadım, o an rapor hazırlıyordum vs vs. diyor. yani duysada ben duymadım diyor. ve ben ona güvendiğim için hep yarı yolda kalıyorum. Kendisi adanalı ve 32 yaşında, acaba adanalılarda mı sorun var ?. Bazen ona hakaret edildiğinde, şeflerle konuştuğunda, adam geldi bana şunu şunu dedi dediğinde bana gelip soruyorlar, xxxx arkadaşına dedi mi deye. evet duydum dedi diyorum ben. ben o konumda olduğumda, yok ben duymadım. bilmiyorum demiş olabilir, ben rafları düzenliyordum deyip taraf olmuyor. halbuki gözünün önünde ve çok net duyduğu bir olay oluyor. Bu kişinin karakter profilini çıkaramıyorum. Bu kişiden bana nasıl tehlikeler doğabilir. Bu kişiye ne kadar güvenilir. Benim başıma bu kişiden neler gelebilir. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Not: aynı şirkette 3 yıldır çalışıyorum. oda 3 yıldır çalışıyor, 2 yıldır beraberiz ve ben onu tanıyamadım.
Arkadan vuran iş yeri arkadaşı KARAKTERİ NE ÇÖZEMİYORUM