sevgilinize rezil olduğunuz veya çok utandığınız anlarınız neler?
Cevabın nedir?
ünide sevgilimin evine ara ara gider dizi mizi izler geyik yapardık neyse sevgililiğimiz biraz uzadıktan sonra level atlayıp aile ile akşam yemeği faslı gerçekleşti güzelce giyinip gittim bastım zile içeri tedirgin adımlarla ayak atıyor ilk defa geliyormuş gibi eve göz gezdidiriyorum salonun genişliği dekorların güzelliği ile ilgili övgülerde bulunup kişisel zvklerini takdir ediyorum benide kabul görmeleri için türlü itlikler yapıordum. neyse yemekler yenildi çaylar içildi tavlalar oynandı kutusu kapatılıp koltuk altına alındı (adam sağlam tavlacı çıktı 3 mars:S) ve tuvalete gitme ihtiyacı belirdi. ben bütün kibarlığımla lavoboya gideyim dedim kız arkadasımın müstakbel babası kızım ferdiye lavoboyu göster dedi. ben asrın mallığını göstererek gerek yok ben biliyom dedim...Allah bağışlasın son duyduğumda 2 çocuğu vardı sanırım
61 Yorumla- +1 yıl
Hahah :)
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Eski sevgilimle ilk çıktığımız yıllardı. Ailesiyle tanışıyordum ve ayrı şehirlerdeydik. Her ay düzenli ziyaretine giderdim. Yine böyle bir zaman da onlardaydım. Eve misafir gelecekti. Annesi oğlum uzun yoldan geldin istersen duş alıp yorgunluk at dedi. O zamanlar doğalgaz nerde. Ev de tüplü şofben var. Şofbenin altında bir çamaşır makine. Ve pompası arızalı ve su damlattığı için cam bir kase koymuşlar geçici olarak.Ben duşa girmeden annesi suyu fazla açma sakın, pompa sorunlu dedi. O esna da misafirleri geldi ve salona aldılar. Ben duşa girdim. Yaklaşık 10 dk sonra bir patlama sesi ve gürültü oldu. Ben o panikle şofben patladı zannettim ve şuursuz bir şekil de çırılçıplak/köpükler içinde salona dalıverdim. Bütün herkes hayretle bana bakıyor. Fark ettiğim de çok geç olmuştu ve rezil olmuştum.
122 Yorumla- +1 yıl
JAAHASHDAHDASD ne güldüm ya :D
sevgilimle burger king^'te oturuyorduk .bi ara lavaboya gdeym ben dedi .gelirken bana bakayım derken oturan bir kadına carptı kadın 180 derece döndü yerinde :D:D:D garibim nasıl rezil olduu :D:D:D
bnde bana çiçek almıstıı sana cicek aldım askım senin bunlar dedi .bende hım iyi dedim :D:D
sanırım egosu yüksek kendini begenmiş biri sanmıstı beni ama kendimi ifade edebildim daha sonra :DD:D
bide babaannesiyle telefonda konusuyorduk .babaannesi 'siizin konuscaklarınız vardır tutmayaym ben sizi dedi .ben ise ne tutcan yaaa diye bir cevap verdim .nasıl kıpkırmızı oldum nasıl utandım anlatamamm :D:D:D00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. Flort asamasinda gibiydik daha cikmiyoduk sigara uzatti bu komple beyaz olanlardan neyse hava kararmisti ark grubuylaydik yakio cocuk sigarayi lanet olasi yanmiyo.. 4-5 defa yakti yanmadi.. en son bir dikkatli bakti yuzume tuttu sigarayi alip ters cevirdi uzatti.. meger tersten yakmaya calisiyomusum farktmedim karanlikta :))
41 Yorumla- +1 yıl
bizdede oldu ondan ama işin kötü yanı sigara camel soft du .d (turuncu filtre)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tam öperken, Hapşuruyordum az dayha )
00 YorumlaEski sevgilimle parkta çimlerin üzerine oturacaktık. Beyaz renk üzerine, kare şeklinde renkli motifli bir tişörtü vardı. Oturduk. Kendisi yumuşak birşeyin üzerine oturdu. Kalktı, dışkı.
Kendisi çok utandı ama ben hiç önemsememiştim. Elime ıslak mendil alıp temizledim.
Aynı gün, yanımda istifra etti, ağzını sildim. Yine kendisi çok utanmıştı ama insan sevdiği için herşeyi yapmalı diyorum. Karşı taraf utansa, sıkılsa bile; bizim karşı tarafı rahatlatmamız lazım.
Evlendiğiniz kişiyle paylaşacaklarınızı bir düşünsenize... :)
Herkese hayatında başarılar ve mutluluklar diliyorum... yalnız konuyu nerelere getirdim... iyice duygusala bağladım... (eski sevgilimden dolayı değil, dinlediğim müzikten dolayı) :)
Çok uzattım yatıyorum.72 Yorumla- +1 yıl
tebrik ettim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilime rezil olmadım hiç oda bana rezil olmadı. Birbirimizin yanında yere düştüğümüzde oldu tökezlediğimizde sonunda birbirimizin elinden tutup kalktık. Sevgilinizi gerçekten samimi görüyorsanız rezil olmak diye bişeyi sıkıntı etmezsiniz. Ama illaki bir rezillik paylasmamı isterseniz;
Arkamızdan yaklaşık bir 15 metre uzağımızda kahvehane varmış.Genç bir gurup oturmuş oyun oynuyolardı.Görmedik. İlk busemi dudağına kondurduğumda bir alkış kopmuştu. Hiç unutmam.Tatlı bir utangaçlık yaşadık ne yapacağımızı şaşırdık ama güzel bir anıydı :)82 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kardeşim :)
Karda sevgilimle romantik bir yürüyüşe çıkmıştık. Futbol sahasına girdik kardanadam yapmak istedi. Ben bagcıklarımı baglarken bir arkadaşım bana uzaktan kar fırlattı. Ben karda onu kovalamaya başladım tam yakalayacakken futbol sahasının demir kapısına uçtum kafam girdi. Çok utanmıştım.
Bir de eski sevgilimle ilk buluşmamızda okula gidiyorduk. Yagmur yagıyor romantik bir an içersindeyiz. Bir şemsiyenin altında dipdibe gidiyoruz. Sigara yakalım dedik yagmurda.. Yaktık. Benim sigaram ıslandı ve kırıldı agzımda kaldı izmariti. İlk buluşmayı göz önünde bulundurursak baya utanç verici bir olay.10 YorumlaÜni 2.sınıftayken o zaman ki sevgilimle şehirler hakkında konuşuyorduk.Konu afyona geldi.Bende saydırdım ağzıma geleni.En son da daha da gitmem o şehre dedim.Baktım kızın yüzü düştü.O zamana kadar hiç kıza "Nerelisin ? " diye sormamışım onu farkettim.Sonra kıvırmaca hoplamaca zıplamaca falan.
10 Yorumla
+1 yıllisede arkadaşlarla bilek güreşi yapıyorduk 3 kişiyle yaptık zar zor ucundan kazandım sonra o da karşıma oturdu bide benle yap diye bende güldüm filan sonra ısrar etti..keşke yapmasaymısım 3 erkek okadar ugrastırmadı beni yendi rezil kepaze oldum...daha sonra aklıma geldi boksör oldugu :S
51 Yorumladaha lise döneminde sevgilimle yeni tanışmışız,otobüs duragında bişeyden sebep atışıyoduk,otobüs duragının arkasında bel yüksekliğinde bahçe ferforje demiri olurya,sinirle gittim oraya oturmaya,oturdum oturdumda demir kırıkmış :D geri geri düştüm beyinciğimi yere çarptım :D yanlız kalkınca istifide bozmadım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi gün sevgilime hoş gorünmek icin gömlegin icine Gece mavisi dantelli bir atlet giymistim ama sade bir sey
O da ne giymissin gömlegin icine ya pijama gibi demisti , çok kaba biri oldugunu düşündürmüştü ve utanmıştım
Baska bir gun de yorulunca beraber oturmuştuk banka yanımızda yaşlı bir teyze vardı Pecete istedi bende yoktu ama sevgilim her zaman pecete ıslak mendil taşır o verince teyze de oglanda peçete var sende yok demisti. Yine utanmıstım22 Yorumla- +1 yıl
ayy kıyamam ya sen onun için giyiyorsun oda sana öyle diyor :( benzer bir öküzlük bende yaptım ama sonra farkedince cok üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılBi daha da giymiyorum , oh olsun...
+1 yılburnumun kenarında ben var bazen sumuk sanarlar , sevgılım dur alayım bıtanem dıye peceteyle geldı kac dk ısyan ettım ya ben o hıc mı gormedın dıye dokundurtmadım sonra pecetedekını gorunce anladınız sız onu :))
23 Yorumla- +1 yıl
evet hıc oyle sey olmazdı aramızda ama utanmıstım epey :)
Bir defa yanımda uyuyor sanıyordum. Ben de uyuyacaktım. Zaartt diye bir osurdum. Silkinerek uyandı. Ben de uyuyormuş numarası yaptım.
245 Yorumlarezil olmadımda rezil ettim istemeden. sevgilim dişini fırçalamadan gelmişti hafif sarıydı. Biraz tartıştık şakasına sen git dişlerini fırçala aklıma mahsum kırmızıgül'ün sarı sarı şarkısı geliyor diye bir tek ben kahkaha attım. Sonra özür diledim zaten :D
10 Yorumlayanıma kendimin 2 katı kadar çanta almıştım 155 boyla ancak yani içine kitaplaırmı felan koymuştum iki elimde taşıyodum ama ağırdı zorla sürükliye sürükliye götürüyodum neyse okul çıkışı buluştuk çantayı koluma takıyım dedi yana doğru yattım dssdadfsadfdafafdsf :D epey utandıydım
00 Yorumlastaj çıkışı buluşmuştuk saçım çok yağlıydı saçına ne sürdün ya da ıslak falan mı die sordu o an çok utanmıştım :)
82 Yorumla- +1 yıl
Ouff bu gerçekten utandırıcıdır işte :D
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=LXZD6__ekTkBöyle rezillik görmedim.
61 Yorumla
+1 yılkızla soru çözüyorduk hapşırdı ve sümük soruya yapıştı :)
92 Yorumla- +1 yıl
kardo
+1 yılokulda yanıma geliyordu tam bende giderken tökezledim ve yanına gidince kahkaha attı sinirden kekelemeye başladım cok utandım kizardim tatlısın biliyorsun degilmi dedi ama fena rezill oldum hala utanıyorumm
10 YorumlaBi kafede otururken bir yaşlı bayan gelip ipini saglam tut yerler bunu yerler demisti.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yıl2009 da o zamanlardaki manimle gece çok içmiştik sabah büyük bir şişkinlikle kalktım yan odaya geçtim pencerenin dibinde rahat rahat gaz çıkarayım derken ansızın içeri daldı o an çok utanmıştım <3
10 Yorumla
+1 yılyemeğe çıkartmıştım yemek yedik ama cüzfanımı evde unutmuştum hesabı o ödemişti.mağmaya bir bilet almıştım
10 Yorumla
+1 yılevlenme teklifi ettiğim zaman acayip derecede utanmışımdır çünkü mizaç olarak öyle bir insan değilim kıp kırımızı olmuştum ulan 100 kişinin içinde evlenme teklifi senn neyine :D
20 Yorumlatelefonumda p*rno görünce rezil oldum ben sna yetmiyomuyum demişti.
51 YorumlaBol bir pantolon gitmiştim nasıl olduysa ayağım paçama takıldı az daha yüz üstü düşüyordum ki beni tuttu o an baya utanmıştım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok özür dilerim ama ben ilk sevgilim olduğunda penisim kalkmıştı istemeden oldu zaten kücüktüm ergenlik iste oda gördü heralde oyle tahmin ediyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgay ilişkiye girdiğimi öğrendiği an... ama söylemiştim. beni terkedersen gay olurum diye. çok seviyordum. kendimi kadın yaparak ondan intikamımı aldım... ama utandım. hemde çok utandım.
05 Yorumla- +1 yıl
O nasıl intikam öyle
Cevap sahibi+1 yılşaka değil ciddiyim... nasıl intikam orası tartışılır. bir şey diyemem. ama intikam intikamdır.
- +1 yıl
hahha :D koptum lan.
Cevap sahibi+1 yılbaşrolde ben oynamam. canı acıyor lan insanın :D
+1 yılsevgililerimin yaninda hep rahat takilmisimdir...
utanacak rezil olacak hicbir hareket'ten sakinmam
don't be shy
be cool or another something :)
lol00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAaa sey:-) ilk opusmemizde seyim byumustu farketti guldu:-) cok utanmistm ne dicegmi bilemedm:-)
40 Yorumla
+1 yılısmarladıgım ıstakozun soguk gelmesiydi kahroldum utancımdan
10 Yorumla
+1 yılbir defasında tommy mağazasından çıkarken nerdeyse vitrini deviriyorduk ama çok gülmüştük
00 Yorumla
+1 yıldans ederken tam öpüşecekken süratına hapşırmıştım:)))ohhh kaygan kaygan:))ıyyyy:D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilimin yanında osurmuştum ... neyse bu önemli değilde ... devamını söylemiyim .. :Dd
28 Yorumla- +1 yıl
Sıçtın mı la:D
Cevap sahibi+1 yıl:((( dalga geçme ya :( napiyim ishal olmuşum mq :(
- +1 yıl
:D Yok len komik bir anın olmus iste ne güzel
Cevap sahibi+1 yılya bırak ne komiği rezil olduk işte :/ kızın yanında altına sçan başka bir canlı var mıacebağ ! :/ .. at eşek dışında :(
Cevap sahibi+1 yılseviyosa maruz görür falanda ... kız resmen ultra prima esprisi yaptı yanımda bir keresinde çok fena oldum :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılmagnum yerken dudaklarım feci çikolata olmuştu. Çikolata bulaştığına değil de bunu açıkça yüzüme söylemesine fena bozulmuştum
31 Yorumla- +1 yıl
beraber simit yedikten sonra feci oluyor..sevgiliyle sakın simit sarayına felan gitöeyin:)))
+1 yılgüzel soru ama sanırım istemeden maruz kaldıklarımdır ayrıca sevgilim yok.
00 Yorumla
+1 yılbir sevgilim tuvaleti tıkamıştı :)
93 Yorumla- +1 yıl
:) oha yaaa
Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Erkek için en rezil an parasız olduğu andır..
10 YorumlaYanında tuvaletimin gelmesi =D
20 Yorumlaosurmazsanız sorun yok:d :d
00 Yorumlabenim hic sevgilim olmadi apla
12 Yorumla
+1 yılben klas adamım olmadım allaha şükür.
00 YorumlaKüfür ettiğim zamanlardı ama alıştı :D
00 YorumlaOlmayan şeye dogal olarak rezil de olmam :Dsdf
02 Yorumla- +1 yıl
BENİMLE BERABER REZİL OLMAYA VAR MISIN CANIM ? :d
- +1 yıl
tanımak isterim seni
+1 yılCevaplar süper yaa :D
10 Yorumla
+1 yılrus sevgilim kucağıma oturdu çok utandım...
23 Yorumla- +1 yıl
rus rus rus rus rus rus rus rus rus rus rus rus v v v v v v v
- +1 yıl
Çook yaşa armageddon!
+1 yıldün bir kız sevgilisinin yanında osurmuştu :D
10 Yorumlaben sevgilimden utanmam ki
00 YorumlaBazen şımarık bir çocuk gibi davrandığım zamanlar.
00 YorumlaHiç unutmam bir kere...Unuttum addggjklhjkjd
10 Yorumla
+1 yılDüşündüm de ben hiç rezil olmamisim :)
00 Yorumla
+1 yılTraslamayi unutmustum cok utandim :)zuhahaga
10 Yorumladaha sevgilim olmadıki rezil olim
00 Yorumla
+1 yılHiç utanmam valla o utansın :D
00 Yorumlautanmaya sıkılmaya gerek yok be cool :)
00 Yorumla(: rezillik başka bir şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılokşarken eline boşalmıştım :)
00 YorumlaYere düşmem :DDD
10 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı