Arkadaslar icimde aileme karsi hic sevgi yok kucuklukten beri kac yasina geldim hep tersliyolar beni bagiriyolar hic destek olmuyolar uniyi bile biraktim ailemin yuzunden tek dusunceleri bizden para almasin naparsa yapsin yillardan beri eve bile girmiyorum gece 3 lere kadar 1 dakka bile durmak istemiyorum evde icimde sifir sevgi var yillardir hep asagilandim ...sizce sorun bendemi ?
Cevabın nedir?
Bizden para almasın ne yaparsa yapsın diyorsun kardeşim Ailenin maddi durumu nasıl peki onu biliyormusun milyarları varda senden mi esirgiyorlar ?
Bende 1 babayım elimde olan her imkanı ailem için seferber ediyorum maddi sıkıntı çeksin istemiyorum ama elilmde para var ise bunu yapabilirim yoksa ne yapabiilrm ?
Bence ailene kızıcana ufak tefek kendi paranı kazanmaya başla00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorun bende de var, belki babama karşı biraz sevgi var ama anneme karşı hiç yok desem yalan söylemiş olmam. Kendime kızıyorum ama egomu yenemiyorum. Ben de gece 00.00 a kadar eve gelmiyorum. Eve gelince kavga ediyoruz boktan bir konu yüzünden ...
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ayni kaderi paylasiyoriz sendemi bostasin ?
Cevap sahibi+1 yılYok 2 yıllık üni okuyorum ama öylesine, 2 yıl sonra hayırlısıyla gidicem buradan
Sorun sende degil, eve baglanmayi ögretememisler sana. Sorun sende degil, aile sevgisi nedir anlatmamislar sana. Kac yasindasin sormasi ayip ? Sadece sen bunlari yasamiyorsun, senin gibi bir ton cocuk bunlari yasiyor, emin ol. Cogu aile bazen cok gerikafali oluyor ve cocuklarini para makinesi gibi büyütüyo.
144 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasindayim
- +1 yıl
Emin ol sorun sende degil. Biz alistiriyoruz, bizi sömürmelerine izin veriyoruz. Bi yere kadar saygi olur, ama senin anlattigin gibi olursa cok yazik ediyorlar. Ayip , günah yazik degilmi. Insan kendi cocuguna böyle yaparsa sen ileride aile sahibi olursan, cocuklarinada böyle davranmican ne malum? sonucta ailenden baska görmedin. Yanlis efendim, yanlis.
Soran+1 yılDogru soluyorsun. İcimde zerre kadar sevgi yok hicbisey hiseetmiyorum aileme karsi . Nasil boyle bir aileye denk geldim diyorum hep . Herseyim vardi iyi bir okulda okuyodum yakisikliyim
Boyum posum yerinde cok guzel cevrem vardi ailemin yuzunden herseyimi kaybettim arkadaslarima bile annem bile kotuluo akil verin diye suna kac arkime rezil etti beni . Okulu biraktim onlarin yuzunden . Eve bir kere sarhos gittim polis bile cagirdilar eve polisler bile dedi bunun icinmi cagirdiniz bizi
Soran+1 yıl2 senedir kendimi toparliyamiyorum annem kardeslerime bile soluyo kulak
Misafiri oldum ona iyi davranmayin dio kardeslerimle bile arami bozdu akrabalara herkese beni kotuluo artik okadar bunaldimki eskiden bende bagiriodum biseyin diyince artik cevap bile vermiyorum icime atiyorim hep surekli para lafi hergun bagaris cagaris intihar etmeyi bile dusunuyorim- +1 yıl
Ya inanmiyorum ! Inanmyiorum tamami, bukadar olmaz ya, sanki yanlis bir filimdesin. Allah yardimcin olsun. Benim bu durumda birtane yegenim vardi, onu canimdan cok severdim. Kendi ayaklarinin üstünde durmayi basardi, nasil biliyormusun ? Gitti baska bir ülkeye , orda evlendi ve kendine is aradi, aksamlari okula gitti ve herseyini duzeltti. Simdi cok mutlu ve arkasina bakmiyor cunki yeni cevre edindi ve ailesi artik 3 kisiden olusuyor kendisi, esi ve oglu. Senin burcun necok merak ettim?
Soran+1 yılKoc burcuyum nedenki
- +1 yıl
Iste sorun burada cözülür. Benim burcumda koc, seni cok iyi anliyorum. Sen iyi kalpli bir insansin tamammi, seninle zerre kadar alakasi yok bu olaylarin. Ailenin hatasi kendine, seni kaybetmisler. Bukadar basit. Sen kendine yeni bir hayat, onlardan uzak bir cevre kurmaya calis, biliyorum gercekden zor olucak ama denemelisin. Kimsenin lafina bakmassin sen bir yerden sonra tak eder insana seni biliyorum, cesaretlisin bide. Bence icine atman bile hata ! Onlara INAT hayatini düzene sokmalisn yani.
Soran+1 yılSen nerden anladin peki bunlari burctanmi sadece ?
Soran+1 yılValla merak ettim ya ?
Soran+1 yılHocbiseyim yapasim gelmio 2 senedir bosluktayim sabah 5 aksam 5 uyku duzenim bile nesemi herseyimi kaybettim nasil toparlarim kendimi ?
- +1 yıl
Birikmis paran varsa, cek git.Durma orda. kendine yeni bir düzen ara.Biliyorum sen kendini simdi bir boslukta hissediyorsun, ve o bosluk sanki dünyadaki hic kimse seni anlamiyor gibi hissediyorsun,yapa yanlizsin sanki.Belliki seni bitirmisler icten ice.Tam simdi zamnin gelmis, ayaga kalk ve kendini sirkele.Ve onlarin lafina baka baka hayatindaki caba neyin nesine diye unutturmuslar sana.Kendine yeni 1 hedef ara.Hedef yoksa,nerye bu caba?Monotonlukdan cikmalisin yoksa hayattan cikan sen olacaksn
Soran+1 yılAnladim yani bir an once toparlanman lazim diosun ? Dedigin gibi icten ice beni kuruttular kendime olan guvenimi kabettirdiler . Peki sence ilerde basarili olma sansim vsrmi okulu biraktim ama guzel bir hayat icin sansim varmi sence yine yoksa fazla beklentim olmadan hayyatta siradan bir yasam sureyim ? Bu saatden sonra yani kendimi toparlayacagim gelicegim en fazla yer bellimi ?
- +1 yıl
Sen cok zeki ve akilli bir insansin. Senin icini karartmislar. Onlarin istedigde bu, kasitlari nedir cözemedim ama bu yani. Sen hangi ortama girersen gir ayak uydurabilirsin emin ol bana. Öyle degilse bana yalan de ? Senin gibi elemani her yerde ararlar. Okuluna taktiysan, bence hem calis hemde oku bende öyle yapiyorum ve seni engellemek isteyen kim olursa olsun karsina al. Sen Islenmemis elmas gibisin, ve gelecegin parlak ama böyle kendini koyu verirsen hic birsey yapamassn.
Soran+1 yılBunlari nerden anliosun ? Yoksa moral vermek icinmi soluosun sadece ?
Soran+1 yılAynen ama nasil anliosun peki ? Nerdeyse beni taniosun dicem ?
Soran+1 yılHmmm iyiymis ya yok ismim mirac değil :) ama dediklerinin hepsi dogru hangi ortama girsem ilgi odagi oluyorum 1 ortami oldugu gibi kendime cevirebiliyorum . Bana 1 tane kiz demistiki aylar once senin gibi birisi nasil bu halde anlamiyorum ses tonunun alcalip yukselmesiyle insani etkileyebilen karsindaki bisey anlatirken onu bakislarinla hic konusmadan bile yonlendirebilen bir insansin demisti bunu solyende 2 uni mezuni bir kizdi
Soran+1 yılBu saatden sonra gercekten ama inancim yok.. Bana istediklerimi yapmam hayal gibi bile gelmio cok darbeler yedigim kaybettigim icin herseyimi
- +1 yıl
Inaniyorum sana, ama bunu yapmak istiyorlar, bunuuuu ! Bunu kafana soksana ? Bence senin kendine izin alip en azindan 3-4 hafta tatil yapmalisin. Az kendini toparlamak icin. Sonra yakisiklisin dedin, senin icinde bir kiz arkadas bulmakda zor olmicak eminim. Birtane kafa dengi bul ve hayata küsme gercekden ! Seni tanimiyorum ama baya etkiledi beni hikayen. Sen simdi düsmeyi biliyorsun, ama ayaga kalkmayi nasil beceremiyorsun? Unutmaki her yagmurun ardindan günes doguryor ! yalanmI ?
Soran+1 yılNeden bunu yapmak istiyolar peki ? Ya yalan yok cevremde cok kiz var hatta baya var ama inan kizlar cagiriyo kizlarin yanina bile gitmiyorum en fazla whatapda canim sklinca konusyorum icimde hicbisey yapma istegi yok yani yemin ederim adriana lima teklif etse i
Onu bile reddedirim herkesden sogudum sklidm- +1 yıl
Ya bilyiorum su an bosluktasin. Ama bundan cikmayi bir tek SEN basarabilirsin. Kimse senin elinden tutup cikarmicak, 13 yasinda degilsin, 23 yasindasin. Ve hayatinda buna benzer cok engel koymaya calisanlar cikacak, her defasinda hayata küsersen , oh iyi :( Inanyiorum cok bayanin olduguna. Ailenin neden böyle yaptigini cözemedim. Keske orda olsam ve sana nasil davrandiklarini görseydim ozaman daha cok yorum yapabilirdim böyle görmedigim sey hakkinda birsey diyemiyorum.
Soran+1 yılDogru soluyosun .. Cok darbe aldim ben unide hazilrikta kaldim 1 sene 2 . Senede parayla toefl belgesi diye bir belge var okuldan bir cocuk yapiodu bu isi yerine sinava baskasini sokuyo sana belge verio okula verince o belgeyo direk hazirligi geciosun sinava girmeden 10 milyar para verdim cocuga cocuk 7 kisiydik alan aldi kacti paramizi oyaladi bizi gelicek gicek diye okuldan atildim o yuzden
Soran+1 yılO olaydan 1 ay sonra babannemi kaybettim babannemde kaliodum ben zaten liseden beri kendi evime gecince ayak uyduramadim onlarin yasantisina hep stres skinti yasadim .. Motor kazasi yaptim ailem hastaneye yanima bile gelmedi insanlardan falan cok darbler aldim ben
Soran+1 yılBi ara hergun alkole baslamistim bu yuzden icmedigim gun yoktu bu olaylardan sonra arkadastan antidepresan almistim sabahin korunde basliodum ilaclari almaya 60 kiloya dusmustum stresten skintidan ozamanlar
- +1 yıl
10 milyarmi :S ya sen delisi, ingilizce degilmi o belge toefl li bilyiorum burada öyle gecerli, ben senin yerine gireyim ya cidden. Sorun birtek buysa. Bunlar yapilmaz bir insana. Üzüldüm adina. Inanirim insanlara güvencin kalmadigina ama ileriye bakmalisin. Maziye baktigin sürece ilerleyemiceksin inan bana. Hem insanlar hata yapa yapa tecrübe edinir. Önemli olan hata yapmak degil, o hatayi tekrar yapmamak. Dogru insanlara güvenmelisin, bilyiorum sen cok iyimsersin ve hemen güveniyorsun birisine.
Soran+1 yılAynen bankadan kredi cekmistim sinifi gecicem diye olan oldu ama gecmiste kaldida beni yasadiklarim cok sarsti gercekten .
- +1 yıl
Bak yanliz degilsin, inan bana. Senin ve benim gibi nice insanlarin bu tarz sorunlari var. Cogu insanin dahada beteri var. Allah daha beterinden korusun daima. Yinede elindekilerine sükür etmelisn. En azindan allah sana kime güvenecegini kime güvenmiceni göstermis erken, ona göre adimini at demis sana. Cidden, her kötü olaydan kötü sonuc cikarmamalisin. Ben mesela hayatimda kötü seyler yasamadim diyorum, sadece tecrübe edindim. Kötü ve iyi ismini biz takiyoruz tecrübe kelimesinin.
- +1 yıl
O gün beni bulcaktin ya :D ben bedavaya yapardim sorun olmazdi. Insan bazen tanimadigi bir insana bile fedakarlik yapasi geliyor, ve gelmeside lagzim bence. Sonucta hepimiz ayni kayikta degilmiyiz ? ayni dünyadayiz, ayni nefesi soluklaniyoruz, bu kin bu stress, bu savas neyin nesine ? bak sende duygusal ve tartismalari hic sevmeyen birisi olarak artik bunaldin, senide anliyorum ama okadar düstün, ARTIK AYAGA KALKMANIN ZAMANI GELMIS DE GECIYOR.
Soran+1 yılDogru soluyosun belki Allah daha buyuk bisey verecek ilerde bana guclenmem icin yasadim bunlari .cunku herseyim ters gitti neye elimi atsam hep kurudu herkeze bal olan seyler bana hep zehir oldu . Hic girmicegimm ortamlara bile girdim koluma faca bile attim dusun yani zamaninda skintidan neler yasadim
Soran+1 yılDogru soluyosun .. Cok tesekkur ederim hersey icin gercekten cok moral verdin bana cok saol
Soran+1 yılAma son bisey solicem bir gercek varki imkanin olmadigi zamanda ayaga kalkman zor oluyo nasil desem sifirdaki biri en fazla napabilirki sence ? Ne birikimim var ne biseyim var bizim gibiler icin hayata atilmak gercekten cok zor arkadaslarim nisanlandi evlendi ben evlenmeyi bile dusunmuyorum hic hicbi hedefim yok hayatta suanda hicbisey bana haz verir diyemiyorim
İcim gecmis artik benim nasil diyim sana bunu sanki kendimi 40 yasinda gibi hiseediyorum- +1 yıl
Inaniyorum sana, dogru. Bu yasadigimiz sistemin icinde para cok önemli. Para olmayinca insan nasil yeniden baslasin. Ozaman kendine bir hedef kesinlestirmelisin, biraz biriktirip ona dogru gitmelisin. Evlenmeye gelince, allah askina, birileri bu yasta evlenmelisin, bu yasta evde kaldin diye birsey yok. Sende bunu kafandan cikar, insanlarin sectigi kutuya kendini sigdirma. Kendini nezaman hazir hissedersen ozaman evlenirisn. Bak ben 26 yasindayim , bende evlenmedim. Bunlar basit seyler.
Soran+1 yılYok oyuzden demedim ya yani insanin ilerde beklentisi olur ya evlenicem falan diye benim aklimdan bile gecmio hic ...zaten beni seven uzaktan akraba bir kiz vardi yurtdisinda guzel evlenmek istemisti benle annrmr teyzesi demis bunlari sozlendirelim ben istemistim simdi evlensem belki hic bir skintim olmicakti ama para icinde evlenilmezki oyuzden bende istememistim
- +1 yıl
Hmm evet ama bu düsüncenin olmasi , olmamasi normal. Her insan bir degil, nasil bes parmagin besi bir olmadigi gibi. Koc burcu icin tipik, sen özgürlügünü seviyorsun ama ailen olmasinida istersin, gercek sevdiginde de cok saglam sever cok sadik olursn. Zamaninda öyle secimini yapmissin, bosver keskelere girme, olmamis. Olacagi olsaydi olurdu. Tabiki yine böyle birsey dusunuyorsan tekrar dene derim. istersen beni ekle benim simdi cikmam gerek nezaman istersen yaz ben cvb larim
Soran+1 yılAnladim tesekkur ederim yok o kizla dusunmedim hic ya bu saatden sonra yine dusunmem benim hosuma gitmio yani begenmedim guzel derken cevremdekiler guzel dio yani ben begenmiyorum ..tesekkur ederim hersey icin iyi geceler ...
Soran+1 yılEkledim ama kabul etmedin
neolursa olsunnn aile onlar namus söz konusunun dışında...analar babaların hakkı ödenmez..öyle düşünme lütfen bakış açısını değiştirebilirsen mutluluğu bulacaksın emin oll..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
aga kaygılılar kendi ayaklarını n üstünde durmanı istiyorlar ama bunu yanlış yöntemlerle yapıyorlar eminim sen başarılı Kariye r vs gibi şeyler yapsan senden hası olmaz . Eğer 30 yaşına geldiysen sigara paranı babadan istiyorsan kendindede sıkıntı var
110 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasindayim
Soran+1 yılUniyi biraktim lise mezunuyum
- +1 yıl
Reis sarhoş gidiyorsun .sigara içiyorsun. Üniversiteyi bırakıyorsun* ailenin ne hayalleri vardır senin çocugun böyle yapsa kızmazmısın gerekirse inlaatta amelelik yapmalısın gecenin bu sat inde buraya giriyorsun .. ilk önce uykunu düzene getir kötü alışkanlık tan uzak dur cemaate falan gir Üniversiteye başla oku güzelce ..sigara alkol uzak dur
Soran+1 yılNe bileyim hayata kustum artik hicbisey yapasim gelmio
Soran+1 yılHic inancim kalmadi kotu alikanligim yok zaten bir sigara var alkol ayda birkere . Cok seyler kaybettim ben zamaninda askeri liseyi kazandim polis kolejini kazandim gitmedim anadolu lisesi mezunuyum ben istanbulun en iyi liselerinden cok guzel uniyi biraktim . Cok zengin bir kizla evlenme sansim vardi istemedim . Abd ye gitme imkanim verdi uniye baslamadan gitmedim . Elimi neye atsam hep kurudu hicbiseyi basaramadim hayatimda .
- +1 yıl
Ben düz lise mezunu yum 4 sene öss girdim117 kilo oldum bu sürede .aileem seneden adam olmaz aç kalırsın diyordı sürekli. sonuçya ilk bine girdim tıp 4.sınıftayım ünide 1 sene kaldım Disleksi hasrası olduğumu öğrendim ilk okulda yazı yazamıyordum ayakkabımı bağlayamıyordum okul hayatımda hep aşağılandım tek çare vardı oda herkese neler başaracağımı göstermek bunun için çalıştım hala müccdelem devam ediyor pes etmeye niyetim yok
Soran+1 yılAllah yardimcin olsun seninde .. Benim inancim kalmadi ama usta hicbiseyim yapasim gelmio artik
+1 yılNe yazacağımı bilemedim ama şunu bil sorun kesinlikle sende değil , Allah yardımcın olsun , kendine bir hayat kurmaya bak
113 Yorumla
Soran+1 yılBana diyolar kac yasina geldin bizden hala
Para aliyosun yok uyusturucu satanlar bile senden daha iyi hic olmassa ailesine yuk olmuyo git bu evden kim aricak bakalim seni yillardir hep boyle- +1 yıl
Sen bir an evvel kendine iş bul sonra çek git hayatlarından , böyle olacağına hiç olmasın kafan rahat olur en azından .
Soran+1 yılAynen bende oyle dusunuyorum uniyi bile biraktim evin yuzunden ..eve sarhos gitiigimde polis cagiriyolar dusun yani ... Herseyim vardi tipim fizigim herseyim yerimdeydi yillaatdir cokuntuye girdim . Haksizmiyim sence peki nefret etmekte ?
- +1 yıl
Kardeşim haklısın ne olursa olsun hatan bile olsa ailenin böyle birşey yapmaması lazım ki senin pek hatan olduğunu düşünmüyorum küçüklükten beri dediğin için , sonradan olan bir muhabbet olsaydı kesin istemedikleri şeyleri yapıyorsun derdim ama durum öyle değil yanlış anlamadıysam
Soran+1 yılAynen dogru soluyosun .. Bilmiyorumda icimde asiri kin nefret var elimde firsat olsa 10 sene ugramam bidaha eve .
- +1 yıl
Kin besleme sakın kardeş , gün gelir muhtaç olurlar o zaman sırt çevirirsen bu senin insanlık ayıbın olur . Sen kendi yolunu çiz tavrını koy gerisini akışına bırak ama ailene katiyyen kin besleme
Soran+1 yılAnladim usta ne bileyim ya cok guzel bir unidr cok guzel
Bolumde okuyodum tipim boyum posum herseyim yerindeydi cok guzel hayatim vardi hayatimi mahvettiler 2 senedir bostayim bir turlu toparlanamioyrim hergun bagiriyolar- +1 yıl
Dediğim gibi kardeşim , gir bir işe hayatını kur üniversite okumak istiyorsan da belki hayata atılacağın için örgün öğretimde okuman zor ama açıktanda okuyup kendini geliştirebilirsin , hiçbir zaman hiçbirşeyin sonu değildir bunu unutma , herşeyin bir çözüm yolu bir çıkış yolu vardı . Seni anlıyorum hakkında hayırlısı olsun , dediğim gibi bunlardan başka yapacak birşeyin yok sağlıklı bir hayat için
Soran+1 yılEyw saolasin ..
Soran+1 yılPeki sence benim bu saatden sonra farkli bir hayat yasama ilerde zengin olma gibi bir ihtimalim olabilir yoksa benim icin tamemen kapanmismidir o hayaller ?
- +1 yıl
Bu senin azmine ve ticari zekana bağlı . Yeri gelecek bunun için güçlü bir çevreye ihtiyacın olacak yeri gelecek geceli gündüzlü çalışmaya ihtiyacın olacak yeri gelecek kurnaz olacaksın . Hedeflerini yüksek tut elbet bir yerlere varırsın belkide hayalinde ki profile ulaşırsın , Kimsesiz olup da kendi çabalarıyla zengin olanlarda var . Belki de yaratıcı bir fikrin zengin yapacak seni , bunu bilemezsin , sen çabala sadece elbet birşeyler olur .
Soran+1 yılEywallah saolasin hayirlisi olsun insallah ilk hedefim evden cikmak ondan sonra kafam rahatlasin ne yapacagimi dusunucem ...
- +1 yıl
İnşallah kardeşim , Allah yardımcın olsun yolun açık olsun daima . İyi geceler ...
+1 yılhep aynı yorumu yazıyorum ama arkadaşlar gerçekden pskoloklar bu konularda çok faydalı oluyor birazz konuşmak dertleşmek lazım onlarla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Benimde babama karşı içimde sevgi yok,ailemin yüzünden içe kapanık büyüdüm hep
10 Yorumlauyuşturucuya düştün mü doğru söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hic kullanmadim
Evet, sen de. Anne baba olmadan bilemezsin.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası