Az önce başıma çok kötü bir olay geldi yardım edin :(

twitterda kızın biriyle tartıştık kız bana* dedi bende onun üzerine küfür ettim kızda seni savcılığa vermeden bu twitini sil dedi bende ne dedimde küfür ettim dedim bişey demedi sonra twittarımı kapatmak zorunda kaldım korktum bu arada kız beni mahkemeye veriri mi ne olur alay etmeyin zaten çok üzgünüm şakayı kaldıramam ölmek bile istiyorum o derece yardım edin ben twitterimi sildim diye bana ulaşır mı :(
Güncellemeler
+1 yıl
güncelleme için özür dilerim

kız bana AMk dedi 2 sefer bende sinirlendim ettim twitterımı kapattım kızın twitterına girdim kızla baya tartışmıştım sadece kızın twitterında Seni savcılığa vermeden ettiğin küfürü hemen sil yoksa sen bilirsin mahkemede bu bana AMK mi dedi savunacaksın yazıyor diğerleri niye yazmıyor bunu retweeledi mi :( burada kim suçlu kim suçsuz önemli değil suçluyum kabul ediyorum önemli olan kızın bana dava açmaması açmazsın ya açarsa canıma kıyarım yaşayamam ki:(
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca son güncellemem ne olur kusura bakmayın :(

twitterımı kapatmıştım yine açtım takipçilerim takip ettiklerım 0 oldu niye öyle oldu ya ? :(

ikinciside kıza mesaj attım şimdi neyse kardeşim özür dilerim özürümü kabul et aslında küfür etmek istememiştim diye yani özür diledim kız yumuşayıp mahkemeye vermez dimi ya da allah korusun mahkemeye versede savcı özür dilememe rağmen soruşrurma açmaz mı :(

Lütfen cevaplayın :(
Az önce başıma çok kötü bir olay geldi yardım edin :(