Ağız kokusundan kurtulmak, etrafa güzel kokular saçmak için benim tercihim Portakal aromalı Olips oluyor :D

Ağız kokusundan kurtulmak, etrafa güzel kokular saçmak için benim tercihim Portakal aromalı Olips oluyor :D

Sarımsak ve soğanı aşırı severim. Eğer bunları yemediysem çok şükür hiç koku sorunum olmaz. Mide sorunu olanların ağız kokusu olur. Bir de atıştırma seven ve sadece ana yemek sonrası dış fircalayanlar da ağız kokusu olur.
Galiba kelime eksik oldu. Ağız temizliği olarak sadece ana yemek sonrası dişini fircalayanlarin ağzı kokuyor. Mesela bir şeker attın ağzına. Hemen sonrasında calkalama yapılmalı suyla. Yoksa agizdaki kandida koku yapar. mide kokusu ile birleşip iyyyyy iğrenç bir koku ortaya çıkar.
Benim hiç ilk buluşmam olmadı maalesef.. olsa da zaten bakımlı ve temiz giderdim her zaman :D sakız almazdım yanıma ya da şekere gerek duymazdım hiç bir şekilde.. zaten insan buluşma öncesi de bir zahmet hazırlansın
Cevap
7Cevap
Ağız ve diş sağlığım vücudumdaki en önem verdiğim ve vakit ayırdığım yerdir oyuzden saçma sapan kremlerle maske vss uğraşmak yerine dişlerimle ilgileniyorum oyuzden de o tür sorunlar hiç yaşamadım
Insallah oluyordur.. günler oncesinde baharatlı soğanlı yemem seker nane ne gerekliyse artık çok kötü ya ağız kokusu
Buluşma için değil de ağız kokusu yenileme için bende portakallı veya okaliptuslu olips alırım yanıma hep
Çilekli sakız mükemmel oda alır ağız kokusunu ben dişte fırçalarım pek kokmaz ağzım
Ağzım ve dişlerim temizdir mide sorunum da yok ama ara sıra polo atıyorum
Ben Çikolatalı Şeker atıyorum ağzıma ya da kahveli sigara kokusu arada kayboluyor
Ya marka reklamları sevmem Fakat olips gerçekten hayat kurtarıyor 😁😁 aralıkli oruç yapanlar için naneli olips.. bir klasiktir
Önce buluşma ayarlamak gerek
Evet eskiden çok kullanırdım
Naneli sakız olabilr
Naneli şiker iyidir
Karpuzlu sakızda güzel oluyo tavsiye ederim
Listerin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?