Fal Falımda kalp çıkmış, sağ alttaki y harfi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 burada harf bi de kalp cikmis su sag alttaki kalp mi y mi anlamadim Falımda kalp çıkmış, sağ alttaki y harfi mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tüm Yeğğlerin dikkatine danışma gelmeniz önemle rica olunur 🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne anlatiyon knk Yorumla Gzz00 +1 yıl Niye turkish Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yalan söylemeyeceğim falınızda Alaaddinin sihirli lambasından çıkan cini gördüm. :) Ciddiyim gerçekten:) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl agsghhsha ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim. Fal falan bilmem ama hislerim kuvvetlidir. Dilek isteme hakkınız var bence evrene :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalp olarak gördüğünüz yerin sol alt köşesi Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hocam kalpten ziyade sanki don çıkmış gibi ama bilemedim 0 0 Yorumla
deathhofangell Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sen birine karşı ilgi duymuşsun çıkan kalp bunu yansıtıyor kendini dizginliyorsun o kişiye karşı sebebi ise doğru insan olmadığını bilmen isim temsili yok 0 12 Yorumla Soran +1 yıl dimi dogru degil bencede oyle hissediyorum bazen Yorumla deathhofangell +1 yıl Evet değil ne kadar etkilenmiş olsanda kendini durdurman gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl son vermem lazim artik Yorumla deathhofangell +1 yıl Kendin için iyi olan bu ama sen biri aksini söylese adım atıcak gibisin hem cinsim olarak sana tavsiyem kesinlikle yapma Yorumla Soran +1 yıl ya o kisi ciddi düşünüyorum diyor her seferinde aileme anlattim yarın gel tanış gibisinden şeyler soyluyo artık kafam karisiyo Yorumla deathhofangell +1 yıl Bence hislerine güvenmelisin manipüle yeteneği yüksek olan birisi bence Yorumla Soran +1 yıl evet baya yuksek konusmasindan bazen anliyorum ama yalan soylediginide acik acik soyluyorum ailesinden bahsedince kafam karisiyo Yorumla deathhofangell +1 yıl bir şey sorabilirmiyim Burcu ne ve senin burcun Yorumla Soran +1 yıl onunki yay benimki ikizler Yorumla deathhofangell +1 yıl Yaysa kesinlikle yalancıdır uzak durmalısın ve sen kararsız bir insansın yayın gelgitleri sana göre değil bir gelir bir gider istediğinde elde eder Yorumla Soran +1 yıl dogru diyosun ya uzaklasmak en iyisi Yorumla deathhofangell +1 yıl Kendi iyiliğin için yapmalısın bence Yorumla
barbar8888888888 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl O kalp bana ait gizlisiz paylaşıyorum 0 0 Yorumla
beyazzenci35_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Arabayla giderken kaza yapıcaksın öyle gördüm. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl e süğper Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır ilgisi yok
Tüm Yeğğlerin dikkatine danışma gelmeniz önemle rica olunur 🙄
ne anlatiyon knk
Niye turkish
Yalan söylemeyeceğim falınızda Alaaddinin sihirli lambasından çıkan cini gördüm. :)
Ciddiyim gerçekten:)
agsghhsha ne
Ciddiyim. Fal falan bilmem ama hislerim kuvvetlidir. Dilek isteme hakkınız var bence evrene :)
Kalp olarak gördüğünüz yerin sol alt köşesi
Hocam kalpten ziyade sanki don çıkmış gibi ama bilemedim
Sen birine karşı ilgi duymuşsun çıkan kalp bunu yansıtıyor kendini dizginliyorsun o kişiye karşı sebebi ise doğru insan olmadığını bilmen isim temsili yok
dimi dogru degil bencede oyle hissediyorum bazen
Evet değil ne kadar etkilenmiş olsanda kendini durdurman gerekiyor
son vermem lazim artik
Kendin için iyi olan bu ama sen biri aksini söylese adım atıcak gibisin hem cinsim olarak sana tavsiyem kesinlikle yapma
ya o kisi ciddi düşünüyorum diyor her seferinde aileme anlattim yarın gel tanış gibisinden şeyler soyluyo artık kafam karisiyo
Bence hislerine güvenmelisin manipüle yeteneği yüksek olan birisi bence
evet baya yuksek konusmasindan bazen anliyorum ama yalan soylediginide acik acik soyluyorum
ailesinden bahsedince kafam karisiyo
bir şey sorabilirmiyim Burcu ne ve senin burcun
onunki yay benimki ikizler
Yaysa kesinlikle yalancıdır uzak durmalısın ve sen kararsız bir insansın yayın gelgitleri sana göre değil bir gelir bir gider istediğinde elde eder
dogru diyosun ya uzaklasmak en iyisi
Kendi iyiliğin için yapmalısın bence
O kalp bana ait gizlisiz paylaşıyorum
Sevgilin sana muah yapıyor
Arabayla giderken kaza yapıcaksın öyle gördüm.
e süğper
sol olmasın o
Onu bilmem de orada bi gözde var
Bence i 😂😂