Alışveriş & Hediyeler Filtre kahve makinesi olmayan ev kaldı mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İş arkadaşlarımın hepsi filtre kahveci olmuş. Bir ben almadım sanıyorum. Sizde var mı?#TeknolojininEvHali Filtre kahve makinesi olmayan ev kaldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
live-in-the-moment Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% 1 yıl vardı ve öyylece kaldı…bende özenerek almıştım gerek yokmuş…ihtiyacın varsa al , onda da var diye değil 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Neden kullanmayı bıraktın? Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Filtre sevmem onun yerine türk kahvesi var acı acı 😂 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Filtre yumuşak mı geliyor Yorumla beyzaondr350 1 yıl Zift gibi ne yumuşağı sert Yorumla beyzaondr350 1 yıl Filtre içemem ama türk kahvesi çok severim çok ilginç sjsjs Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Bende yok, filtre kahve içmek istesem evde French Press'den başka bir şey yok.. 😂😅 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Kahvesi pahalı değil Yorumla Need4Read 1 yıl Makinesinden bahsettiğimizi sanıyordum sjsj Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Makinesi de ucuz ki Yorumla Need4Read 1 yıl Pahalı modelleri de var.. Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bende yok çok canım çekerse bitki çayı demlediğim zavazingoyla demliyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Tercih meselesi Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% 1 yıl yok bendede. gerek yok çünkü. evde toplasan kaç tane içicen ayrıca kahvede pahalı 1 17 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl İçerim olsa da bütçem yok 🤣🤣 Yorumla brsdışgüç 1 yıl alacaksanda Philips 7462 güzel. Yorumla brsdışgüç 1 yıl çekirdeği öğütsün istiyosan philips hd7900 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Evet o daha iyi oluyor değil mi Yorumla brsdışgüç 1 yıl bence evet.. umarım beğendiğin ve istediğin herşeye kolayca sahip olacağın günler gelir. Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Umuyorum hiç sanmasam da Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ama yine de teşekkür ederim Yorumla brsdışgüç 1 yıl 😊🙏 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Çok naziksin ya nadiren bu kadar nazik erkek görüyorum Yorumla brsdışgüç 1 yıl sahimi, teşekkür ederim, sende öylesin. sağolll Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Gerçekten içimden gelerek söyledim Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Tekrar sağ olasın Yorumla brsdışgüç 1 yıl sende sağol. açılıp teşekkür etmek istedim.🙏💐 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl İstediğin gibi kal, asıl ben teşekkür ederim 🙏🙏 Yorumla brsdışgüç 1 yıl .😊👋. Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Sana da iyi geceler Yorumla brsdışgüç 1 yıl teşekkür ederim🙏 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Var ama kullanmıyorum uzun süredir French press daha pratik geliyor aynı işi yapıyor neticede 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Evet omda mantıklı bir alet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kesinlikle hatta bardak termosumu da freni press deki gibi süzgeçli aldım Kahveyi koyup istediğim yerden şu alıp demliyorum yolda Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Yam bir keyif işi değil mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kesinlikle Yorumla
OrdinaryusProf14 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl SelamFiltre kahve içmiyorum sert içen biri değilim pek ama Türk kahvesi makinası var evet 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Vardır 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Muhakkak lafın gelişi dedim Yorumla
ipek20s Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kaldı #TeknolojininEvHali 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Kaldı mı siz mi Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl bizde yok :) filtre kahve daha sağlıklı zaten 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Filtre kahve çok güzel bir seçenek Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Benn 🤞🤞 çünkü içmiyorum 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Şaşırdım inan Yorumla flaneurx 1 yıl Hayatımdan Türk kahvesinden başka hiç bir kahve içmedim desem 🫠🫠 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Şaşırdım nasıl başardın derdim Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl en az 10 yıl önce almıştım 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ooo öok olmuş at onu artık Yorumla MagarsuS 1 yıl yoooo hala çiçek gibi tertemiz çok para vermiştim o zaman en az 10 yıl daha gider Yorumla
Beklenen_şarkı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Filtre kahve sevmiyorum 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ben çok beğenirim Yorumla Beklenen_şarkı 1 yıl Menengiç, Dibek, ruby çikolatalı, Antep fıstıklı, damla sakızlı kahveler en sevdiklerim arasında Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ruby hiç denemedim Yorumla Beklenen_şarkı 1 yıl Güzel tadı biraz meyveli sakızlara da benziyor Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Çok severim o zaman bayılırım sakız aromasına Yorumla Beklenen_şarkı 1 yıl Şekerli sakız gibi ama çikolata tadı daha fazla geliyor Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Uyar bana aşırı merak ettim Yorumla Beklenen_şarkı 1 yıl Marketten almıştım ben Yorumla
türkçeyiseverim Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl bende de yok ve almayı düşünmüyorum 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Kahve sevmiyor musun Yorumla türkçeyiseverim 1 yıl pek kahveci değilim çay seviyorum daha çok Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Çay bana su gibi geliyor Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeni aldım ben de deneyeceğim bakalım 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl İyi günlerde kullan 🙏 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Teşekkür ederim 🩷 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Rica ederim canım Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bennn😃😃 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Sağlıkçı olacak bir de Yorumla Sağlıkcı023 1 yıl Tabiki çay saglıklı hanımefendi🙂 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Yerine göre Yorumla Sağlıkcı023 1 yıl Evet öyle yeride güzel Yorumla
TheManwe Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Bizim evde yok 1 12 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Bir gün olur umarım Yorumla TheManwe 1 yıl İstediğim an olur ama tezgahta yer kaplıyor. Birde kahve içince agresifleşiyorum, idrara falan çok çıkıyorum. Tatıda bir milkshake gibi değil 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Yok artık idrar olayını mı düşünüyorsun kahve içerken kahkaha attım Yorumla TheManwe 1 yıl Evet niye komik buldun ki bu kadar shahaja? Kahve içerken aklımdan geçiyor bugünde yine idrar günü olcak diyorum... Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Kendini bu şekilde şartlandırma komik geldi ama Yorumla TheManwe 1 yıl Sen böyle konuşuyosun ama benim ne çektiğimi bilmiyosun. Sen tut işini gücünü bırak alaturka tuvalete git 15 saniyede idrarını yap sonra, 15 saniye elini yıka durula falan, erkek olmak çok zor :( Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Bunlar nasıl aklına geliyor Yorumla TheManwe 1 yıl Seninle konuşurken yaratıcılığım artmış olmalı. Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Bu büyük iltifat oldu şimdi Yorumla TheManwe 1 yıl Gerçekler iltifat değildir. Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Büyük iltifat oldu gerçekten teşekkür ederim hiç beklemiyordum Yorumla TheManwe 1 yıl Sürekli itham ediyorsun ama alınıyorum artık :( . İltifat değildi!!! Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Benim yok daha 😅 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Olur umarım Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl O ev bizim ev. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Nickte tam filtre kahve havası var Yorumla
dansedenkedi Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Ben. Kahveye o kadar da düşkün değilim.. 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Doğrudur. Bazıları müdavim Yorumla dansedenkedi 1 yıl Sorma hahah ben haftada bir iki falan içerim o da sütlü şekerli🤣 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Olsun o da iyiymiş Yorumla
userrr1818 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yolkk 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Olur umarım yakın zamanda Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Var tabi en sevdiğim mutfak eşyası 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ne güzel 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😅 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Neden sırıttın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne biliyim sen sırıtınca dedim ayıp olmansın bende sırıtıyım Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Anladım 😬 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evetttt 😊 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Senle ben :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😊😊😊 Yorumla
bihayvansever Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl şu an ki evimde yok fakat ceyize alacağım. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. bizde yok 1 0 Yorumla
denizdeniz1521 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Evim😞 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Üzülme çok uygun fiyatı alırsın Yorumla
Fruy61 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Var benim ev 1 14 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl 700 liraya bile var Yorumla Fruy61 1 yıl Fiyatından değil ki sevmiyorum Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Anladım Yorumla Fruy61 1 yıl İkram edince iciyorum ama evimde olmazsa olmaz diye kullandım bir ürün değil ben nespresoo almayı düşünüyorum Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl O da güzel bir alet katılıyorum Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ben de var Yorumla Fruy61 1 yıl Kartuşları biraz daha pahalı ama filtreden cok daha iyi bence benim zevkime göre Yorumla Fruy61 1 yıl Öylemi harika bir tercih yapmişiniz şanslısınız Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Yok benimki küçük fiyatı 4890 tl idi. Kasımda aldık Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Bu büyük olanlardan değil ama güzel dediğin gibi Yorumla Fruy61 1 yıl İkram et bir günde sana kartuş hediye getiririm söz 😀😎 Yorumla Fruy61 1 yıl 13 bin tl istiyorum ben o yumuşak kartuşlardan tadını değiştiriyorsun ama almişken bir kere alayım iyisi olsun diyorum Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ya aslında kim en iyisini almak istemez ki Ben de isterdim ama bütçe yettiği ölçüde alabiliyoruz Yorumla Fruy61 1 yıl Evet maalesef Cok haklısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
vardı ve öyylece kaldı…bende özenerek almıştım gerek yokmuş…ihtiyacın varsa al , onda da var diye değil
Neden kullanmayı bıraktın?
Filtre sevmem onun yerine türk kahvesi var acı acı 😂
Filtre yumuşak mı geliyor
Zift gibi ne yumuşağı sert
Filtre içemem ama türk kahvesi çok severim çok ilginç sjsjs
Bende yok, filtre kahve içmek istesem evde French Press'den başka bir şey yok.. 😂😅
Kahvesi pahalı değil
Makinesinden bahsettiğimizi sanıyordum sjsj
Makinesi de ucuz ki
Pahalı modelleri de var..
Bende yok çok canım çekerse bitki çayı demlediğim zavazingoyla demliyorum
Tercih meselesi
yok bendede. gerek yok çünkü. evde toplasan kaç tane içicen ayrıca kahvede pahalı
İçerim olsa da bütçem yok 🤣🤣
alacaksanda Philips 7462 güzel.
çekirdeği öğütsün istiyosan philips hd7900
Evet o daha iyi oluyor değil mi
bence evet.. umarım beğendiğin ve istediğin herşeye kolayca sahip olacağın günler gelir.
Umuyorum hiç sanmasam da
Ama yine de teşekkür ederim
😊🙏
Çok naziksin ya nadiren bu kadar nazik erkek görüyorum
sahimi, teşekkür ederim, sende öylesin. sağolll
Gerçekten içimden gelerek söyledim
Tekrar sağ olasın
sende sağol. açılıp teşekkür etmek istedim.🙏💐
İstediğin gibi kal, asıl ben teşekkür ederim 🙏🙏
.😊👋.
Sana da iyi geceler
teşekkür ederim🙏
Var ama kullanmıyorum uzun süredir
French press daha pratik geliyor aynı işi yapıyor neticede
Evet omda mantıklı bir alet
Kesinlikle hatta bardak termosumu da freni press deki gibi süzgeçli aldım
Kahveyi koyup istediğim yerden şu alıp demliyorum yolda
Yam bir keyif işi değil mi
Kesinlikle
Selam
Filtre kahve içmiyorum sert içen biri değilim pek ama Türk kahvesi makinası var evet
Vardır
Muhakkak lafın gelişi dedim
Kaldı #TeknolojininEvHali
Kaldı mı siz mi
bizde yok :) filtre kahve daha sağlıklı zaten
Filtre kahve çok güzel bir seçenek
Benn 🤞🤞 çünkü içmiyorum
Şaşırdım inan
Hayatımdan Türk kahvesinden başka hiç bir kahve içmedim desem 🫠🫠
Şaşırdım nasıl başardın derdim
en az 10 yıl önce almıştım
Ooo öok olmuş at onu artık
yoooo hala çiçek gibi tertemiz çok para vermiştim o zaman en az 10 yıl daha gider
Filtre kahve sevmiyorum
Ben çok beğenirim
Menengiç, Dibek, ruby çikolatalı, Antep fıstıklı, damla sakızlı kahveler en sevdiklerim arasında
Ruby hiç denemedim
Güzel tadı biraz meyveli sakızlara da benziyor
Çok severim o zaman bayılırım sakız aromasına
Şekerli sakız gibi ama çikolata tadı daha fazla geliyor
Uyar bana aşırı merak ettim
Marketten almıştım ben
bende de yok ve almayı düşünmüyorum
Kahve sevmiyor musun
pek kahveci değilim çay seviyorum daha çok
Çay bana su gibi geliyor
Yeni aldım ben de deneyeceğim bakalım
İyi günlerde kullan 🙏
Teşekkür ederim 🩷
Rica ederim canım
Bizde hiçbiri yok
olmayanında vardır illâ yaa
Bennn😃😃
Sağlıkçı olacak bir de
Tabiki çay saglıklı hanımefendi🙂
Yerine göre
Evet öyle yeride güzel
Bizim evde yok
Bir gün olur umarım
İstediğim an olur ama tezgahta yer kaplıyor. Birde kahve içince agresifleşiyorum, idrara falan çok çıkıyorum. Tatıda bir milkshake gibi değil 😂
Yok artık idrar olayını mı düşünüyorsun kahve içerken kahkaha attım
Evet niye komik buldun ki bu kadar shahaja? Kahve içerken aklımdan geçiyor bugünde yine idrar günü olcak diyorum...
Kendini bu şekilde şartlandırma komik geldi ama
Sen böyle konuşuyosun ama benim ne çektiğimi bilmiyosun. Sen tut işini gücünü bırak alaturka tuvalete git 15 saniyede idrarını yap sonra, 15 saniye elini yıka durula falan, erkek olmak çok zor :(
Bunlar nasıl aklına geliyor
Seninle konuşurken yaratıcılığım artmış olmalı.
Bu büyük iltifat oldu şimdi
Gerçekler iltifat değildir.
Büyük iltifat oldu gerçekten teşekkür ederim hiç beklemiyordum
Sürekli itham ediyorsun ama alınıyorum artık :( . İltifat değildi!!!
Benim yok daha 😅
Olur umarım
O ev bizim ev.
Nickte tam filtre kahve havası var
Ben. Kahveye o kadar da düşkün değilim..
Doğrudur. Bazıları müdavim
Sorma hahah ben haftada bir iki falan içerim o da sütlü şekerli🤣
Olsun o da iyiymiş
Yolkk
Olur umarım yakın zamanda
Var tabi en sevdiğim mutfak eşyası
Ne güzel 🤣
😅
Neden sırıttın
Ne biliyim sen sırıtınca dedim ayıp olmansın bende sırıtıyım
Anladım 😬
Evetttt 😊
Senle ben :)
😊😊😊
İllaki evinde filtre kahve makinesi olmayanlar vardır.
şu an ki evimde yok fakat ceyize alacağım.
Hiç sevmem
Bizim ev 🤣
bizde yok
Evim😞
Üzülme çok uygun fiyatı alırsın
Kaldi
Kim?
Var benim ev
700 liraya bile var
Fiyatından değil ki sevmiyorum
Anladım
İkram edince iciyorum ama evimde olmazsa olmaz diye kullandım bir ürün değil ben nespresoo almayı düşünüyorum
O da güzel bir alet katılıyorum
Ben de var
Kartuşları biraz daha pahalı ama filtreden cok daha iyi bence benim zevkime göre
Öylemi harika bir tercih yapmişiniz şanslısınız
Yok benimki küçük fiyatı 4890 tl idi. Kasımda aldık
Bu büyük olanlardan değil ama güzel dediğin gibi
İkram et bir günde sana kartuş hediye getiririm söz 😀😎
13 bin tl istiyorum ben o yumuşak kartuşlardan tadını değiştiriyorsun ama almişken bir kere alayım iyisi olsun diyorum
Ya aslında kim en iyisini almak istemez ki Ben de isterdim ama bütçe yettiği ölçüde alabiliyoruz
Evet maalesef Cok haklısın
Ben varım