Alışveriş & Hediyeler Evlilik masrafları orta halli ne kadar tutar? __kimimben__ Takip Et Xper 1 Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Düğün salonunuydu, mobilyasıydı, beyaz eşyasıydi gibi. Abartmadan Güncellemeler1 yıl Bi milyoncular gelmesin ezberden sizin kilonuz altından mı Evlilik masrafları orta halli ne kadar tutar? Cevapla Evlilik Soruları Beyaz Eşya Soruları Beyaz Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl 3yuz falan mı acaba 😣 0 4 Yorumla __kimimben__ 1 yıl 5yüze hallolur Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl Yüksekten uçma 500 ne ya Yorumla __kimimben__ 1 yıl Düğünü iptal etsen 300de olur Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl 100 bine falan düğün salonu vardır Yorumla
Layyon Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl 1.000.000 tl olur 0 2 Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl Hiç evlenmesin daha iyi Yorumla Layyon 1 yıl @BiliyormBununAdı_AŞK herkesin kendi tercihi ama her şey çok pahalı. Allah herkese kolaylık versin özellikle evlenecek gençlere Yorumla
_WhiteAngel_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sporlu dan alın 0 2 Yorumla __kimimben__ 1 yıl Sporlu nedir Yorumla Asfgfdff 1 yıl Seni almam kı Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl 1 milyon 0 1 Yorumla __kimimben__ 1 yıl O ne öyle abartmayın dedim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 1 milyon 0 4 Yorumla __kimimben__ 1 yıl Kadın altından değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Altından değilse evlenme o zaman mecbur musun 😒 Yorumla __kimimben__ 1 yıl Yo değilim sen olsaydın baban baksın derdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senle işim olmazdi zaten kendi ayaklarım üzerinde çok şükür duran biriyim. Babam da baktı ama sizin gibilerden baba da olmaz siz evlenmeyin ananizin dizinin dibinden ayrılmayın milletin kızının başını yakmayın tembel pinti herif Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 milyon #TeknolojininEvHali
3yuz falan mı acaba 😣
5yüze hallolur
Yüksekten uçma 500 ne ya
Düğünü iptal etsen 300de olur
100 bine falan düğün salonu vardır
İsteklere taleplere kalmış bişey
1.000.000 tl olur
Hiç evlenmesin daha iyi
@BiliyormBununAdı_AŞK herkesin kendi tercihi ama her şey çok pahalı. Allah herkese kolaylık versin özellikle evlenecek gençlere
Sporlu dan alın
Sporlu nedir
Seni almam kı
1 milyon
O ne öyle abartmayın dedim
1 milyon
Kadın altından değil
Altından değilse evlenme o zaman mecbur musun 😒
Yo değilim sen olsaydın baban baksın derdim
Senle işim olmazdi zaten kendi ayaklarım üzerinde çok şükür duran biriyim. Babam da baktı ama sizin gibilerden baba da olmaz siz evlenmeyin ananizin dizinin dibinden ayrılmayın milletin kızının başını yakmayın tembel pinti herif