Alışveriş & Hediyeler 25 gü Yumurta pişirme makinesi almayı düşünüyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 108 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Küçük ev aletleri içinde en kullanışlı olanlarından bence. Aynı anda 12 adet pişirenleri de mevcut. Çeyizde olmalı.#TeknolojininEvHali Yumurta pişirme makinesi almayı düşünüyor musunuz? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
KIZILİNKA Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% 24 gü Bununda mı makinesi var? 😯Çok gereksiz bir şey bence. Bir cezve ile 2 dakikada hallediyorum. 😅 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 24 gü Çok kalabalık misafir olduğunda kullanışlı ama Yorumla
asdafsfa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 25 gü Zaman ve saat ayarı yapılabileni bulursam alacağım. Çok işime yarayacaktır. Spor ile uğraşanlar için birebir 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 24 gü Bence de çok faydalı Yorumla
MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 25 gü Kış için alınır. Yazın kendi kendine pişiyor zaten 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 24 gü Evet öyle Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 65% 25 gü Bir ara iş yerinde kullandık. Gayet başarılı bir cihazdı. Bence almakta fayda var. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 24 gü Bence de Yorumla
Göktuğ_07 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 25 gü Biri vardı her ama her şeyi sipariş edip öyle yiyordu. Aklıma o geldi 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 25 gü Kim ki o Yorumla Göktuğ_07 25 gü Adını hatırlamıyorum bi sene falan oldu en son izleyeli, arkadaşım izlerken göstermişti. Ya Instagram ya da yt fenomeniydi Yorumla tortitotilla 24 gü Kübra Ayça değilmi o? Çayı bile sipariş veren😂 Yorumla Göktuğ_07 24 gü Evet oymuş 😂 Yorumla
ladycurio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% 25 gü Yok yaa evde minimalistligi seven biriyim sırf yer tutmasın diye yine almam böyle bişiyi 1 0 Yorumla
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 25 gü Her haltın makinesini çıkarttılar bi utuye el atmadılar gelde sövme smdı. 1 1 Yorumla Serkozican34 25 gü 😅😅😅 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 25 gü Tabiki çok zor oluyo suyu koyup kaynatması 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 25 gü Ama 12 adet pişiren var aynı anda zor oluyor Yorumla -Felaketce- 25 gü Nasıl zor oluyor Yorumla
chicaenamorado Takip Et Xper 6 Yaş: 108 , eic 100% 25 gü yumurta sevmediğim için gerek yok 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 25 gü Alerji mi yapıyor chicaenamorado 25 gü hayır sevmiyorum
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 25 gü Yumurta pişirme makinesi mi, onu da alırız, bakalım aysonu nasıl gelecek 🤦😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 24 gü Hayir tabiki. Uer kaplayan gereksiz zımbırtı hiç sevmem. Koy cezveye yapiyor bomboş alet 0 0 Yorumla
bahtıkaraaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 25 gü Doğu kızı olarak bunu tercih etmezdim çünkü o kadar yumurta bize yetmez tencere anca kurtarıyor bizi 😀🤣🤣 1 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 24 gü Var zaten 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 24 gü Memnun musun Yorumla
Gündüzsadece Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% 24 gü Yok hayır 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 24 gü Erkekler hep masraf diyor Yorumla Gündüzsadece 24 gü Bana da öyle geliyor yani cezveye koy haşla aynı hesap gerek yok bence Yorumla
MagarsuS Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 25 gü gereksiz masraf 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 24 gü Cimri :) Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 25 gü At cezveye kaynasin 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 24 gü İçim almıyor Yorumla Darkkklifeee 24 gü Niye Yorumla Bahtıgüzel00 24 gü Yumurta işte kabuğu mikroplu Yorumla Darkkklifeee 24 gü Cezveyi yıka Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 25 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. düşünmüyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 25 gü Asyam hep olumsuz Yorumla Asya_2275 25 gü yumurtayı tavada yaparım normal shshd Yorumla
marya_73 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 25 gü Gerek yok cezvede suda pişirmeyi tercih ederim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 25 gü İçim almıyor cezvede Yorumla
Dipsizdağ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 25 gü Hep bozuluyor 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 25 gü Bu alet mi Yorumla Dipsizdağ 25 gü Yok genel olarak Yorumla Bahtıgüzel00 25 gü Bilmiyorum ki Yorumla Dipsizdağ 25 gü Sinbo falan vardı onları kullandım Yorumla Bahtıgüzel00 25 gü O uygun fiyatlı bir markadır Yorumla Dipsizdağ 25 gü Evet dandik 😂😂 Yorumla Bahtıgüzel00 25 gü Deme öyle ayıp 😬 Yorumla Dipsizdağ 25 gü Aramızda Canim kimse duymaz 🙂 Yorumla
Serkozican34 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 87% 25 gü Çok saçma 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 25 gü 12 adet yumurtayı nasıl haşlarsın Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 49% 25 gü hayırrr 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 25 gü Neden :) Yorumla DeliAdam31 25 gü gereksiz Yorumla Bahtıgüzel00 25 gü Kalabalık misafir gelse kahvaltıda Yorumla DeliAdam31 25 gü yine gereksiz Yorumla
Anonimmmm35335 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 25 gü Gerek yok bence ya büyük cezveye de bir sürü yumurta koyabilirsin 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 24 gü Gereksiz cezvede kolayca haşlıyorum 😅 1 0 Yorumla
gamzesari1 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% 24 gü Hiç düşünmedim. Airfry aldığıma bile pişmanım 0 0 Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 24 gü Hayır gerek duymuyorum cezve işimi görür 0 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 24 gü Bana göre dünyanın en gereksiz küçük ev aleti 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 24 gü Can sıkıntısından acaba bugün ne alsam şeysi bu😂 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 25 gü Zaten var hem de baya eski 30 yıla yakın 0 0 Yorumla
Houselocked Takip Et Xper 2 Yaş: 25 24 gü Olabilir yani. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 24 gü Sporcular için birebir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bununda mı makinesi var? 😯Çok gereksiz bir şey bence. Bir cezve ile 2 dakikada hallediyorum. 😅
Çok kalabalık misafir olduğunda kullanışlı ama
Zaman ve saat ayarı yapılabileni bulursam alacağım. Çok işime yarayacaktır. Spor ile uğraşanlar için birebir
Bence de çok faydalı
Kış için alınır. Yazın kendi kendine pişiyor zaten
Evet öyle
Bir ara iş yerinde kullandık. Gayet başarılı bir cihazdı. Bence almakta fayda var.
Bence de
Biri vardı her ama her şeyi sipariş edip öyle yiyordu. Aklıma o geldi
Kim ki o
Adını hatırlamıyorum bi sene falan oldu en son izleyeli, arkadaşım izlerken göstermişti. Ya Instagram ya da yt fenomeniydi
Kübra Ayça değilmi o? Çayı bile sipariş veren😂
Evet oymuş 😂
Yok yaa evde minimalistligi seven biriyim sırf yer tutmasın diye yine almam böyle bişiyi
Her haltın makinesini çıkarttılar bi utuye el atmadılar gelde sövme smdı.
😅😅😅
Tabiki çok zor oluyo suyu koyup kaynatması
Ama 12 adet pişiren var aynı anda zor oluyor
Nasıl zor oluyor
yumurta sevmediğim için gerek yok
Alerji mi yapıyor
hayır sevmiyorum
Yumurta pişirme makinesi mi, onu da alırız, bakalım aysonu nasıl gelecek 🤦😅
Hayir tabiki. Uer kaplayan gereksiz zımbırtı hiç sevmem. Koy cezveye yapiyor bomboş alet
Yok be ne gerek var ki☺️
Doğu kızı olarak bunu tercih etmezdim çünkü o kadar yumurta bize yetmez tencere anca kurtarıyor bizi 😀🤣🤣
Var zaten
Memnun musun
Yok hayır
Erkekler hep masraf diyor
Bana da öyle geliyor yani cezveye koy haşla aynı hesap gerek yok bence
gereksiz masraf
Cimri :)
At cezveye kaynasin
İçim almıyor
Niye
Yumurta işte kabuğu mikroplu
Cezveyi yıka