Çoğu markanın belirli adlarda seriler çıkartıp o seri altında birkaç ürün koyuyor ve genelde de bir ürünü tuttuysa diğer tüm ürünleri alınıyor. Siz çeyiz alışverişinde bir seriye bağlı olarak alışveriş yapmayı mantıklı buluyor musunuz?

Çoğu markanın belirli adlarda seriler çıkartıp o seri altında birkaç ürün koyuyor ve genelde de bir ürünü tuttuysa diğer tüm ürünleri alınıyor. Siz çeyiz alışverişinde bir seriye bağlı olarak alışveriş yapmayı mantıklı buluyor musunuz?
Seriye bağlı alınmamalı. Yeni geliniz hadi hepsi aynı olsun dedim, iyi bilinen bir markanın setini aldım. Çaycı çok sesli çalışıyor kahve makinesi köpüklü yapmıyor bir tek tost makinesi iyi, blender de idare eder işte. Şimdiki aklım olsa ayrı ayrı alırdım. Arzum okka, korkmazın tost makinesi, karacanın çaycısı, arzumun blenderı...
Cevap
1Cevap
Seriye bağlı kalmadan yaparım. Buzdolabı alırken Beko, çamaşır alırken profilo, tv alırken samsung tercih ettim. Çok memnunum.
Farklı olsa daha iyi.
Seri alma lütfen. Bende seri aldım tost Makinem çok kötü 2. Dkkssi dolmadan duruyor
dikkat edeceğim çok üzüldüm :((
Bağlı olarak #
Seriye bağlı kalmam
Seriye bağlı kalmam
Bagimsiz