Öyle hesaplara çok özeniyorum. Elektronik eşyadan anlarım çeyizime aldıklarımı bende internette paylaşsam nasıl olur? Çaycılar, kahve makineleri hepsini anlatsam böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılRabbim mutlu mesut eylesin. Çeyizinizi paylaşmak tamamen sizin tercihiniz, ancak bunu yaparken dikkatli olmakta fayda var. İyi gözle bakanlar olduğu gibi nazar değmesi de mümkün. Eğer paylaşmayı düşünüyorsanız, açıklayıcı ve faydalı bir şekilde yapabilirsiniz. Deneyimlerinizi ve ürünlerle ilgili bilgilerinizi aktararak insanlara fikir verebilirsiniz. Ama unutmayın, mutluluğunuz her şeyden önemli.
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler cevabınız için
- 1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
1 yılEğer olumsuz eleştirilere karşı bir hassasiyetin varsa asla tavsiye etmem Çünkü sosyal mecralarda aktif olan insanların çokça deyince maruz kaldığını biliyorum görüyorum okuyorum lakin ben bunlardan etkilenmem olumlu eleştirilerden kendime gereken dersi alırım diyorsan o zaman yapmaya tavsiye ederim
00 Yorumla
1 yılNiye itici olasın. Bu tarz hesaplar çeyiz yapmayı düşünenler için faydalı oluyor. Severek yaptığın bir iş neden seni itici göstersin. Gönlünden ne geçiyorsa onu yap.
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ☺️
1 yılBence güzel olur çeyiz nasıl dizilir, nereden başlanmalı neler alınmalı çok soru görüyorum. Onlara da fikir vermiş olursun. Tecrübelerinden bahsedersin güzel olur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
56Cevap
u 1 yılİtici olmazsın ama ben böyle şeylerin paylaşılmasını pek doğru bulmuyorum.
01 Yorumla- 1 yıl
He sen hesap açıp kendim paylaşacağım diyorsan o zaman olur tabi
1 yılEğer ben de bundan var ben de şundan var diye gösteriş yapmaya yönelik video paylaşırsan itici olur ama tavsiye şeklinde mesela ben bunu aldım memnunum size bunu alabilirsiniz tarzında yaparsan itici olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılAynen bunu aldım şöyle kullanıyorum gibi fikir vermek istiyorum
Seni hiç güzel anmazlar bacım. Hiç o toplara girme 😁Daha da tehlikelisi bir de nazarı olan olur ki “nazar deveyi kazana insanı mezara sokar” diye bir söz var.
03 Yorumla
Soran1 yılnazardan çok korkarım ne zaman story atsam bişeyler olur zaten
Soran1 yılZaten hiç atmıyorum öyle eserde manzara fotosu falan
1 yılYa istediğini yap kime ne bakıyorsun zaten ne yaparsan yap illa linçleyecekler olcak heveslenmişsin ve insanlarla paylaşmak istiyorsun ne güzel bu sırf iki yorum için hevesinden olma <3
00 Yorumla
1 yılIki tayfa çıkar ya güzel şekilde seni destekleyenler ya da abi evlilik mi olur ya gibisinden kanser tayfa çıkabilir şansa artık
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru her türlü yorum gelebilir
- 1 yıl
Ondan dolayı bence yapma yine de sen bilirsin evlilik doğru kişiyi bulduğunda güzeldir ama yeni nesil evlilik düşmanı olmuş diyorlardı akademik başarı zannediyorlar ki okuyunca evleniilmiyor ergen kafalar
1 yılinfluencer olmaya adaysın galiba çoğu kişi bu aktiviteye görgüsüz diye yadırgar ama sen kendi istediğin gibi yap kimseye kulak asma bazı evlenecek kızlara fikir verebilirsin bu yöntemle
02 Yorumla
Soran1 yılSağ olun ortalama bi telefonum var aslında amacım influencer olma değilde fikir vermek istiyorum herkes
- 1 yıl
düşüncelerimiz aynı influencer dediğime bakma
itici olmazsin bende boyle paylasan kisileri izliyorum sikmadan daraltmadan ilgi cekebilecek bir sekilde anlatabilirsin
01 Yorumla
Soran1 yılEvet bende çok izliyorum oradan hatta bazen beğeniyorum
1 yılBence itici olur. Alabilen var alamayan var. Çok istiyorsan çeyiz günü yap göstermek istediğine göster
01 Yorumla
Soran1 yılAmacım birine göstermek değil aslında alacak olanlara fikir vermek istiyorum
1 yılEğer vlog tarzı bir şey yapacaksan link koyacaksan itici olmaz ama öylesine sadece aldıklarını gosterirsen itici benve
01 Yorumla
Soran1 yılLink belki koyarım eğer takipçi tutarsam
1 yılonun yerine indirime giren ürünleri paylaş, çek mağazaya gidip. kendi aldıklarını pek gösterme. insanlar indirim takip ediyor.
01 Yorumla
Soran1 yılAslında evet o da mantıklı kıyafet alsam onu da gösteririm
1 yılSevmiyorum yaa böyle saçma sapan şeyler birşeyler alıp paylaşım yapmak tamam paran var aldın millet görmek zorunda değil itici geliyo bana kimse kusura bakmasın
00 Yorumlaİtici olur musunuz bilemem ancak nazar değebilir. Kırıcı yorumlar yazabilirler. En iyisi paylaşmamanız olur.
10 YorumlaIçinden geliyorsa yap gitsin. Ayıp değil sonuçta en olmadı kapatır geride bırakırsin.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok sağ ol iyi dedin
1 yılRezil olmayı düşünmeden önce kendi isteklerine göre yaşamayı istemen gerekirdi bence sen neyi istiyorsan onu yap başkası ne der önemseme
00 YorumlaNeden itici olsun? İtici olduğunu düşünen niye böyle düşünüyor merak ettim
03 Yorumla
Soran1 yılGörgüsğz derler diye çekiniyorum çevreden laf yaparlar diye
- 1 yıl
Ne alaka yaa, insanlar o videoyu ihtiyaç için tıklıyor çeyizime ne alsam ne kullanışlı, evime neler alabilirim uygun fiyatlı diye düşünüyor ki araştırıyor. Görgüsüzlükse internet de kullanmasınlar. Ama ürün reklamı konusundaki yasalara dikkat etmeni ve reklam diye etiket girmeni tavsiye ederim. Sadece çeyiz videoları da yüklemezsin, çeşitli videolar çekersin bu sayede sırıtmaz. Şimdiden başarılar.
Soran1 yılYa çok teşekkür ederim önerin içinde sağ ol 🙏🏻
1 yılBir laf var bilir misin
Akıllısı bizi bulmaz delisi de peşimizi bırakmaz diye
01 Yorumla
Soran1 yılBen hangisi dhshsh
Hayır olmazsın. Bunu yapan çok insan var ve bunun ekmeğini yiyorlar
01 Yorumla
Soran1 yılDeğil mi sağ olun
Anlat kime ne içinden ne geliyorsa yap takma kimseyi
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi diyorsunuz
Paylaş kız ünlü olursun markalar hediye gönderir
01 Yorumla
Soran1 yılO kadar olur mu bilmiyorum ama aldıklarım güzel ya en azından bi iki hediye fena olmaz :D
s 1 yılBen yapmam ama özellikle çeyiz yapanlar için iyi bir yol göstericisi oluyor
01 Yorumla
Soran1 yılDeğil mi bende alışveriş yapanlara fikir olsun istiyorum
1 yılçok var böyle hesap ama izletiyor da. seviyorsan paylaş boş ver milleti
01 Yorumla
Soran1 yılDeğil mi bende hep izliyorum
seviyorsan paylaş gitsin. takipçin çok olursa reklam da alırsın para kazanırsın
01 Yorumla
Soran1 yılAyy değil mi motive ettin ya sağ ol
Hiç gerek yok bence
Sadece sevdiğin adamla mutluluğunuzu ve her şeyi paylaşmanız yeterli02 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi
1 yılÖzenti insanlara ayar oluyorum bebeğem 😏 utanmasak artık yatakta iş üstündeyken paylaşacağız 😏
01 Yorumla
Soran1 yılBen onu mu dedim
1 yılCok itici bence ya. Sosyal medyada basarini paylasmani oneririm. Herkesin yaptigini degil.
05 Yorumla
Soran1 yılaldıüım ürünleri göstermek isterdim ya belki almak isteyenler bakar fikir edinir diye bende almadan önce hep bakıyorum çünkü
- 1 yıl
İnfluencer misin abla
Soran1 yılyok be ablam nerede
- 1 yıl
Eee ne gerek var ki.
- 1 yıl
Ya tabiki beni boş ver bende biraz m@llik var. Hedeflerim büyük mutluluk aldigim seyler büyük. Yani siz kizlarin genelde sevdigi hayatlari boyunca hayalini kurdugu seydir ceyiz yapmak vs. Yani mutlu olucaksan bana bakma tabiki paylasabilirsin. Odun ve hayattan beklentisi buyuk biri olarak bana gereksiz geliyo. Sen bana bakma hevesini kirmis olmim. 🙏🙏🙏
Ayrı bı sayfa aç kendine tanidiklardan uzak orada paylaş 🙂
10 Yorumla
1 yılaslında kötü bişi değil ama linçlerler gibime geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKullandığın dile göre değişir. Amacın insanlara yardımcı olmaksa ve hiç kimseyle tartışmaya girmezsen birde çeyiz yerine ürün tanıtma şeklinde yaparsan daha mantıklı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılInfulucırlardan değilsen paylaşıp anlatma ne gerek var
14 Yorumla
Soran1 yıldeğilim tabii ki ama bende atmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılSadece görsel atabilirsin yani ürünü tanitma videosu çekmene gerek yok bence
Soran1 yılTek foto da olur aslında doğru diyorsun
Cevap sahibi1 yılBence de🌸
Gizli Üye(18-24)1 yılÇeyizin içinde bikini 👙 mayo gecelik sütyen kilot lif yatak takımı eşyaları olması çok itici Erkeğin uçkuruna göre alıyorlar sanki kızımızı her akşam güzel kullan der gibi...
02 Yorumla
Soran1 yılBen ne diyorum sen ne diyon
Cevap sahibi1 yılÇok zoruna gitmiş belli
1 yılHayır neden itici olasın balım senin düşüncelerin senin paylaşımın var ki paylaşıyorsun kimene
11 Yorumla- 1 yıl
T. aklpp atar mısın lütfen
1 yılYok paylaş herkes görsün hayatındaki en büyük başarını
011 Yorumla
Soran1 yılkomik misiniz acaba
- 1 yıl
Evet komik senin bunu paylaşman dan daha komik
Soran1 yıl:( ben ürünleri almak isteyenlere fikir vermek isterdim sadece çeyiz değil aslında ne aldıysam pc, tablet kıyafet vs
- 1 yıl
Yap aşko sıkıntı yok biz öylesine makara yaptık
Soran1 yılzaten açarsam anonim bi hesap olur ya belki sürekli yapmak zor gelir
- 1 yıl
Belki büyütürsün para kazanırsın dene
Soran1 yıllink profilimde diyormuşum bende :D kdjs
- 1 yıl
Djdkdkkdkdka birde fiyat soruyorlar şey dersin dmden bilgi verildi
Soran1 yılDm den bilgi verildi çok sinir bi şey ya shshs herkese ayrı fiyat mı sgsgs
1 yılHey doslar canınız cehenneme lanet olası dünyada ne işiniz var
10 Yorumlanazar degip aldıkların urunler çatlasın istiyorsun galiba
00 Yorumla
1 yılİtici olmasın bence yeni evleneceklere güzel bir öneride olabilir
00 Yorumla
1 yılHayir hem insanları takma birsk neyi seviyorsan onu yap
00 YorumlaBence iticiliğe takılma da nazara takıl oda daha zararlı :)
00 Yorumla
1 yılÇok saçma buluyorum ya "çeyiz alışverişi ne" 😂😂
11 Yorumla
Soran1 yılÇeyiz alışverişi aslında bi bakıma çok geleneksel bi şey gibi ama bizim yaptığımız çeyiz adı altında ev eşyalarını almak dantel örtü vs yok
1 yılYok itici olmazsın paylaş
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYok be niye olsun böyle içerik üreteler çok valla ihtiyaç da var insan ne alacağını bilemiyor vkekfkejd
00 Yorumla
1 yılBizene ya çeyizlerinden
01 Yorumla
Soran1 yıl:(
görgüsüzlük olur boş işlerle uğraşma
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi ya
Gereksiz bir eylem olur.
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi diyorsunuz
1 yılNeden olsun hemcinslerine fikir vermiş olursun 🙂
01 Yorumla
Soran1 yılEvet bende bunu istiyorum
Çok komik ve basit olur
01 Yorumla
Soran1 yılNeden peki
1 yılevet, sonradan görme
01 Yorumla
Soran1 yılAslında alışveriş rehberi olmayı düşünüyorum
Aman ne takiliyorsun istiyorsan anlat
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsun
Gözə soka soka yapılırsa evet
02 Yorumla
Soran1 yılYani kendi çapımda aldıklarımı göstercem
Hayır tavsiye vermiş olursun
03 Yorumla
Soran1 yılhee işte tam bu niyetle açmak istiyorum ama görgüsüz falan derler diye çekiniyorum
Soran1 yılDoğru söylüyorsun sağ ol yorumun için
1 yılBana gösteril gibi geliyor
01 Yorumla
Soran1 yılaslında değil gibi bazı kişiler o niyetli yapıyor
Bence hiç hoş davranış değil
04 Yorumla
Soran1 yılkötü mü yani
Soran1 yılmillet ne der diye çekiyorum ama belki anonim hesap açarım
1 yılTanıdıkların gıybeti yükleniyor
01 Yorumla
Soran1 yılofff değil mi bi de o var offf off duydun mu hesap açmış video çekiyomuşşş abovv
1 yılAnlat herkes yapıyo senin neyin eksik
01 Yorumla
Soran1 yıldeğil mi ya
Gizli Üye(25-29)1 yılBu konu hangi amaçla paylaştığına göre değişir sırf desinlere atıyırsan çok itici
00 YorumlaAnlat kendi hesabında iyi geceler
00 Yorumla
1 yılMillet neler atıyor ey gidi
00 YorumlaBiraz #TeknolojininEvHali
00 Yorumla
1 yılİtici olur tabi, paylaşma.
00 Yorumlayok iç çamaşırlarını paylaşma ama.
00 YorumlaYooo neden olsun ben de paylaşırdım
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Çeyiz için aldıklarımı sosyal medyada paylaşsam itici olur muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler