Öyle hesaplara çok özeniyorum. Elektronik eşyadan anlarım çeyizime aldıklarımı bende internette paylaşsam nasıl olur? Çaycılar, kahve makineleri hepsini anlatsam böyle
29 gü
Öyle hesaplara çok özeniyorum. Elektronik eşyadan anlarım çeyizime aldıklarımı bende internette paylaşsam nasıl olur? Çaycılar, kahve makineleri hepsini anlatsam böyle
Rabbim mutlu mesut eylesin. Çeyizinizi paylaşmak tamamen sizin tercihiniz, ancak bunu yaparken dikkatli olmakta fayda var. İyi gözle bakanlar olduğu gibi nazar değmesi de mümkün. Eğer paylaşmayı düşünüyorsanız, açıklayıcı ve faydalı bir şekilde yapabilirsiniz. Deneyimlerinizi ve ürünlerle ilgili bilgilerinizi aktararak insanlara fikir verebilirsiniz. Ama unutmayın, mutluluğunuz her şeyden önemli.
Teşekkürler cevabınız için
Rica ederim
Eğer olumsuz eleştirilere karşı bir hassasiyetin varsa asla tavsiye etmem Çünkü sosyal mecralarda aktif olan insanların çokça deyince maruz kaldığını biliyorum görüyorum okuyorum lakin ben bunlardan etkilenmem olumlu eleştirilerden kendime gereken dersi alırım diyorsan o zaman yapmaya tavsiye ederim
Niye itici olasın. Bu tarz hesaplar çeyiz yapmayı düşünenler için faydalı oluyor. Severek yaptığın bir iş neden seni itici göstersin. Gönlünden ne geçiyorsa onu yap.
Teşekkür ederim ☺️
Bence güzel olur çeyiz nasıl dizilir, nereden başlanmalı neler alınmalı çok soru görüyorum. Onlara da fikir vermiş olursun. Tecrübelerinden bahsedersin güzel olur
Cevap
56Cevap
İtici olmazsın ama ben böyle şeylerin paylaşılmasını pek doğru bulmuyorum.
He sen hesap açıp kendim paylaşacağım diyorsan o zaman olur tabi
Seni hiç güzel anmazlar bacım. Hiç o toplara girme 😁Daha da tehlikelisi bir de nazarı olan olur ki “nazar deveyi kazana insanı mezara sokar” diye bir söz var.
nazardan çok korkarım ne zaman story atsam bişeyler olur zaten
Zaten hiç atmıyorum öyle eserde manzara fotosu falan
Ya istediğini yap kime ne bakıyorsun zaten ne yaparsan yap illa linçleyecekler olcak heveslenmişsin ve insanlarla paylaşmak istiyorsun ne güzel bu sırf iki yorum için hevesinden olma <3
Iki tayfa çıkar ya güzel şekilde seni destekleyenler ya da abi evlilik mi olur ya gibisinden kanser tayfa çıkabilir şansa artık
Doğru her türlü yorum gelebilir
Ondan dolayı bence yapma yine de sen bilirsin evlilik doğru kişiyi bulduğunda güzeldir ama yeni nesil evlilik düşmanı olmuş diyorlardı akademik başarı zannediyorlar ki okuyunca evleniilmiyor ergen kafalar
influencer olmaya adaysın galiba çoğu kişi bu aktiviteye görgüsüz diye yadırgar ama sen kendi istediğin gibi yap kimseye kulak asma bazı evlenecek kızlara fikir verebilirsin bu yöntemle
Sağ olun ortalama bi telefonum var aslında amacım influencer olma değilde fikir vermek istiyorum herkes
düşüncelerimiz aynı influencer dediğime bakma
itici olmazsin bende boyle paylasan kisileri izliyorum sikmadan daraltmadan ilgi cekebilecek bir sekilde anlatabilirsin
Evet bende çok izliyorum oradan hatta bazen beğeniyorum
Bence itici olur. Alabilen var alamayan var. Çok istiyorsan çeyiz günü yap göstermek istediğine göster
Amacım birine göstermek değil aslında alacak olanlara fikir vermek istiyorum
Eğer vlog tarzı bir şey yapacaksan link koyacaksan itici olmaz ama öylesine sadece aldıklarını gosterirsen itici benve
Link belki koyarım eğer takipçi tutarsam
onun yerine indirime giren ürünleri paylaş, çek mağazaya gidip. kendi aldıklarını pek gösterme. insanlar indirim takip ediyor.
Aslında evet o da mantıklı kıyafet alsam onu da gösteririm
Sevmiyorum yaa böyle saçma sapan şeyler birşeyler alıp paylaşım yapmak tamam paran var aldın millet görmek zorunda değil itici geliyo bana kimse kusura bakmasın
İtici olur musunuz bilemem ancak nazar değebilir. Kırıcı yorumlar yazabilirler. En iyisi paylaşmamanız olur.
Içinden geliyorsa yap gitsin. Ayıp değil sonuçta en olmadı kapatır geride bırakırsin.
Çok sağ ol iyi dedin
Rezil olmayı düşünmeden önce kendi isteklerine göre yaşamayı istemen gerekirdi bence sen neyi istiyorsan onu yap başkası ne der önemseme
Neden itici olsun? İtici olduğunu düşünen niye böyle düşünüyor merak ettim
Görgüsğz derler diye çekiniyorum çevreden laf yaparlar diye
Ne alaka yaa, insanlar o videoyu ihtiyaç için tıklıyor çeyizime ne alsam ne kullanışlı, evime neler alabilirim uygun fiyatlı diye düşünüyor ki araştırıyor. Görgüsüzlükse internet de kullanmasınlar. Ama ürün reklamı konusundaki yasalara dikkat etmeni ve reklam diye etiket girmeni tavsiye ederim. Sadece çeyiz videoları da yüklemezsin, çeşitli videolar çekersin bu sayede sırıtmaz. Şimdiden başarılar.
Ya çok teşekkür ederim önerin içinde sağ ol 🙏🏻
Bir laf var bilir misin
Akıllısı bizi bulmaz delisi de peşimizi bırakmaz diye
Ben hangisi dhshsh
Hayır olmazsın. Bunu yapan çok insan var ve bunun ekmeğini yiyorlar
Değil mi sağ olun
Anlat kime ne içinden ne geliyorsa yap takma kimseyi
Öyle mi diyorsunuz
Paylaş kız ünlü olursun markalar hediye gönderir
O kadar olur mu bilmiyorum ama aldıklarım güzel ya en azından bi iki hediye fena olmaz :D
Ben yapmam ama özellikle çeyiz yapanlar için iyi bir yol göstericisi oluyor
Değil mi bende alışveriş yapanlara fikir olsun istiyorum
çok var böyle hesap ama izletiyor da. seviyorsan paylaş boş ver milleti
Değil mi bende hep izliyorum
seviyorsan paylaş gitsin. takipçin çok olursa reklam da alırsın para kazanırsın
Ayy değil mi motive ettin ya sağ ol
Hiç gerek yok bence
Sadece sevdiğin adamla mutluluğunuzu ve her şeyi paylaşmanız yeterli
Öyle mi
Özenti insanlara ayar oluyorum bebeğem 😏 utanmasak artık yatakta iş üstündeyken paylaşacağız 😏
Ben onu mu dedim
Cok itici bence ya. Sosyal medyada basarini paylasmani oneririm. Herkesin yaptigini degil.
aldıüım ürünleri göstermek isterdim ya belki almak isteyenler bakar fikir edinir diye bende almadan önce hep bakıyorum çünkü
İnfluencer misin abla
yok be ablam nerede
Eee ne gerek var ki.
Ya tabiki beni boş ver bende biraz m@llik var. Hedeflerim büyük mutluluk aldigim seyler büyük. Yani siz kizlarin genelde sevdigi hayatlari boyunca hayalini kurdugu seydir ceyiz yapmak vs. Yani mutlu olucaksan bana bakma tabiki paylasabilirsin. Odun ve hayattan beklentisi buyuk biri olarak bana gereksiz geliyo. Sen bana bakma hevesini kirmis olmim. 🙏🙏🙏
Ayrı bı sayfa aç kendine tanidiklardan uzak orada paylaş 🙂
aslında kötü bişi değil ama linçlerler gibime geliyor
Kullandığın dile göre değişir. Amacın insanlara yardımcı olmaksa ve hiç kimseyle tartışmaya girmezsen birde çeyiz yerine ürün tanıtma şeklinde yaparsan daha mantıklı olur.
Eğer ben de bundan var ben de şundan var diye gösteriş yapmaya yönelik video paylaşırsan itici olur ama tavsiye şeklinde mesela ben bunu aldım memnunum size bunu alabilirsiniz tarzında yaparsan itici olmaz
Aynen bunu aldım şöyle kullanıyorum gibi fikir vermek istiyorum
Infulucırlardan değilsen paylaşıp anlatma ne gerek var
değilim tabii ki ama bende atmak istiyorum
Sadece görsel atabilirsin yani ürünü tanitma videosu çekmene gerek yok bence
Tek foto da olur aslında doğru diyorsun
Bence de🌸
Çeyizin içinde bikini 👙 mayo gecelik sütyen kilot lif yatak takımı eşyaları olması çok itici Erkeğin uçkuruna göre alıyorlar sanki kızımızı her akşam güzel kullan der gibi...
Ben ne diyorum sen ne diyon
Çok zoruna gitmiş belli
Hayır neden itici olasın balım senin düşüncelerin senin paylaşımın var ki paylaşıyorsun kimene
Yok paylaş herkes görsün hayatındaki en büyük başarını
komik misiniz acaba
Evet komik senin bunu paylaşman dan daha komik
:( ben ürünleri almak isteyenlere fikir vermek isterdim sadece çeyiz değil aslında ne aldıysam pc, tablet kıyafet vs
Yap aşko sıkıntı yok biz öylesine makara yaptık
zaten açarsam anonim bi hesap olur ya belki sürekli yapmak zor gelir
Belki büyütürsün para kazanırsın dene
link profilimde diyormuşum bende :D kdjs
Djdkdkkdkdka birde fiyat soruyorlar şey dersin dmden bilgi verildi
Dm den bilgi verildi çok sinir bi şey ya shshs herkese ayrı fiyat mı sgsgs
Hey doslar canınız cehenneme lanet olası dünyada ne işiniz var
nazar degip aldıkların urunler çatlasın istiyorsun galiba
İtici olmasın bence yeni evleneceklere güzel bir öneride olabilir
Hayir hem insanları takma birsk neyi seviyorsan onu yap
Bence iticiliğe takılma da nazara takıl oda daha zararlı :)
Çok saçma buluyorum ya "çeyiz alışverişi ne" 😂😂
Çeyiz alışverişi aslında bi bakıma çok geleneksel bi şey gibi ama bizim yaptığımız çeyiz adı altında ev eşyalarını almak dantel örtü vs yok
Yok itici olmazsın paylaş
Yok be niye olsun böyle içerik üreteler çok valla ihtiyaç da var insan ne alacağını bilemiyor vkekfkejd
Bizene ya çeyizlerinden
:(
Gereksiz bir eylem olur.
Öyle mi diyorsunuz
Neden olsun hemcinslerine fikir vermiş olursun 🙂
Evet bende bunu istiyorum
Çok komik ve basit olur
Neden peki
evet, sonradan görme
Aslında alışveriş rehberi olmayı düşünüyorum
Aman ne takiliyorsun istiyorsan anlat
Doğru söylüyorsun
Gözə soka soka yapılırsa evet
Yani kendi çapımda aldıklarımı göstercem
Hayır tavsiye vermiş olursun
hee işte tam bu niyetle açmak istiyorum ama görgüsüz falan derler diye çekiniyorum
Doğru söylüyorsun sağ ol yorumun için
Bana gösteril gibi geliyor
aslında değil gibi bazı kişiler o niyetli yapıyor
Bence hiç hoş davranış değil
kötü mü yani
millet ne der diye çekiyorum ama belki anonim hesap açarım
Tanıdıkların gıybeti yükleniyor
offf değil mi bi de o var offf off duydun mu hesap açmış video çekiyomuşşş abovv
Bu konu hangi amaçla paylaştığına göre değişir sırf desinlere atıyırsan çok itici
Millet neler atıyor ey gidi
Biraz #TeknolojininEvHali
İtici olur tabi, paylaşma.
yok iç çamaşırlarını paylaşma ama.
Yooo neden olsun ben de paylaşırdım
Aşırı itici olursun hem de.
şahsen bana itici geliyor
Çok takılma keyfine göre devam