Alışveriş & Hediyeler Çeyiz alışverişinde internetten mi alışveriş yapmak daha cazip, yoksa mağaza gezmek mi? penceredekiçiçek11 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben internetten araştırmayı seviyorum ama senin tercihin ne olurdu? Çeyiz alışverişinde internetten mi alışveriş yapmak daha cazip, yoksa mağaza gezmek mi? Cevapla Alışveriş Soruları İnternet Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben gezerek aldım bazılarını internetten ve çoğunuda annem el emeği yaptı yani tercih meselesi ikisinide tercih ederim 0 0 Yorumla
Gulso2860 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl İnternetten daha iyi ama mağazadan malına bakıp internetten almayı çok seviyorum 0 0 Yorumla
buessrraaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Mağazada inceleyip internetten sipariş etmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben gezerek aldım bazılarını internetten ve çoğunuda annem el emeği yaptı yani tercih meselesi ikisinide tercih ederim
İnternetten daha iyi ama mağazadan malına bakıp internetten almayı çok seviyorum
#TeknolojininEvHali mağaza
Mağazada inceleyip internetten sipariş etmek
Elbette internet
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!