Alışveriş & Hediyeler Çeyiz alışverişi sırasında indirimleri yakalamak için en iyi dönem ne zaman? penceredekiçiçek11 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangi aylarda veya kampanyalarda daha uygun fiyatlı alışveriş yapılabilir? Çeyiz alışverişi sırasında indirimleri yakalamak için en iyi dönem ne zaman? Cevapla Kamp Soruları Alışveriş Soruları İndirim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sessizkız5312 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Genelde kasımda fiyatlar çok güzel iniyor ya da yaz başı Mayıs Haziran gibi kampanyalar oluyor 0 0 Yorumla
aliwgx1 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evlenecek zaman 🙏 0 4 Yorumla hemHarbiHemBarbie34 1 yıl 😂😂ne dedi ne dedi Yorumla aliwgx1 1 yıl Ne mı dedi çok kıskançsın kıskanc adam sevmem dedi Sürekli dışarı çıkardı Yorumla hemHarbiHemBarbie34 1 yıl Kıskanç adam sevilmezmi ya 🤣🤣 Yorumla aliwgx1 1 yıl Ben kıskancım ama kız çok sıkıyon dedi ayrıldım kıskanılmayı sevmezmiş Hanım efendi bende senden olmaz dedim Ayrıldım Görüldü atıyor yazmıyor kaç sevdiği var Allâh bilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genelde kasımda fiyatlar çok güzel iniyor ya da yaz başı Mayıs Haziran gibi kampanyalar oluyor
Her zaman mutlaka indirim vardır
#TeknolojininEvHali Eylül ayi
Hiç bir zaman
Evlenecek zaman 🙏
😂😂ne dedi ne dedi
Ne mı dedi çok kıskançsın kıskanc adam sevmem dedi
Sürekli dışarı çıkardı
Kıskanç adam sevilmezmi ya 🤣🤣
Ben kıskancım ama kız çok sıkıyon dedi ayrıldım kıskanılmayı sevmezmiş
Hanım efendi bende senden olmaz dedim Ayrıldım
Görüldü atıyor yazmıyor kaç sevdiği var Allâh bilir
Kış ayları