Alışveriş & Hediyeler Tost makinesini çok sık kullanıyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Küçük ev aletleri denilince akla ilk gelen aletlerden biri olan tost makinesini sık kullanıyor musunuz?#TeknolojininEvHali Tost makinesini çok sık kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Haftada bir kez tost günüm var, o zaman kullanıyorum.. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Sen de diyette misin benim gibi Yorumla
CaesarJ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Pek kullanmıyorum. Canım tost istedikçe sadece açıp kullanıyorum o kadar… 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Insanın canı istiyor bazen tost ya Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Nerdeyse günlük kullanıyorum. Iki çocuk olunca 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ben diyete başlarsam bırakıyorum Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Beni de başlat. Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Çabuk bozuyorum diyeti sorun o 🤣🤣 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Ben baslayamiyorum bile😂😂 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Benim de biraz öyle ama yapacak bir şey yok Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Kacsin Yorumla
wouldliketobeLulu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tostun kendisi hariç her şeye kullanıyorum diyebilirim... Tavuk, et, köfte gibi şeyleri ızgara usulü yağsız pişirmek için birebir 🙃 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Haftada 1 pazar günü karışık tost 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Azmış Bülentadn 1 yıl Taze ekmeği seviyorum
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Tost makinesi vazgeçilmezdir, sıcacık tostlar yapması da yemesi de çok zevkli 🤤🤤 0 0 Yorumla
lgbt-transerkek- Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl valla tost yemeyi severim acı sos olacak icine surecen 0 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Soruyu görünce evde tost makinesi olduğu aklıma geldi :)) 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hemen hemen her gece 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Her gece tost yiyorsan kaç kilosun peki Yorumla kafkass31 1 yıl 112 haha ama obez değilim spor yapıyorum Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Arada sırada 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Arada lazım doğru Yorumla Wayne_Jenkins 1 yıl Tost yemedigim günlerin gecesi yorganın altına girip ağlarım Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Abart istersen daha Yorumla Wayne_Jenkins 1 yıl Tost her kesmin buluşma noktası. Fakir de zengin de mühendis de Cumhurbaşkanı da milletvekili de tostu yer Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Evet tost herkese hitap eden bir yiyecek ama kilo aldıran yönü olduğu için diyettekilere pek hitap etmiyor Yorumla Wayne_Jenkins 1 yıl Yok be kilo yapmaz haraket etmezlerse her gıda kilo yapar Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl evet haftada birkaç sabah kullanıyorum 0 0 Yorumla
Artemissss_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl hayır tost diyince aklıma başka bir şey geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hafta sonu genelde 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Hafta sonu tosttan ziyade böyle daha büyük kahvaltılar yapılmaz mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. kullanmam 0 0 Yorumla
NHanım Takip Et Xper 4 Yaş: 52 1 yıl Tost zararlı tercih etmiyorum 0 1 Yorumla Görkemm17 1 yıl Hım ne tercih ediyorsun Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Haftada bir kez tost günüm var, o zaman kullanıyorum..
Sen de diyette misin benim gibi
Pek kullanmıyorum. Canım tost istedikçe sadece açıp kullanıyorum o kadar…
Insanın canı istiyor bazen tost ya
Nerdeyse günlük kullanıyorum. Iki çocuk olunca
Ben diyete başlarsam bırakıyorum
Beni de başlat.
Çabuk bozuyorum diyeti sorun o 🤣🤣
Ben baslayamiyorum bile😂😂
Benim de biraz öyle ama yapacak bir şey yok
Kacsin
Tostun kendisi hariç her şeye kullanıyorum diyebilirim... Tavuk, et, köfte gibi şeyleri ızgara usulü yağsız pişirmek için birebir 🙃
Haftada 1 pazar günü karışık tost
Azmış
Taze ekmeği seviyorum
Tost makinesi vazgeçilmezdir, sıcacık tostlar yapması da yemesi de çok zevkli 🤤🤤
valla tost yemeyi severim acı sos olacak icine surecen
Soruyu görünce evde tost makinesi olduğu aklıma geldi :))
Tost makinesi yıkanıp temizlenip kaldırılmış vaziyette bizde 😂
Hemen hemen her gece
Her gece tost yiyorsan kaç kilosun peki
112 haha ama obez değilim spor yapıyorum
Arada sırada
Arada lazım doğru
Tost yemedigim günlerin gecesi yorganın altına girip ağlarım
Abart istersen daha
Tost her kesmin buluşma noktası. Fakir de zengin de mühendis de Cumhurbaşkanı da milletvekili de tostu yer
Evet tost herkese hitap eden bir yiyecek ama kilo aldıran yönü olduğu için diyettekilere pek hitap etmiyor
Yok be kilo yapmaz haraket etmezlerse her gıda kilo yapar
Her sabah tost yaparım
#TeknolojininEvHali
Hergun
Bizde tost Makinesi yok 😃
evet haftada birkaç sabah kullanıyorum
hayır tost diyince aklıma başka bir şey geliyor
hiç kullanmam
evet kullanıyorum
Hafta sonu genelde
Hafta sonu tosttan ziyade böyle daha büyük kahvaltılar yapılmaz mı
Evet