Alışveriş & Hediyeler Espresso makinesi almak istiyorum, nasıl bir model almalıyım? FireandFire Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evde kahvemi hazırlayarak termosla yanıma almak istiyorum. Espresso makinesi almak istiyorum, nasıl bir model almalıyım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Bu konuda Philips harika işler çıkarıyor gadası 0 2 Yorumla FireandFire 1 yıl mutfakta çok yer kaplıyor o daha kompakt olmalı kuzenimde var o dediğin kaba biraz Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Balkona koyulabilir Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ben Philips latte go kullanıyorum ama kaba dersen nespresso nun kapsüllü makineleri deneyebilirsin bence 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Ben kızıma Philips 5500 serisi modelini aldım yılbaşından evvel.Em çok o kullanıyor 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kapsul kahve makinalarina bak ya da sadece ekspresso degik kapsamli bir sey al sonucta hepsi espressodan turuyor 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Pahalidan 0 2 Yorumla FireandFire 1 yıl böyle seçenek olur mu :D pahalı iyi değilse fiyat performans istiyorum Yorumla respectemir 1 yıl Olan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu konuda Philips harika işler çıkarıyor gadası
mutfakta çok yer kaplıyor o daha kompakt olmalı kuzenimde var o dediğin kaba biraz
Balkona koyulabilir
Ben Philips latte go kullanıyorum ama kaba dersen nespresso nun kapsüllü makineleri deneyebilirsin bence
Ben kızıma Philips 5500 serisi modelini aldım yılbaşından evvel.
Em çok o kullanıyor
Kapsul kahve makinalarina bak ya da sadece ekspresso degik kapsamli bir sey al sonucta hepsi espressodan turuyor
Arçelik flips karaca
Samsung
Philips
Arçelik
Ne fark eder ki al gitsin
Philips
Pahalidan
böyle seçenek olur mu :D pahalı iyi değilse fiyat performans istiyorum
Olan
Arcelik