Alışveriş & Hediyeler Kettle çelik mi olmalı, plastik mi? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Su ısıtıcı en çok kullandığımız küçük ev aletlerinden. Peki çelik mi plastik mi olmalı?#evlilikçeyiz Kettle çelik mi olmalı, plastik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Plastik olması koku yapıyor bide suyun tadını değiştiriyor 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl O koku hiç dr gitmiyor Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Evet hiç çekilir bir durum değil Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Kanserojen mi acaba Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Olabilir 🤣 Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% 1 yıl Gıdaya suya temas eden ürünlerde mümkün mertebe çelik ve cam tercih ediyorum 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Plastik koku yapar 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Evet maalesef Yorumla
Eylülgns2 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Hiç kullanmıyorum artık 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Neden Yorumla Eylülgns2 1 yıl Doğalgaz daha işlevsel Yorumla
aliwgx1 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çelik hocam plastik erirr 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Zararlı Yorumla aliwgx1 1 yıl Plastik erir ben kullandım ama çelik daha sağlam Yorumla
Dipsizdağ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Çelik olmami hem görüntü hem güvenlik hemde sağlık açısından 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl çelik 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Biz çelik insanıyız
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Farketmiyor 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Evet :) Yorumla turkishrock 1 yıl İkisi de işlevli 😉 işini yapıyor Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Çelik 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Çelik sağlıktır Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çelik daha sağlıklı ve kullanışlı olur 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. çelik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Plastik olması koku yapıyor bide suyun tadını değiştiriyor
O koku hiç dr gitmiyor
Evet hiç çekilir bir durum değil
Kanserojen mi acaba
Olabilir 🤣
Gıdaya suya temas eden ürünlerde mümkün mertebe çelik ve cam tercih ediyorum
Plastik koku yapar
Evet maalesef
Hiç kullanmıyorum artık