Siz evde kullanmak için hangisini tercih edediniz?
Plastik Arzum
Çelik Preo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz evde kullanmak için hangisini tercih edediniz?
Bazen üzerinde Marka yazıyor diye ürünleri baştan aşağı kalite olacak anlamına gelmez. Tamam ürünleri seçerken marka seçeriz neden? kaliteli ürün olsun diye ama bazen bir çok ünlü markanın üretimleri var ki insan pişman olabiliyor.
Onun için ürün alırken benim gibi usta biriyle birlikte alınmalı :)))))
Arzum mu Preo mu?
bence de çelik ama preo hayatımda duymadığım bir marka
Ben de bazen şaşırıyorum, hayatımda duymadığım mallar gördüm gerçekten çok kaliteli oluyor. Bazen şimdi ismini vermeyeyim kötüleme olmasın diye, çok bilindik markaların ürünleri o kadar da iyi olmuyor, bazen A ürününü çok iyi yaparken bazen de B ürünün de mühendislik hatalarından dolayı tamamı arıza yapabiliyor. Onun için bi marka her zaman iyi olmayabilir. Preo görmedim ama elime alıp incelerim bakarım ederim, fiyatına da bakarım öyle alırım. Ben bu tür şeylerin de tamirini yaptığım için biliyorum içinde ne var ne yok :)
Bazen de kızarım çok dandik ürünleri alanlara da bu sefer de yedek parça sıkıntısı oluyor. Mesela bu Kettle, yaa hepsi yansa ne olur ki atar yenisini alırsın ama mutfak robotu gibi aksesuarlı ürünlerde marka tercih edilir, neden? Yedek parça yönünden.
Cevap
11Cevap
Plastik Arzum
Çelik her zaman daha sağlıklı ama marka hakkında bilgim yok
Basit bir ürün bu kab altında resistans. Bu nedenle daha sağlıklı olan çelik i tercih etmek daha mantıklı
Çelik daha iyi bence. Plastikte güzel olmuyor.
Kesinlikle plastik alma Balıkesirli. Çelik al lütfen
sende kimsin
Seni ara ara buralarda gören..
Merkezde miydin sen
Cevap vermedin
Sen kimsin ve adam
Hatun Düzgünce cevap verirsen sevinirim agresifleşmeden Ara ara görüyorum Balıkesir'de olduğunu biliyorum ve sordum merkezde misin diye
Neden soruyorsun
Ben de Balıkesir'deyim çünkü seni tanımak istiyorum o yüzden merkezde misin diye soruyorum
Önemi yok
Dik kafalı agresif ters insanı sevmem. Bana göre kadın; itaatkar ruhlu ve zarif yapılı ve giyimli olmalı. Kaba saba sözlü tavırlı değil... İyi geceler
Umrumda değilsin 😆😆😆😆
Umurunda olmak gibi bir derdim yok belli yaşlardaki İki medeni insan gibi düşüncemizi paylaşıp konuşabiliriz zannetmiştim ama belli ki beynin 17'de takılı kalmış. şimdi
Kibirini al ve sek*^tirrrrr git
Çelik sağlıklı olanı plastik sağlıksız
Paylaşımı begen dim guzel
Plastik alma sakın
Plastik Arzum (çünkü daha kibar)
Çelik ise hercai
Bence çelik
Çelik bence
Teknosa satıyor sonuçta garantili ve faturalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?