Alışveriş & Hediyeler Yaş 22 henüz konuştuğum biri de yok ortada damat da yok sizce mutfak için tabaklar falan almalı mıyım ki? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evlilik? Çeyiz? Güncellemeler1 yıl Şubat 'ta 23 üö Yaş 22 henüz konuştuğum biri de yok ortada damat da yok sizce mutfak için tabaklar falan almalı mıyım ki? Cevapla Fal Soruları Evlilik Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Al bacım gittikçe pahalanıyorlar indirim falan bulursan al 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Kız İndirim yok ki daha çok pahalanmışlar sanki Yorumla Soran 1 yıl Ben de dedim ki alırsam Hani bir kahvaltı ve yemek takımıyla başlayayım Sence 6 kişilik mi 12 kişilik mi mantıklı Yorumla Munkesir 1 yıl Ben 12 aldım da ne mantıkla alınıyor bilmiyorum annem 12 dedi Yorumla Munkesir 1 yıl Madame cocoda çok güzel bi indirim vardı aslında dün bitti yenisi gelir takip et Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır çok teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl Acar da çok güzel diyorlar Sence nasıl Yorumla Munkesir 1 yıl Hiç bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim💕 Yorumla Munkesir 1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
Kurjak Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Acelen nedir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya acele değil de hani ne bileyim şimdiden söylüyorlar al ileride rahat edersin gibisinden Yoksa benim de acele edesim yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Al bacım gittikçe pahalanıyorlar indirim falan bulursan al
Kız İndirim yok ki daha çok pahalanmışlar sanki
Ben de dedim ki alırsam Hani bir kahvaltı ve yemek takımıyla başlayayım Sence 6 kişilik mi 12 kişilik mi mantıklı
Ben 12 aldım da ne mantıkla alınıyor bilmiyorum annem 12 dedi
Madame cocoda çok güzel bi indirim vardı aslında dün bitti yenisi gelir takip et
Tamamdır çok teşekkür ederim
Acar da çok güzel diyorlar Sence nasıl
Hiç bilmiyorum
Teşekkür ederim💕
Rica ederim 🌸
Kızların çoğu alıyor sende al
Acelen nedir
Ya acele değil de hani ne bileyim şimdiden söylüyorlar al ileride rahat edersin gibisinden Yoksa benim de acele edesim yok
E daha yaşın normal değil mi? Okul iş vs
Yas 60 evlenek mi