Bugün saat 22.46 sıralarında annemin yemek takımından bir adet tabak kırdım şimdi bana başka yemek takımı almalısın diyor. Sizce haklı mı? Farklı bir tasarım olmuş.#Mireya#HepNazardan#BenimSuçumYokKi
Annemin yemek takımından bir tabak kırdığım için yeni yemek takımı mı almalı mıyım?
geçen gün annemin en sevdiği mutfak halısına sigaramın koeunu düşürdüm şaşkınlıkla alamadımda yandı halı o sırada geldi annem gizleyemedim de 😒 itiraf ettim senin canın sağolsun sana bişey olmasın dedi şaşırttı beni 😂😂
bir kere de gene annemin en sevdiği krem rengi gene mutfak halısına fırın tepsisini düşürdüm hemde salçalı yağlı falan laps diye 😂 annem evde yoktu hiiii sesi çıktı benden babam geldi noldu diye 🙄😳 dedim yandım baba o sırada annem dış kapıyı açtı gelmişti babam dedi sen sus ben döktüm dicem annene 😀 annem geldi dedi noldu burda böyle 😳😳 babam dedi ben düşürdüm 😬😬😬 aşkım ya üstüne aldı suçumu 😀😀😀 sakar olmak böyle işte 😒
Annen o tabağı kırdığın için aldırmıyor o tabak setine verdiği parayı kolay bir şekilde verilmedigini anlaman için kolaylaştırmaya çalışmış bu durum tabak benden daha mı değerli gibi gözükse de durum öyle değil tabiki bilinçli ve dikkatli bir şekilde davranmanı istemiş olabilir yalnızca tabak için değil her konu için geçerlidir bu
En İyi Cevaplar