Güncellemeler
1 yıl
Benim bildiğim duyduğum kız eşya vs alır çeyize yardım olur
Güncellemeler
1 yıl
Bana kurdeleyi verdiler diğer gün surat yapıldı ve bende kız tarafının olur diye bildiğim için sonra kimseye bişey sormadım eşya alırım diye düşündüm sonra kimseye bişey sormadan böyle düşündüğüm için kavga çıktı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nişanda takılan altınları bizim buralarda kız tarafı alıyor düğünde olanları ise erkek tarafı alıyor tamamen gelin ve damat yani.
Nişan da takılan koz tarafının dir en azından bizde böyle yani
İkinize takılıyor sonuç olarak taraflara değil sizin olmalı takılar
Adet genelde nişan kız tarafı, düğün erkek tarafınındır.
Kız tabiki
Kızz
Kız diye biliyorum
Kime takiliyorsa o
Bir yamyam daha gelmiş 😅
Bu yazdığınız hoş değil benim burada sormak istediğim hata mı yaptım diye soruyorum bizim adetlerimiz de bu şekilde oluyor şimdi ben ne yaptım onu size söyliyim Yamyam olup olmadığımı görün
Bana takılan misafirlerimin taktıkları takıları misafirlere iade ettim bütün gelen bohçaları ve erkek tarafının taktığı takıları iade ettim ona takılan takıları iade ettim hala Yamyam mıyım sizce yoksa orta yolu bulmaya çalışıyordum size sorarak
Onu nasıl iade ediyorsun 😅 evlendikten sonra elde edilen her şey ortaktır. O benim, bu senin muhabbeti olmamalıdır.
Ne demek nasıl iade ediyorsun takanlara taktıklarını geri verdim damada da her şeyi geri yolladım. O benim bu senin yapmadım benim bildiğim kıza eşyalarını da eksikler alınsın diye verilir ben de o yüzden ev eşyası almaya karar verdiğimi söyledim ne bozdum ne de bir şey aldım sadece ne yapacağımı söyledim bunun için kavga çıktı
Senin psikolojin iyi değil. Çocuk gibi hareket etmişsin. Allah eşine sabır versin.
Kız tarafı