Alışveriş & Hediyeler Küçük ev aletlerinin renkleri birbiriyle uyumlu olmalı mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sizce?#EvlilikÇeyiz 💍#Arçelik ❤️ Güncellemeler1 yıl <3<3<3 Küçük ev aletlerinin renkleri birbiriyle uyumlu olmalı mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. evet bence uyumlu olsun 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Göz zevki için evet. Tezgahta güzel bir görüntü oluşturuyor. 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% 1 yıl Aynı olmak zorunda değil mesela ben tost makinelerini beğenmiyorum setlerdeki.. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Tabikide uyumlu olması bir bütünün parçası gibi olur 1 0 Yorumla
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Wala ben uygun fiyatli iyi urun buldum mu yapistiriyom. Renk falan dikkat etmiyorum acikcasi 1 2 Yorumla imbackbitchezzz 1 yıl Airfyer aldim.. siyahi 2k.. beyazi 1k :D beyazini aldim Yorumla imbackbitchezzz 1 yıl 1k daha verip siyah alsam ekstra bi ozelligi yok biseyi yok bence israf olur bu tip harcamalar Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl renk uyumu estetik bir görünüm sağlarama o kadar da gerekli değildir 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. olmalı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
evet bence uyumlu olsun
Göz zevki için evet. Tezgahta güzel bir görüntü oluşturuyor.
Aynı olmak zorunda değil mesela ben tost makinelerini beğenmiyorum setlerdeki..
Tabikide uyumlu olması bir bütünün parçası gibi olur
Wala ben uygun fiyatli iyi urun buldum mu yapistiriyom. Renk falan dikkat etmiyorum acikcasi
Airfyer aldim.. siyahi 2k.. beyazi 1k :D beyazini aldim
1k daha verip siyah alsam ekstra bi ozelligi yok biseyi yok bence israf olur bu tip harcamalar
renk uyumu estetik bir görünüm sağlar
ama o kadar da gerekli değildir
Hepsi siyah ve inoks karışımı bende
Tatlı bir ortamı oluşur
Ben uyumlu olmasından yanayım ❤️
Benim için farketmez pembede olur.
Evet, renkleri uyumlu olmalı.
Mutfakla uyumlu olsa daha iyi
olmalı
Olsa daha güzel
Benim için önemsiz
Kesinlikle evet