Alışveriş & Hediyeler Yeni yıla girerken çeyiziniz için de aldığınız şeyler var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor #Edameda ❤️🎄#ÇeyizAlışverişi 💍🛍️#BEKO 🎁 Güncellemeler1 yıl Güncel Yeni yıla girerken çeyiziniz için de aldığınız şeyler var mı? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. şu an için yok 1 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Yakında olur :d u Barış_LonelyForever 1 yıl Umarım :D Edameda06 1 yıl Hayırlısı 😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl İnş 😂🌸 Edameda06 1 yıl 🌿🌿
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Çok hoşuma giden nakış işi kelebekli bardak altlığı almıştım 😊 2 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Ne güzel, güle güle kullan 🥰🌸 Yorumla ángelsinalasyocéano 1 yıl Teşekkür ederim 😊🌹 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Çeyizim yok ama bir kahve makinesi alayım senin hatırın için :D 1 9 Yorumla Edameda06 1 yıl Olur al bana da kahve yap ☕😂 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Kahve teklifimi kabul ediyorsun sonunda :D Yorumla Edameda06 1 yıl Yooo n alaka jsjsj Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Bana yap kahve diyorsun ya :D Yorumla Edameda06 1 yıl He böyle sanaldan yapcan içicem işte 🤣 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Olmadı :D beğenmedim bunu 🤣 Yorumla Edameda06 1 yıl 😏😏😏 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Ekşi surat. Gülen sürat ol Yorumla Edameda06 1 yıl 😄 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi aldım ama çeyizden değil beğendiğim için aldım😅 1 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Güle güle kullan canım 🥰 Biscolatagirl 1 yıl Sağol birtanem💞 Edameda06 1 yıl 💖🌷 Biscolatagirl 1 yıl 🥰🥰
Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kafayı çeyizle bozdun 😀 1 26 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Napim yarışma şeysi bunlar djsjd Yorumla Klasbey3596 1 yıl Ne yarışması Yorumla Edameda06 1 yıl Bu kategoride yarışma işte en çok cevap alan flan. Bitti gerçi günü Yorumla Klasbey3596 1 yıl yok mu öyle yarışmalar bende girem Yorumla Edameda06 1 yıl Şu an başka yok Yorumla Klasbey3596 1 yıl Hay şansıma la Yorumla Edameda06 1 yıl Cevapla, yeni yıl hediyeni kazan! 💝 En unutulmaz yılbaşı fotoğraflarında kimler var 📸🎊? ↗ Yorumla Edameda06 1 yıl Bu vardı unutmuşum Yorumla Klasbey3596 1 yıl Hahaha millet ne uzun yorumlar yazmış ucunda para varya 😀 Yorumla Edameda06 1 yıl Öyle 😂 Yorumla Klasbey3596 1 yıl Sende artık uber ol yakışır sana Yorumla Edameda06 1 yıl Ne uberi jdjdjdj ben moderatör bile olamadım Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla Klasbey3596 1 yıl Niye diğerleri nasil olmuş 😀 Yorumla Edameda06 1 yıl Bilemem 🤣 Yorumla Klasbey3596 1 yıl Ben konuşurum gerekli mecralara edayı yapın uber derim 😀 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 He yaparlar kesin jdjjd Yorumla Edameda06 1 yıl Bide direkt Uber mi haha alemsin 😂 Yorumla Klasbey3596 1 yıl Senin sosyetik shekilden ne eksiğin var ❤️😀 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Hey Allahım ya 🤦♀️ Yorumla Klasbey3596 1 yıl Bu arada takip et kız beni arada sorularıma cvp at kimse gelmiyor sorularıma 😀 Yorumla Edameda06 1 yıl Takip et demeyle edecek biri değilm Yorumla Klasbey3596 1 yıl Nasıl ediyorsun 😀 Yorumla Edameda06 1 yıl Kendi isteğim ve hür irademle Yorumla Klasbey3596 1 yıl Beni takip etmek istemiyorsun anladım 😊 Yorumla Edameda06 1 yıl Offf Yorumla
Gldn207208 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yılbaşı çorabı aldım çeyizde olur neden olmasın 😂 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Bence de olur 🤣 yılbaşı temalı şeylere bakmadan geçemiyoruz 🎄 Yorumla Gldn207208 1 yıl Kesinlikle benim çeyizimde ağaç süsleri ledleri bile var😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok güzel 😆✨💖 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kahve makinesi almak istiyorm kendime 1 2 Yorumla Realangler1 1 yıl Hmmm😏 Yorumla Edameda06 1 yıl Beko alabilirsin, güzeldir Yorumla
handehhhhmm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Çeyiz mi kaldı ki hiç bişey almadım yeni evliyim kırıntı yok 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. hayır yok 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Zamanı gelince olur bebiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
şu an için yok
Yakında olur :d
Umarım :D
Hayırlısı 😂
İnş 😂🌸
🌿🌿
Çok hoşuma giden nakış işi kelebekli bardak altlığı almıştım 😊
Ne güzel, güle güle kullan 🥰🌸
Teşekkür ederim 😊🌹
Çeyizim yok ama bir kahve makinesi alayım senin hatırın için :D
Olur al bana da kahve yap ☕😂
Kahve teklifimi kabul ediyorsun sonunda :D
Yooo n alaka jsjsj
Bana yap kahve diyorsun ya :D
He böyle sanaldan yapcan içicem işte 🤣
Olmadı :D beğenmedim bunu 🤣
😏😏😏
Ekşi surat. Gülen sürat ol
😄
Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi aldım ama çeyizden değil beğendiğim için aldım😅
Güle güle kullan canım 🥰
Sağol birtanem💞
💖🌷
🥰🥰
Kafayı çeyizle bozdun 😀
🤣 Napim yarışma şeysi bunlar djsjd
Ne yarışması
Bu kategoride yarışma işte en çok cevap alan flan. Bitti gerçi günü
yok mu öyle yarışmalar bende girem
Şu an başka yok
Hay şansıma la
Cevapla, yeni yıl hediyeni kazan! 💝 En unutulmaz yılbaşı fotoğraflarında kimler var 📸🎊? ↗
Bu vardı unutmuşum
Hahaha millet ne uzun yorumlar yazmış ucunda para varya 😀
Öyle 😂
Sende artık uber ol yakışır sana
Ne uberi jdjdjdj ben moderatör bile olamadım
🤣
Niye diğerleri nasil olmuş 😀
Bilemem 🤣
Ben konuşurum gerekli mecralara edayı yapın uber derim 😀
😂 He yaparlar kesin jdjjd
Bide direkt Uber mi haha alemsin 😂
Senin sosyetik shekilden ne eksiğin var ❤️😀