Alışveriş & Hediyeler Yeni yıl için sepetinize neler atacaksınız? liliaaaa Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yeni yıl için sepetime ilk öncelikle harika fincan takımı ve nevresimler attım gitti. Her şey çok pahalı olduğu için daha bir şey alabilir miyim bilmiyorum. Siz yeni yıl için sepetlerinize neler atacaksınız? Yeni yıl için sepetinize neler atacaksınız? Cevapla Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. şu an için oyun olabilir 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Muhtelemen oyun alırım. Kasım'da zaten aldım alacağımı genelde. 1 0 Yorumla
Zerdewkwk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yeni yıl için umudum hiç yok bu yüzden yeni yıl sepetime umut atmayı düşünüyorum😔 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Küçük bir not defteri güzel bir kalem ve sıcak bir atkı. Bir de denemediğim bir bitki çayı alırım yenilik olsun diye.. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı. Hisse alıyorum bol bol 1 0 Yorumla
benaslındayoğum35 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Var bir şeyler ufaktan işte boş ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
şu an için oyun olabilir
Muhtelemen oyun alırım. Kasım'da zaten aldım alacağımı genelde.
Yeni yıl için umudum hiç yok bu yüzden yeni yıl sepetime umut atmayı düşünüyorum😔
Küçük bir not defteri güzel bir kalem ve sıcak bir atkı. Bir de denemediğim bir bitki çayı alırım yenilik olsun diye..
Yeni yıla genelde uyuyarak giriyorum
Hisse alıyorum bol bol
O işe bizimkiler bakiyor
Var bir şeyler ufaktan işte boş ver
abur cubur
Giyim olur herhalde