Bence birazcık hasetlik oluyor. O nedenle en yakın arkadaşa da güven olur mu tartışılır.

Bence birazcık hasetlik oluyor. O nedenle en yakın arkadaşa da güven olur mu tartışılır.

Ben olsam sadece sevgilimle yapardım tüm alışverişleri. En yakın adı altında hiçbir arkadaş bende güven oluşturmaz. Hepsi manipülatörler ve hasetçiler.
Bugüne kadar kimi tanıdıysam Arkadaşlar hep manipülatör çıktı biliyor musun Sonradan yine barışanlar oldu ama hep bir manipülatörlük oldu bu arada özlemişim Tuğba❤️
Çok haklısın bir manipülasyon oluyor haset kaynaklı olarak 🌸
Ben de özledim yeniden selam canım ☺️💗
Seni tekrar fenomen olarak görmek de çok güzel Gerçekten çok güzel taşıyorsun bu etiketi
Cevap
7Cevap
evet yapılabilir bence
Değil mi neden olmasın
Arkadaşa göre değişir bence ya 😅 benim arkadaşlarımla kafa yapım çok farklı mesela ev eşyaları konusunda o yüzden tercih etmesim 😅
Tabii arkadaşa göre değişiklik gösterir
Ama yine de dikkatli olmak gerekiyor bence her arkadaş iyi niyetli olmayabiliyor
Katılıyorum bu konuda 😅
Arkadaş diye de bir sey yok cidden.. hasetliği de yaşattılar, bencilligi de..
Bunu istisnasız herkesten duymaya başladım Benim de başıma geldi Hem de hiç ummadığım ve sürekli bana kardeşim diyen kişiden geldi o yüzden bir şey diyemiyorum ve seni gönülden anlıyorum O yüzden sordum bu soruyu zaten
Tabii ki dost kavramına hiç uyumuyor böyle
Kadınlar da oluyor bu kıskançlık olayı maalesef önüne geçemiyor bazıları kıskançlığını
Kız kardeşim yakın arkadaşım. Birtek o benim kararsızlığıma dayanabilir
Kız Kardeşler candır ama benim maalesef bir kız kardeşim yok
O zaman annenle alışveriş yapmak iyidir. Ya da ailenin herhangi biriyle.
Yakın arkadaşla alışveriş yapılmaz
Kör Kendi işini kendin gör demişler. işime karışılmasını istemem
Kim ister ki
Aslında yalnız olmak da çok güzel alışveriş yaparken
En yakınınsa haset olmaz özenir belki imrenme olur
Haset olmamalı ama oluyor işte
Kesinlikle katılıyorum öyle insanlarla arkadaşlık olmaz
Yapılmax en yakın arkadaşımla zevklerimiz çok farklı
yapılır
Yapılır da ne kadar iyi sonuç verir tartışılır
Neden olmasın
Erkek erkeğe alışveriş yaparım diyorsun
Hemde çok güzel yapılır
Sen yapar mıydın peki
Evet o konuda yardım güzel olurdu
Olur bence
Iyi niyetli bir arkadaşsa neden olmasın
Tabikide
❤️
Evet yapılır en azından ben yapardım
Yakın değildir o, yakın olsa yerinde duramazsın
Tabikide yapılır
Sonu hüsran olmasa bari
Umarım dediğin gibi olur ama bazen böyle kıskançlıklar oluyor biliyorsun Hatta insan fark etse bile en yakın arkadaşı olduğu için kimseye söyleyemiyor ama fark ediyor yani
Yanlış anlama canım her insan aynı değil misal 4 kızdık şu an 2 kız kaldık evet sözümüz var birbirimize ama o zamana kadar konusurmuyuz bilmiyorum konuşursak eğer giderim ben şahsen ve kız arkadaşım ciddi anlamda benim sırrımı kimseye anlatmaz baskasindanda dinledim kendimde gözlemledim
Umarım öyle güzel arkadaşlığın devam eder ama ben pek güvenmiyorum Çok yakın bir kız arkadaşınızın zararına uğradık Kısa bir süre önce hepimiz yani Hayatımda ilk kez bir kadının o kadar kötüleşebildiğini gördüm o yüzden ben temkinliyim
Açık konusim herkes kötü veya iyi demiyorum o şeyleri sadece görecek üzerinde nasıl durduğunu falan bilmeyecek kumaş tipini bilecek bide nasıl olduğunu istedigi kişiye söylesin düğün alışverişi açık bi şekilde kocası var sana düşmez bu konular denir konu kapanır tam tersi onun ayıbı gibi konuşulur senin değil senin dedim yanlış anlama misal olarak söyledim
ivett
Yapılır
Yapılır niye yapılmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?