Ben anlam veremiyorum. Bu insanlar neden bu kadar her şeyin içinde olmak ve her konuda fikir sahip olmak zorunda hissediyorlar. Alışverişe çıkan insanları bile peşine düşüp aldıkları eşyalar hakkın yorum yapıyorlar.
Merhaba, bende düğün alışverişlerine akrabaların da katılması konusunda size tamamen katılıyorum. Cidden çok saçma bir şey dediğiniz gibi düğün alışverişine sizin ile birlikte gelen akrabalar sürekli bir şeylere karışırlar ve akrabaların düğün alışverişinde iken her şeye karışması bana göre çoğu kişi için cidden sinir bozucu bir durumdur. İnsanların kendilerini alakadar etmeyen şeylere sürekli olarak karışması kadar sinir bozucu bir şey yoktur bana kalırsa. Sinirin bozulmaması için gelmemeleri en iyisidir kesinlikle.
Cevap
8Cevap
Çok saçma sapan olayla bana göre.. Ben gelenekçi bir insan değilim.. Otomatikman hiç gelemem bu tarz olaylara.. İki insan zaten evlenecek kadar olgunlaşmışsa, kendi alışverişlerini de kendileri yapabilecek çaptadırlar.. Kuyruk gibi peşlerinde gezmek neden.. Hayır eşyaları kullanacak olan onlar ama kararı veren başkaları ne saçma.. Keyifli geceler..
#smellsmoke
Heryerin adeti farklı ama anne baba olsun yeter bnc geri kalana gerk yok hatta anne babaya da gerk yok bn iç çamaşırı seçerken kaynanamla kaynpederim olmasın bi zahmet yanmda sadece eşim olsun dmi orada bari durun
Gelin onlar galiba en nefret ettiğim şeydir evlendiğimde sadece eşim ve ben giderim ayrıca şu evlendiğim ya da evlenmeyi düşündüğüm kişilere karışmaları beni deli ediyor.
Özellikle gelin kararsız birisiyse ve akrabaları ona sürekli bir şeyler deyip kafasını karıştırıyorsa erkek için gerçekten sinir bozucu bir durum.
akrabalarımla çok kuvvetli bağlarım olmadığı içine konuda rahat olucam galiba😅😅 koca tarafından bir akın akraba gelmezse işler yolunda gidebilir
Benim alışverisime annem gelirse şükretsin ne akrabasi🤣
Asla izin vermem. Sadece annem ve ablama müsaade ederim.
Düğün alışverişinde akrabaların katılması hiç mantıklı değil. İster istemez her şeye karışacaklar.
Akrabalar değil aile bile katılmamalı sonuçta o evde 2 kişi yaşayacak fazlası çöp kalabalığı
Hiç bir mantığı yok! Şahsen ben istemem yanımda kimseyi ki benim ailen de gelmez zaten.
Böyle güzel bir günde herkesin fikrini almak normaldir.
Geleneklerimiz böyle. Geçmişten süregelen durumlar bunlar..
çok gereksiz bir alışveriş böyle bir şey hiç bir zaman yapmayacağım
Nişan attırırr kan davasına dönüşür sülale savaşları çıkar tüm bunlara rağmen düğün yapılabilirse düğünde cepheler sıklaşır mühimmatlar hazırlanır 😀
Düğün yapılması mantıksız başlıca
ben olsam izin vermem
Gezmek istiyorlar heralde.
en mantıksız işlerden birisi..
Hayır niye geleceklermiş
Düğün zaten saçma bir olay
Mantıksız bi hareket
Saçma buluyorum..
Oldukça gereksiz
Bence doğru değil.
Hiç mantıklı değil.
Çok saçma