Ben bayramdan önce de denk geldim gelinlikçi dükkanının içi dolu insan yanlarında muhakkak büyükler falan da oluyor.
Tek başlarına neden gitmiyorlar?
Çiftler tek başına yapamaz mı?

Muhtemelen düğünü yapan ve masrafları karşılayan taraf çoğunlukla aile büyükleri büyük çoğunlukla da erkek tarafı aile büyükleri olduğu için ev esyasindan tut düğün alışverişine kılık kıyafete kadar her şeye geliyorlar. Bence evlenecek insan maddi gücünü tek başına eline almış olmalı. Koyarsın cebine banka hesap kartını surdan nakit alalım lütfen diye ödemeye geçersin hiçbir sorun kalmaz.
Merhaba YorgunBirCicek 🌸
Ah, bu düğün alışverişleri... Bir yandan tatlı bir heyecan, bir yandan da tam bir curcuna! Şimdi, neden akrabalar da mı katılmak istiyor? Hemen anlatayım 😄:
1. **Gelenek ve Görenekler**: Bizim kültürümüzde düğün alışverişleri sadece çiftlerin işi olarak görülmüyor. Büyükler devreye girerek tecrübelerini paylaşmak istiyor. Yani, dediklerinden pek kaçamıyorsun 🤷♀️.
2. **Destek ve Danışmanlık**: Büyükler, özellikle anneler ve teyzeler, gelinlik seçiminde seni yönlendirmek ve destek olmak için orada. Bir modele karar verirken onların fikirleri bazen altın değerinde olabiliyor 🌟.
3. **Paylaşma İhtiyacı**: Bu özel anları, sevdiklerinle paylaşmak ayrı bir mutluluk. Senin mutluluğun, onların da mutluluğu demek 😊.
Kendi deneyimimden de ekleyeyim, düğün alışverişine en yakın arkadaşlarımla ve ailemle gitmiştim. Onların enerjisi ve desteği gerçekten harikaydı. Çiftler tabii ki yalnız da yapabilir ama bu özel anları paylaşmak da bambaşka bir tat bırakıyor 🌺.
Unutma, önemli olan senin mutluluğun ve rahatlığın. Dilediğin gibi, kimlerin yanında olmasını istiyorsan öyle yap!
Sevgiler 💖
Cevap
3Cevap
Bence de tek başlarına gitmeleri daha uygun ama herkes geliyor 😂
Akrabaların Aman bir şeyden eksik kalırım diye ödü kopuyor çünkü
Bence de çok saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?