Ablam teyzemle bir perde seçimi yüzünden dakikalarca tartıştıktan sonra başka bir model almaya karar vermişti. Siz böyle bir şey yaşar mıydınız?

Ablam teyzemle bir perde seçimi yüzünden dakikalarca tartıştıktan sonra başka bir model almaya karar vermişti. Siz böyle bir şey yaşar mıydınız?

Genelde tek başıma ve kendim aldığım için hiçbir kimseyle tartışma içine girmiyorum kendi paramı kazanıp gidip kendim alırım akrabalarımla kesinlikle yola bile gitmem
Kayinvalidemle o sacma cevizli saten gecelikleri alacaktık. Nisan alışverişinde. Annem ben müstakbel esim kayinvalidem. Ben dedim ki rahat seçemiyorum utandım esim icin disari çıksın dedim. Kayinvalidem dedi ki ne anlar o öyle seyden anlamaz sen boş ver dedi. Ben de dedim ki anlamıyorsa niye benimle evleniyor😄😄
Cevizli yazmis klavye. Sacma ceyiz için saten gecelik olacakti
Cevap
7Cevap
Bence akrabaların o eylemde bulunması, onların karışması falan yeterince komik ve saçma.
Ayy ic camasiri secimi tabi ne gereksiz ya. Hele bide bedenini söylersin begenmezler yok yok o kadar degildir falan 😅😅😅
Bir taraflarını sokacaklarını bile bile akrabayla niye yapılırki🤔 sonra tartışma çıktı çıkar tabi
😃 Hiç akrabalarımla çeyiz alışverişine gitmedim
Sanırım gitseydim olay olurdu 😃😃
amacına uygun olduğu müddetce perdenin türü önemli değildi ya da rengi. Muhtemelen bu düşüncem nedeniyle epey bir gülerlerdi.
Bir perdeci olarak evi kaynana ve görümce seçiyordu. Gelin araya girdi koltuk ile halıyıda si seçin demişti
En berbatı iç çamaşırlarını hep beraber almaya gitmek.
Herifeme almak isteyecekleri donlar bende sinir strese sebep olabilir. Müsade isteyip gitsinler. 🤣
Gerçekten bazen çok absürt şeyleri uzun uzun konuştukları oluyor.
Çok stresli olduğu için komik bir anın olacağını hiç sanmıyorum ya
Burdaki asıl konu ablanın perde seciminde teyze neden bulunur ki
Çok çirkin şeyler gerçekten bi o kadarda saçma
Akrabaya noluyosa 😀😀
Arkadaşımla gittim ailesiyle kaynanası vardı beraber terlik için kavga ettiler 😂
Seksi iç çamaşırı alıp almadığınıza bakmaları olabilir
İç çamaşırı seçimi kadn erkek herkesin gözü önünde yapılır aman allahım 🤦🏻♀️
Herkesin toplanıp ceyiz almak kadar komik olay
Ben hiç çeyiz alışverişine gitmedim
İşte bu yüzden sadece kardeşimle çıkarım
Akrabalarla yapılması ne alaka
Bence acayip yanlış ben şimdi belki başka şeylerde alıcamm yani ÖZEL kskdjdj
Kavga tartışma altın olaylarii
Dakikalarca iyiymis ben saatlercesini yasayabilirdim hahahah
Yani saatlerce tartisabilirdim ya da dusunebilirdim tek basima hajaj normalde bile saatler surdugu oluyor bir tisort icin bile karar vermemin
çeyiz alışverişi çok komik
Ahahahahh bence direkt o atmosfer tuhaf olmalı
Hiç komik bi olay olmadı ya çok sıradandı
Hıc sevmedıgım ısler asırı antipatık
Brnim evlilik olmadı öyle anım yok
Su foto sahnesi o kadar çok şey anlatıyor ki
@cglakinin şahsiyet. Mutlaka izleyin diziyi
Herşeye burunlarını sokmaları bence
Nerden bilelim
yere dusmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?