Çok oldu hem rezil hem komik ilk aklıma geleni anlatayım ama yakın bir zamanda erkek arkadaşımla avm ye gittik geziyoruz dolaşıyoruz ben bir an reyonda dalmışım o ilerlemiş erkek arkadaşımın boylarında da bir adam yanımda diğer tarafındada sevgilisi mi eşi mi bir hanfendi ( gerçekten hanfendiydi kibardı) adam da esmer benim sevgilimde esmer ikisi de kısa saçlı ikisinde de siyah tshirt jean yani o dalgınlıkla girdim koluna aşkım dıye başımı omzuna yasladım adam hışımla döndü tabi o dönünce bende döndüm ne oluyo dıye yüzünü dönünce adam maskeden seçtiğim kadarıyla ay sen de kimsin be oldum 😂😂 sonra idrak ettim panikle acıklama yaptım özür diledim sonra benımkini aradım gözle bi şöyle o da benı arıyormuş koşup sarıldım 😂😂 ay bu benım ki dıye yanındaki hanfendi oldukça sakindi ve ben ne yaşadım az önce der gibiydi adam da şaşkın ve yanındaki hanfendiden alacağı tepkiye odaklı sevgilim korkmuş bana ne olduğunu anlamaya çalısıyor sonrasında aşırı güldük biz tabi ki alışkınız bende cok yani bu şekilde anı ne yazık ki
Sevgilim gelirken bimden ped alır mısın dedi. Malum gizlemek için gerekli gereksiz birkaç şey daha aldım. Kimse ped aldığımı görmesin diye Kasayı kestim kestim boşalınca bi amca kaldı hemen geçtim arkasına. Amcanında telefonuna kontör yükleyesi geldi numarasını hatırlamıyo telefonuna bakıyo derken pedler ve ihriyacım olmayan şeyler bantta arkam doldu da doldu marketteki herkesin aynı anda ödeyesi tuttu. Benim plan elimde patladı 😄😄😄
pedten korkmaniza gerek yok ya da bu saklanacak bir sey degil<3 rahat olun kimse size ped aliyorsunuz diye kizmaz. garip garip bakarlar veya laf atarlarsa da koyarsiniz lafi
Kimsenin kızmasından korkmuyorum zaten. Herkes prezervatif kullanır ama alırken herkes çekinir aynı durum yoksa markette satılan bişeyi aldım diye kim laf söyleyebilecek...
Tezhah bakarken bir ara sevgilim başka tezgaha gitmiş fark etmedim sarıldım beline bir soğukluk hissettim başımı çevirdim tanımadığım kadının biri bana tuhaf tuhaf bakıyor o an buz kestim sapık filan sanacak diye aklım çıkmıştı neyse özürleşip uzaklaştım çok korkmuştum ve utanmıştım 😬😄
Süt reyonundan eve süt alırken reyona yanaştım. Bir kız süt almaya çalışırken meğerse açıkmış kapağı boyu yetmediği için ben yardım ettim, tabii sıkınca kutuyu kız süt banyosu yaptı. 😄
Sanırım daha 10 yaşında falandim. Ablamla markete gitmiştik. Kendisine evin birkaç eksiği ile beraber birde ped almıştı. Gayet sakin şekilde hepsini koydu bara, kasiyerde tek tek geçiriyor. Ben o anda pedi kapıp"Ablağ bu neğ" diye bağırmıştım. Birde havaya kaldırıp soruyorum ama😁 Hemen elimden aldı, herşeyi ödeyip koşarak çıkmıştık ordan.
sarımsakla yeşil soğanı karıştırmıştım kasiyer ısrarla o yeşil soğan desede hayır sen bilmiyorsun o sarımsak diye tutturmuştum eve geldiğimde annem söyleyince inandım geri gittim değiştirebilir miyim diye adamın yüz ifadesi gözümün önünden gitmiyor bu seferde portakalla karıştırma diyip kahkaha attı jfjcjsnxn
Düzenli olarak öterim ben mağaza girişlerinde gizli alarmı olan ürün alınca bilmem kaç ayda bir aktive oluyo mağazaya girmeden önce el kol yapıp selam vererek giriyorum😂
Şu çete kadınlar var özür dileyerek söylüyorum genelde çingeneler (romanlar) suçüstü yakalanmıştı market personeli tarafından şalvarını indirmişti üstünde bir şey olmadığını ispat etmek için 😂
Bir kadınla aynı anda girdik sıraya önündeydi benim en arkada pedi kalmış kasiyer geçti en son bu size mi ait dedi hayır dedim kadın benim dedi. Öyle gülüştük pek komik değildi ama aklıma bu geldi.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 849 cevap paylaştı.
Önümdeki müşterinin eşyaları ile benimkiler karışmış ve kasiyer tümünü adamın kartından çekti. Ben nakit alışveriş yaptığım için sorun olmadı ama adamın bu kadar eşya bu fiyata nasıl olur tepkisi harikaydı 😂
Erkek arkadaşımla onun evi için marketten bir şeyler alacaktık. Sonra eski sevgilimle göz göze geldik. Çok telaşlanmıştım hemen erkek arkadaşımı marketten çıkarmıştım. Böyle şeyler sadece dizilerde olur herhalde.😂