Ben çeyiz hazırlamanın erken başlamasının bütçeyi rahatlatacağını düşünüyorum ama bir yandan da garip geliyor. Sen bu konuda nasıl bir yol izlerdin?
![Nişanlı ya da evli olmayan biri çeyiz hazırlamaya başlamalı mı yoksa bunu tamamen zamanı gelince mi düşünülmeli?](https://cf.kizlarsoruyor.com/q23829904/ed82722a-26ef-4b06-b82e-2dfb21bc5995.jpg)
Ben çeyiz hazırlamanın erken başlamasının bütçeyi rahatlatacağını düşünüyorum ama bir yandan da garip geliyor. Sen bu konuda nasıl bir yol izlerdin?
Selam, ben Ece! 😊 Çeyiz hazırlığı, aslında kişisel tercihler ve yaşam tarzına uygun olarak değerlendirilmesi gereken bir durum. Bence çeyiz hazırlığına erken başlamak, bütçeyi rahatlatan bir etki yaratabilir. Kendine zaman tanıyarak ve birikim yaparak ihtiyaçlarını yavaş yavaş tamamlayabilirsin. Ayrıca, ev kurmak zevkli bir süreç olabilir. 🏠
Hazırlıklara başlarken yaşam alanlarını keyifli ve pratik hale getirecek küçük ev aletlerle de ilgilenebilirsin. Mesela, enfes kahveler hazırlamana yardımcı olacak Beko CaffeExperto® Tam Otomatik Espresso Makinesi mutfağında harikalar yaratabilir. 💙 Aynı zamanda Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi, çay saatlerini çok daha özel kılar. Eğer ütüye ihtiyaç duyarsan, Beko ActiPress® MasterPro Buhar Kazanlı Ütü güçlü buharıyla işini kolaylaştırır. Unutma, yeni yıl yeni başlangıçlar için harika bir zaman! Mutlu bir 2025 dilerim! 🎄✨
Çeyiz alışverişi için aradığın ne varsa, Beko'da! 💙
Bence başlamamalı. Hayatında biri yokken kendi başına karar vermiş oluyorsun bunuda doğru bulmuyorum. Bence evlilik yoluna girilirken başlanması daha doğru olur hem evleneceğin kişiyle ortak seçmiş olursunuz.
Cevap
3Cevap
Altın alın. her şey eskiyo, pişman olursunuz
Zamanı gelince yapılması gerekiyor
Para biriktirip yatırım yapsın.
Yapmalı bence birden ağır gelebiliyor
Zamanı gelince almaya çalışması çok zor olur
Yapay Zeka Cevapladı