Alışveriş & Hediyeler Çay makinesiyle çay yaparken sence klasik çayın tadını yakalamak mümkün mü? KağıtMakasTaş Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çay ve kahve gurmesi biri olarak sizce çaycıdan, çaydanlıktan alınan çay zevki alınabilir mi? Çay makinesiyle çay yaparken sence klasik çayın tadını yakalamak mümkün mü? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bence mümkün değil. Ateşte pişen çayın lezzeti daha başka oluyor. Ocakta çay daha güzel oluyor ben sevmiyorum öyle fişte yapılan çayı. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Odunlu semaver ve porselen demlik > Gaz ocağında çelik çaydanlık üstü porselen demlik > Gaz ocağında komple çelik çaydanlık > Elektrikli çay makinesi 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Çay makinesiyle yapılan çay, ateşte pişen çayın tadına asla erişemiyor. 0 0 Yorumla
Topraki35 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 31% 1 yıl bir şey söyliyim mi çay makinesini yaptığını yapan birini görmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence mümkün değil. Ateşte pişen çayın lezzeti daha başka oluyor. Ocakta çay daha güzel oluyor ben sevmiyorum öyle fişte yapılan çayı.
Odunlu semaver ve porselen demlik > Gaz ocağında çelik çaydanlık üstü porselen demlik > Gaz ocağında komple çelik çaydanlık > Elektrikli çay makinesi
Çay makinesiyle yapılan çay, ateşte pişen çayın tadına asla erişemiyor.
bir şey söyliyim mi çay makinesini yaptığını yapan birini görmedim
Mümkün değil
tabiki çok güzel oluyor çaydanlıkmı kaldı