Biz gerçekten arada tartışıyoruz hem de daha nişanlı olmamıza rağmen. Özellikle küçük ev aletleri konusunda benim beğendiğim ve sevgilimin beğendiği ortak bir ürün bulmak çok zor oluyor. Sizin böyle bir anınız var mı?

Biz gerçekten arada tartışıyoruz hem de daha nişanlı olmamıza rağmen. Özellikle küçük ev aletleri konusunda benim beğendiğim ve sevgilimin beğendiği ortak bir ürün bulmak çok zor oluyor. Sizin böyle bir anınız var mı?

Nişanlıyken hiçbi eşya için tartışmadık ya, çok nadiren karıştı eşim zaten. Ev senin istediğin gibi olsun istiyorum, yanımda sen ol yeter dedi, defalarca fikrini sordum falan zoruna öğrendim fikrini hep. O yüzden hiç sorun yaşamadık
Cevap
2Cevap
O dönemin gerginlikle tuvalet kağıdı markası için bile tartışma çıkabilir
Erkegin boyle seylere karismasi hic cekilecek birsey degil gercekten. Onunla evlenmeyi bir daha dusun derim
Bence gerekli olmayan ev aletleri hakkında tartışmak mantıklı. Örnegin sırf almak için alınıyor ve kullanılmıyorsa gereksiz para kaybı
Ev eşyasında erkeklerde fikrini söyleyebilir hadi neysede küçük ev aletlerinide bir zahmet kadın seçsin
ToyGay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?