Haksızsın. Madem çok istiyorsun kendin alsaydın. Yorumlarda kendim alcam dedim diye kızdı demişsin ama öyle olsaydı ondan istediğin zaman terslemezdi. Durumun çok iyiyse ona söylemeden kendin alabilirdin ama sen sırf nişanlın alsın diye ona laf işittirmişsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKalitesiz erkek ile kalitesiz kadın ilişkisi. İkinizde birbirinizden ayrılmayın başkasının başı yanmasın. Biri güzellik peşinde (kesin güzelsindir) biri de paracı.
01 Yorumla
Soran1 yılAhhahahaja
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, bir yana evlilik hazırlıkları bir yana teknoloji aşkı, ikisi bir arada bazen dert olabiliyor 🙈. Anlaşılan nişanlın ilk etapta biraz yanlış anlamış ya da farklı bir perspektiften bakmış olayı. Ama sonuçta özür dilemiş ve telefonda barış çubuğu sallayarak gönlünü almak istiyor gibi geliyor bana 📱🤗. Herkes bazen gereğinden fazla tepki verebilir, bu çok doğal. Önemli olan hatasını kabul etmesi ve ilişkiyi toparlamak istemesi. Şimdi senin kararın önemli: Duygularını paylaş, ne hissettiğini ona anlat. Böylece gelecekte benzer durumları daha rahat atlatırsınız 💕. Telefona takılmadan, ilişkinizin güzelliklerine odaklanabilirsin. Belki de şu an aramalarının ardında masumiyet var, kim bilir? Paçayı kaptırmadan peçeteyi salla! 😜❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Nişanlından neden telefon istiyorsun ki? Telefon kişisel bir ihtiyaç ve onun değil senin alman gerekiyor. Zaten düğün çok masraflı ve genelde erkek tarafında sorumluluk daha fazla oluyor yani birbirinize bu zamanda daha fazla destek olmak varken neden telefon istiyorsun ki? Bu tamamıyla düşüncesizlik.
53 Yorumla
Soran1 yılBizde senin benim param yoktur. Benim kazancım da onundur. İlk ben kendime alıcam dedim diye kızdı zaten. Senin paran benimde param dedi. Konu buraya geldi. Ben üzülünce yarın almaya gidelim dedi olay bu.
Soran1 yılHerkesin doğrusu kendine. Bizim aramızda böyle şeyler olmaz
Gizli Üye(18-24)1 yılBu hayatta en üstü de en dibi de görmüş biri olarak söylüyorum. Sana tavsiyem elektronik gibi geçici olan her ne varsa hepsini bu kadar kafaya takmamak. Ben de zamanında diyordum böyle bir telefonum olsa iPhone olsa falan diyordum. Elime alıp kullandıkça ve eskidikçe bu kadar da önemli değilmiş. Önemli olan sağlık ve aile diyorsun. iPhone alınır ama bu saydıklarımı hiçbir zaman alamazsın. iPhone bir hevestir ama iPhone 16 pro çok mu abartı sanki. Bence iPhone 13 pro veya 14 pro da yeter de artar.
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısın bende öyle düşünüyorum şu an bir düşük modeli kullanıyorum sadece sıkıldım.
Cevap sahibi1 yılHayatında hiç iPhone kullanmamış insanları düşün bir de. Her yıl telefon değiştirmek mantıklı değil. Ben şu an ablamın iPhone 15 pro’ya geçmesi sonucu eski telefonu olan iPhone 12 pro’yu kullanıyorum. Arada diyorum telefonu satıp yatırım mı yapsam. O derece önemsiz bir şey telefon benim için. İphone bence en az aldıktan 5 yıl sonra değiştirilmesi gereken bir telefon. Ben ayrıyeten sürüm desteklememe muhabbeti olmadığı sürece 2020 çıkışlı bir telefonu 2029 yılına kadar kullanmak istiyorum.
1 yılBirincisi kocamdan istedim demişsin kocan değil nişanlın soyadınız ayrı ikincisi millete fakir demişsin eğer gerçekten 100 k telefon nişanlın için sorun olmasaydı bu tepkiyi vermezdi. Üçüncüsü senin gibi kızlar seviliyor ne kadar düşünceli olursan iyi davranirsan değerin olmaz doğru yoldasin yani aynen devam et 😂
15 Yorumla
Soran1 yıl2 haftaya kocam oluyor dini nikahlı eşim 🥰
Soran1 yılHadi ya … bu zamana kadar evini de üstüme yaptı biz bunların derdinde olmadık. Konuşmak için konuşmayın. Eşim mi eşim.. size B0k yemek düşüyor. Bu sabah aldık telefonu konu kapandı
Soran1 yılEleştiriye açığım ama sizin gibi zihinlere kapalıyım maalesef. Hayatınız boyunca bir çiçek bile alınmamış size. Hemcinsine düşmanlığın ondan
1 yılYa abi ciddi soruyorum 16 pro alıp napixaksin ulan bide evlilik hazirliğindasin adami da düşünmüyorsun anlamiyorum ben sizin gibi kizlari yaaa ben mi çok düşünceliyim dicem de anormal olan sizsiniz mk
511 Yorumla- 1 yıl
Ben olsam varya direkt silerdim seni
Soran1 yılHayır sadece sen fakirsin
Soran1 yılAhahaha
- 1 yıl
Hadi fakirim diyelim en azindan gönlüm zengin aw sen toptan fakirsin
- 1 yıl
Otur ağla şimdi
Soran1 yılAç kaldığında gönlünü mü yiceksin neyine ağlıyım
- 1 yıl
Aç kalmam ben
Soran1 yılProfilinden belli zaten seviyen cevap vermem hata
- 1 yıl
Yorumlarından belli ediyon kendini🤗
Soran1 yılHadi sus köylü
- 1 yıl
O kadar zenginsen telefonunu kendin alsana neden dileniyorsun? Asıl fakir sensin.
Gizli Üye(18-24)1 yılBence çok şanslısın kıymetini bil seni kırmaya bile korkuyor vay be ne güzel sevgiler var diyorum bazen ben 19 yaşındayım acaba beni de böyle seven olur muydu bazı insanlar şanslı
11 Yorumla
Soran1 yılKüçüksün daha umarım olur
Çok saçma bir düğün yapmak kolaymı bide alın abi telefonunuzu düğün ortasında bir dünya masraf var 10 bindralık bişeymiş bide kırılmayın insanlara 100 bin biliyosun dimi haksızsın önceliğin evini düzmek olsun
23 Yorumla
Soran1 yılDurumumuz iyi İkimizinde
Soran1 yılZaten kendime alıcam dedim ilk o da sinirlendi senin paran benimde param diye sonra aniden duruldu özür diledi ama bu siniri ona pahalıya patladı yarın o alacak
1 yılYazmayın demişsin ama banane yazıcam.😂😂 Haksızsın. Adam haklıyken özür dilemiş bir de. Değerini bil.😃😃
10 Yorumla
1 yıl16 prosuz evlilik olmaz, iphonesiz hiç olmaz, iyi yapmışsın :)))
20 YorumlaAnladığım kadarıyla senınde erkek arkadaşınında maddi durumu yeterınce ıyı.. Iyıyse bunlar sızın ıcın çerez ise neden tartıştınız anlamsız.. alın geçin.. soruyu açman bıle yersız :) mutluluklar bu arada..
00 Yorumla
1 yılGit kendin çalış kazan al ben olsam seni bırakırdım
210 Yorumla
Soran1 yılÖf kesin boş yapmayı biz hallettik çözdük
- 1 yıl
Noldu zorunami gitti kız gerçekler içini mi yaktı
- 1 yıl
Seninkide erkek adam değil adam olan böyle davranmaz defolup gider senin yanında barindirmaz
Soran1 yılGerçekler neydi? 😀 sizin asgari ücret kazanıp kocanıza hizmet etmek mi gerçekler
Soran1 yılİşte hiç sevilmemişsin yazık
Soran1 yılHemcinsinin bu kadar sevilip değer görmesi seni neden kışkırttı?
Soran1 yılSana hakaret bile etmedim
- 1 yıl
Hemcinsim kendi parasıyla TLF almak yerinde erkekten dilenirse yorumum yaparım tabikide
Soran1 yılSenin kocandan mı dilendik? Benim kocamdan ne istediğimden sana ne? Evini de düğün hediyes üstüme yaptığımı söylesem ölürsünüz şuracıkta
Soran1 yılYorum yapma demiyoruz hakaret niye? Bu kadar mı sevgisiz büyüdün? hiç bi erkek sana bir şey almadı mı
1 yılHaklı düğün yapmak ne kadarı çok para istiyor haberin var mı bide telefon nereden çıktı zaten
221 Yorumla
Soran1 yılDüğünü ailesi yapıyor
- 1 yıl
Hm
- 1 yıl
Peki altın falan kim aldı
Soran1 yılAilesi aldı
- 1 yıl
Ev araba
Soran1 yılVar onlar da
- 1 yıl
Onlarıda mı ailesi aldı
Soran1 yılHayır kendi
- 1 yıl
İyi onları bari kendi alabilmiş sonuçta
- 1 yıl
Telefonuda sonra alır acelesi yok bence
Soran1 yılAy bilmiyorum ya
Soran1 yılTepkisi sinir etti
- 1 yıl
Çocuk sanırım sıkışmış durumu yoktur dediğim gibi evlenmek öyle kolay değil
Soran1 yılArıyor açmıyorum. Sen böyle şeyler söyleyince evliliği gözden geçiriyorum dedi
Soran1 yılSonra sinir oldum özür dilerim dedi
- 1 yıl
Düğün yaklaştı sinirli olur tabi çok stresli bir dönem biraz olgunlaşman lazım sende
Soran1 yılBöyle bi tepki beklemiyordum
- 1 yıl
Adam haklı
Soran1 yılAçayım mı telefonu
- 1 yıl
Aç tabi nereye kadar küs kalacaksınız adamla evleniyorsun yakında
Soran1 yılOlabilir
Kusura bakma ama nişanlın haklı zaten evlilik arefesi dünya kadar harcama yapılıyor ne gereği var ki yeni telefonun? Bir de pro 16.
03 Yorumla
Soran1 yılHarcamamız yok durumumuz iyi.
Soran1 yılEvet
Gizli Üye(18-24)1 yılHaklı sen iPhone ile mi doğdun adam tüm masrafları bir yana bide o anda senin son model telefon aşkınla mı uğraşacak 😀
21 Yorumla
Soran1 yılEvet onla doğdum
1 yılHaklısın tabii ki. Aa nişanlıyı bırak, ben sevgilimden isteyeceğim de almayacak öyle mi? Nerede görülmüş? Saygısızlık😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen babamdan bozulmuş hesap makinesinden hallice telefonumu değiştirip kıytırık bi telefon almasını bile isteyemiyorum millet elin adamından iphone 16 istiyor vay arkadaş.
01 Yorumla
Soran1 yılO da sizin sorununuz canım
Ben olsam ben de sevgilin gibi bir tepki veririm
01 Yorumla
Soran1 yılHallettik bebeğim sorun yok
Tövbe bismillah enteresan bi istek olmuş...
01 Yorumla
Soran1 yılBide namaza dursaydın
1 yılYa aslında sıkışık zamanı istemen yersiz olmuş evlendikten sonra filan isteseydin keşke
01 Yorumla
Soran1 yılYa o kadar ısrarla aradı ki açtım en son. Şimdi alalım diyor özür dilerim dedi ama ben o lafa takıldım
Haksızsın ortak bir hayat kurarken ona destek olman gerekiyor.
00 Yorumla
1 yılAdam kesinlikle hakli. Neyin derdindesin 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
00 Yorumla
1 yılNasıl başarıyorsun bu kadar sevilmeyi sen? 😃
17 Yorumla
Soran1 yılYa şapşik deme öyle
- 1 yıl
Sırrını söyle bana sırrını
- 1 yıl
Ne yaptında bu kadar kaybetmekten korkuyor seni?
Soran1 yılAnlat kız anlat ıncığını cıncığını
Soran1 yılTek sırrım yorumdaki kızlar gibi olmamaktı
- 1 yıl
Go girl! Böyle olucaksın işte cidden. Erkekler emek verdikleri kadınları seviyor haklısın 😃 durumu varsa alabilir aşkısı kimsede karışamaz.
Soran1 yılKesinlikle. Sevgiliykenden beri böyleyiz zaten. Sanki adamın başını yakmışım gibi konuşmaları komik 😀 . Hayır kendileri saçlarını süpürge edip yine yaranamıyor kocalarına E ben napim
1 yılKızım sen iyi misin ya
01 Yorumla
Soran1 yıl?
Gizli Üye(30-35)1 yılİşte bu ve bu gibi şeyler yüzünden erkekler olarak evlilikten soğuduk 👍
00 YorumlaYorumları okudum zaten aranız düzelmiş yarın alırız demiş daha ne istiyorsun kızzz 😂
. Bence sende artık uzatmamalısın. Anlık böyle demiştir.01 Yorumla
Soran1 yılOlsun demicekti biraz sürünsün 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılBence o nişan ve hazırlık sürecinde beyin yorgun oluyor o var bu var bu alınacak derken oda boşta bulunmuş
03 Yorumla
Soran1 yılHaklısın normalde asla böyle konuşmaz zaten hemen özür diledi ısrarla aradı konuştuk. Yarın alalım hemen dedi ama ben yine de takıldım kaldım
Cevap sahibi1 yılBu nişan durumları bir köprü zaten bunu atlattığında gerisi gelir. O şey demiş sanırım ne yapacağız masraflar var alınacak ve insan içine çıkacaksınız ya telefon ne alaka şimdi diye
Soran1 yılEvet öyle oldu bende çok uzatmak istemedim baya ısrarla aradı. Madem alıcaz niye gerildin yani 😅
Gizli Üye(18-24)1 yılKardes sana hakkettigi cevabi vermis ama iste sonradan ozur dileyip aramasi asiri yanlis hareket. O zmn sen kulubede kalmaya razi olup bile evlenirdin onla.
03 Yorumla
Soran1 yılNe alaka aq ben babamın evinde kulübede mi kalıyordum
Cevap sahibi1 yılKardes gizlisin zaten kimsin nesin bilmem ama evlenecegin adami sevmiyorsun, sevsen onu egonu tatmin etmek icin kullanmazsin. O adamin saf biraz gozu kor olmus. Sana karsi gereksiz bir harcama yapmamasi gerekirdi heleki dugunden once, keske o adamla tanissamda cok degil 10 dk konusma firsatim olsa.
Cevap sahibi1 yılSen aslinda iphone istemedin ondan , sen evlenecegin adamdan gereksiz bisey isteyerek onun erkekligini test ettin, şoyle acikliyim ;kadinlar birlikte olduklari erkegi gercekten saglam bir erkekmi diye test ederler ve bunun sonucundada o erkekle devam ederler ya da etmezler. Siz aslinda bu erkekle devam etmek istemiyorsunuz ama egonuz okşandigi icin ayrilmiyorsunuz hosunuzda gidiyor. Ama boyle giderse eninde sonunda siz ayrilacaksiniz ama eger erkegin gozu acilirsa ve yaptigi hareketleri duzeltirse , size gercekten mantikli ve olgun sekilde davranirsa o zmn ya siz ona iyice bagli olursunuz ya da ayrilirsiniz o erkegi kucuk dusurmeye calisarak. Cunku onun gercek bir erkek olarak gordukten sonra birakmak istemeyeceksiniz :)
Mesele iphone falan degil siz erkeginizi test ediyorsunuz istemsizce guclumu diye.
1 yılhaklı babanın evinde ios mu vardı
38 Yorumla
Soran1 yılEvet babamlar son modelini kullanıyor
- 1 yıl
Sana da alsınlar o zaman
Soran1 yılBenimde var zaten sadece bir düşük modeli
- 1 yıl
yükseğini alsınlar
Soran1 yılşu an arıyor ısrarla ya
- 1 yıl
ayrıl
- 1 yıl
İnş ayrilir çocuk ya sinirlerim bozuluyor senin gibi kizlari görünce
Soran1 yılUmrum musun 😂
haklı çok mu önemli 16 pro
30 YorumlaHaksızsin tabi iyice manyadıniz ya
028 Yorumla
Soran1 yılAy bence sen hiç konuşma. Ne olduğun belli
Soran1 yılŞu üsluba bak … tam senlik hareket. Ne iş yaptığımı ne kadar kazandığımı sana mı söyleyeceğim. Kaç yaşına gelmişsin yaşından küçüklere böyle konuşmaya utanmıyor musun
Soran1 yılNişanlım haftaya eşim olacak adamla giderlerimiz de ortak. Soruda belirtmedim evet ama ben alıcam dediğimde senin paran benim de param dedi bundan sinirlendi. 24 yaşındayım senin kadar kalitesiz birini görmedim. Önce kendini geliştir , hemcinsinle nasıl konuşulur öğren.
Soran1 yılUtanmadan? Eşim olacak adam tabiki isterim senin ne haddine bunu söylemek? E tabi bu zamana kadar bi çiçek bile çok görülmüş sana
Soran1 yılŞu profile bak , aşırı irrite edicisin. Umarım sende bir gün sevilirsin ama hiç sanmıyorum. Kadınlara genel olarak bi düşmanlığın var. Evde oturup mutsuzluğunun hıncını bizden çıkartıyorsun
Soran1 yılburada utanması gereken sensin. Soruyu güncelledim aldık ve kapandı konu. Eşim olacak kişi evini de üstüme yaptı demek ki beni buna layık görüyor. E buna da bir şey de hadi? Hâlâ karşılık veriyor birde haşere kılıklı..
- 1 yıl
Ya hasta mısın 🤣kendin ağlamişsin adam seni terslemiş zaten başta onun için gelmiş buraya soru açmışsin dilenciliğinden utanmadan. Adam şu kerizi düşürdum bari bi kıçı kırık telefon yüzünden gitmesin diye özür dilemiş. Sen bana üsluptan kaliteden bahsetme bence dilenciliğinden utan önce
Soran1 yılKocam istediğimi söylerim istediğimi aldırırım sana batan ne 😀
Soran1 yılHayır neden bu kadar sinirlendirdi seni bu soru 😀
- 1 yıl
Sirtlan gibi baba evinde görmediğiniz şeyleri koca evinde tirtiklamaya çalışan haşera kılıklı, dilenci ruhlu kızlara irrite oluyorum da. Ben olsam utanırım görünce bir böcek yazmadan geçemedim. Hoş sizin gibiler laftan da anlamaz. Bunu kendilerine hak görürler utanmadan ağlarlar ezikliklerinin farkında olmazlar 🤮ay git muhatabım değil senin gibiler
Soran1 yılMuhatabı değilmiş ama destan yazarmış. Benim lafımla bana cümle kurmaya çalışıyor. Kıyamam çana
Soran1 yılBiz sevgiliyken bana çok fazla harcama yaptı ayrı ev açtı işimi beraber kurduk. Seven adam yapıyor kısaca ama sen bu duyguyu asla tadamayacaksın 🙂
Soran1 yılHala idrak edemiyor. Eşim 🙂 ibretliksin. O yüzden görüşünü silmeyeceğim. Ne hayatlar var dedirttin bana. Kendini bir telefona bile layık görmüyor. Erkeklerin hesabını ödemekten evde kalmışsın
Soran1 yılHer soruma kuduruk cevaplar vermenden anlamalıydım
Soran1 yılPembe profilli erkeksin diye umuyorum. Bir kadın kendini bu kadar düşüremez çünkü. Gerçekten kadınsan durumun içler acısı😀
Soran1 yılKendim de alabilirim istesem. Eşim varken neden ben alıyorum? Ortalıkta gurur abidesi olarak geze geze evde kaldınız Seyit onbaşı gibi her şeyi sırtlayarak. evin direği de siz olurdunuz 😀 Senin gibilerin kıymeti hiçbir zaman olmadı olmayacak da.
Soran1 yıl30 yaşına kadar gelmişsin kime verdiğin belli değil burada işsiz gibi takılıyorsun hesabında bilge 😀 en bilge işsiz sensin.
Soran1 yılKişi kendinden bilir işi diyorum 😚😚
Soran1 yıl2 üniversite mezunuyum kendi işimin patronuyum bu yaşta. Benim rakibim bile olamazsın sen ablacım 😀
Soran1 yıl😚😚
Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. adam sana onu alınca düğünü neylen edicek
01 Yorumla
Soran1 yılDüğünü ailesi yapıyor. Zaten konuştuk az önce yarın gidip alıcaz ama benim mod yinede düşük
1 yılBaşka derdin mi yok
00 YorumlaHalsızsın hemde dibine kadar.
00 Yorumla
1 yılSaçmalamışsın ayrılmadığına şükret
00 Yorumlapahalı şey istemişsin
00 Yorumla
1 yılherif köküne kadar haklı :D
00 YorumlaHaklısın, iPhone önemli tabi sjsjj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer durumunuz yoksa haklı ama varsa yaptığı ayıp
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıladam haklı. nokta