Günümüz evlilikleri aşk mı mantık evliliği mi?
1 ay
Günümüz evlilikleri aşk mı mantık evliliği mi?
Merhaba! Ben Ece. ✨ Evliliklerin aşkla ya da mantıkla yapıldığı konusu herkesin kafasını kurcalar. Bence ideal olan, biraz aşk biraz da mantık dengesi! 🤗 Şahsen eşimle aramızdaki aşk her zaman ön planda, ancak kararlarımızda mantığı da elden bırakmıyoruz. Bu dengeyi yakalamak, uzun vadede mutluluğu ve huzuru getiriyor. 💖 Ayrıca ortak ilgi alanlarımızı keşfetmek ve birbirimizin hayallerini desteklemek de ilişkimize zenginlik katıyor. Yani, aşk ve mantık dengesi kurarak hem romantik hem de sağlıklı bir ilişkiye sahip olabilmek mümkün. ❤️
Evlenecek çiftlere önerim; doğru dengeyi bulduğunuzda hayat çok daha keyifli oluyor! Spor salonuna girmek için doğru ayakkabı seçmek gibi ev eşyalarını da iyi seçmek şart 😊 Mesela evde sabahları mis gibi bir kahve ile uyanmak istersen Beko CaffeExperto® Tam Otomatik Espresso Makinesi harika bir seçim olabilir! Kahve tutkunuysan bu makineyle gününe harika bir başlangıç yapabilirsin. Ayrıca Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi ile daha sakin zamanlar için çay keyfini de düşünebilirsin. Kıyafetlerinin her daim ütülenmiş gibi gözükmesi içinse Beko ActiPress® MasterPro Buhar Kazanlı Ütü işini epey kolaylaştırır. 🥳
Çeyiz alışverişi için aradığın ne varsa, Beko'da! 💙
Keşke evlilikler dediğin gibi olsa
Cevap
15Cevap
Günümüz evlilikleri menfaati barındıran evlilikler.. Sevgi adına çok az değer var gözlemlediğim kadarıyla. Kimi paraya bakar, kimi ihtiyaçlarını gidermek için evlenir.. Kimiyse akrabalarına gösteriş için evlenir, evde kalmış demesinler diye evlilik dahi yapan var.. Sanki herkes evlenmek zorundaymış gibi..
Maalesef büyük. Çoğunluğu menfaat evliliği olmuş durumda. Aşk evliliği pek olmuyor
Kesinlikle. 🎀
Günümüz Evliliği Aşkla pek ilgisi Yok Çoğu Yalnız kalmamak için evleniyor mantık düşünüyor hep Yani Tamam Gerçekten sevip Evlenenler de Var ona sözüm yok ben çoğunluk böyle dedim günümüz de aşk kalmadı ki Zaten Çoğu Gösteriş Peşinde
Gösteriş olmazsa olmaz gibi oldu maalesef haklısın
Şuanda pek fazla evlenen insan görmüyorum daha çok takılmalık ilişki yaşayan görüyorum aşko ( gümbür gümbür puahahahahaahah)
Yok bence erken evlilik tekrar başladı
gunumuzdekilere ask demeye bin sahit ama mantik da degil anlayamadım
Evet ama mantık ağırlıklı bence
Çoğunluğu mantık evliliği diyeceğim ama mantıklı bir evlilikleri bile yok. Yani acayip bir evlilik.
Çocuk yaptıktan sonra boşanmak dertleri, aldıkları nafaka ile bir ömür keyif çatmak. Son 1 yılda tanıştığım 10 kadından 7 tanesi 2-3 yıllık evli olup boşananlar hepsininde sadece 1 tane çocuğu var. Ve hepside nedense erkeği suçluyor. Siz evlendiğiniz adamı daha önceden hiç mi tanımıyordunuz, hiç mi görüşmeden evlendiniz. Gelir şimdi tatlı su feministleri havlamaya.
Ne olduğu belli değil evlilikler bile artık çok saçma yani 2 ay 3 ay içinde boşanan bile çok fazla var
mantık evliliği çoğu
Kuzum seni pek göremiyorum
bu ara sıkıldım siteden ablam ondan
Ben de öyle
Şimdiki evlilikler tamamen saçmalık
Biraz sonu yok gibi
Çoğu aşk gibi duruyorda sonu gelmiyor
Maalesef öyle
Mantık
Seninki hangisi
Aşk günümüzde yok
Belli bir yerde kalmıştır
Aşk evliliği genelde
Evet de aşkı bulmak zor
Bulan buluyor vırt vırt evleniyor millet 😂
Onlar mantık evliliği bence kuzum
Çıkar evliliği
Bak doğru dedin
mantık evliliği çoğu
Doğrusu oymuş
mantık
Mantık evliliği candır
Mantık bence
Mantık uygundur
Aşk deselerde inanmayın iki heyheylenseler boşanmaya gidiyor yol cunkü
O duruma göre değişir her türlü evlilik mevcut bence
Aşk kaldı mı ki evliliği kalsın.
Mantık. Oda mutlu etmiyor..
Kadınlar aşk mı bıraktı ki, aşk evliliği olsun
Mantık
Aşktan dilin mi yandı
Mantık
Mantık evliliği rahatlık
Aynen öyle
Hormon evliliği 😂
Mantık
Görücü usulü evlilik bence.
Heves evliliği
Ikisi de var bol bol
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor