Çeyiz eşyalarını ucuza almam pişmanlık derler. Sizce de öyle mi?

Çeyiz eşyalarını ucuza almam pişmanlık derler. Sizce de öyle mi?

Modası hızlı geçen ürünlere çok para harcamak akıllıca değil. Ama uzun süreli modası geçmeyen ürünleri fiyat performans dahilinde alınabilir. her şey pahalı olunca kaliteli olmuyor. Özellikle her markanın her ürünü iyi olmuyor. Ben evlensem farklı farklı markaları tercih ederim. TV konusunda asla Arçelik ve Beko almayın. LG ve Samsung ve iyidir , daha uyguns Vestel iyidir
Sans isi bence 9 sene once kucuk elektronik urunlerim Arzum kettl haric hepsini kullanıyorum onuda 2 ay once degistirdim cok fazla elimden dusup su akitiyordu yenisini aldim korkmaz oda patladi 1 ay kullanmadim bile benden sonra kim ne marka aldiysa bozuldu eltim kaynanam gerci onalrin kiskancliktan aldilar
Akıllıca tercihler bireysel ekonomiyi de destekler. Ucuza kaçılmaz, kaliteye, performansına, markasına, ederine, değerine ve her ayrıntıya dikkat edilmesi gerekiyor.
Cevap
13Cevap
Bence pişmanlık değildir
Belli olmaz kuzum
tabak çanağa çok para vermek bence saçmalık herşeyi marka almaya gerek yok bence
Marka olanlar güzel oluyor ama
Tabii ki
Herhangi bir eşyayı ucuz almak pişmanlık yaratır evet.
Hem de nasıl
Bence pişmanlıktır maddi durumu iyi değilse bişi diyemem ama varsa en iyisi alınabilir uzun süreli olması için
Evet hepsi sıfır olmalı zaten sıfırı bile 10 yıl sonra yenilemen gerekiyor bozuluyorlar 2. el vs hepten gidik
Ceyiz cok abartiliyor bence zaten aldiginiz elektronik eşyalar falan üç dört seneye bozulucak en iyisini almaya gerek yok. Orta yollu bir seyler alinabilir.
Çoğu insan 20 yıl kullanıyor elektronik eşyasını
Abart istersen en fazla 5 yıla bozulucak bir sey 20 yıl dayanan koltuk takımı 😄
5 yıl kullanan bilemiyorum. Her 5 yılda bir eşya yenileyen görmedim. Telefon değil ki bu
Elektronik eşyalar sürekli bozulur tabikide bu kisiden kisiye gore degisir ama ben hic bir kimsenin yirmi yıl boyunca ayni camasir makinesini kullandigini gormedim. Cunku elektronik esyalari her gun her dakika kullaniyoruz bu da ömürlerinin azalmasina sebep oluyor zaten.
Ülkemizde herkes beyaz eşyayı 2 yıl civarı kullanır. Forumlardan takip edebilirsin
Takip etmeme gerek yok evimizde var zaten biliyorum
Ünlülerin evlerini izliyorum. Onlar bile 10 yıldır aynı şeyi kullanıyor.
Onlar evde zaten yemek yapmiyor dogru duzgun ocak fırın bile kullanmiyorlardir 10 yil degil 20 yil kesin gider onlara diye dusunuyorum. bir esyayi ne kadar cok kullanirsan o kadar cabuk eskiyor.
Ama onlar bizlerden çok çok zengin onu da unutma. Parası varken almıyor
ihtiyaç dışı bir şey alınmamalı alınan şeylerde kaliteli olmalı
hayir degil sacmalama en guzel duğùn kùlfetsiz olandir
ucuz etin yahnisi olmaz derler
Maalesef ki öyle
Maalesef öyle
fiyat performans almak daha mantıklı
Direkt para vermek doğru değil
Evet en kaliteli markalar alınmalı
Pişmanlık bence onun yerine az al daha iyi
Artık çeyiz sorusu görmek istemiyorum yeto
Çokta ucuza kaçmasa pişmanlık olmaz bence