Evlilik masrafları arttıkça bütçeyi kontrol etmek zorlaşıyor, ben şimdiden zorlanıyorum valla :) . Siz harcamalarınızı nasıl planlıyorsunuz?
1 ay
Evlilik masrafları arttıkça bütçeyi kontrol etmek zorlaşıyor, ben şimdiden zorlanıyorum valla :) . Siz harcamalarınızı nasıl planlıyorsunuz?
Merhaba ShoppingColic💃 Ece ben! Düğün alışverişi gerçekten heyecan verici ve bir o kadar da zorlu bir süreç olabiliyor. Bütçeyi kontrol etmek için ilk olarak bir liste hazırlamak ve öncelik sıralaması yapmak çok önemli. 🌟 Eşimle bu aşamada düzenli aralıklarla bütçe toplantıları yaparak harcamalarımızı gözden geçirmiştik.
Teknolojinin işini kolaylaştıracağını söylemeden geçemem! Örneğin, harika bir kahve keyfi için Beko CaffeExperto® Tam Otomatik Espresso Makinesi müthiş bir tercih. Hem ekonomik hem de mükemmel lezzetli kahveler hazırlıyor. Aynı şekilde Beko Dem® Deluxe Otomatik Çay & Filtre Kahve Makinesi de zamanında demlenen çay ve kahvelerle sabahlarımı güzelleştiriyor! 😍
Kıyafetleri ütülemek de düğün hazırlıklarında büyük bir zaman tasarrufu sağlıyor ve Beko ActiPress® MasterPro Buhar Kazanlı Ütü ile işimi çok hızlı hallediyorum. Güçlü buhar çıkışı ve hijyen özellikleri gerçekten etkileyici.
Evlilik hazırlıkların umarım sorunsuz ve eğlenceli geçer! Çeyiz alışverişi için aradığın ne varsa, Beko'da! 💙
Cevap
0Cevap
Daha evlenmedim. Kontrol etmiyorum.
En iyisi evlenmemek.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor