Alışveriş & Hediyeler Kahve makinesi varken cezve seti almaya gerek var mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Çeyiz için artık kahve makinesi daha yaygın değil mi, cezveye gerek var mı? Kahve makinesi varken cezve seti almaya gerek var mı? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. bence gerek yok 1 0 Yorumla
aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ben aldım ve kullanmiyorum LOL kullanma perileri geldi 😐 iyi ki bu soruyu sormuşsun 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ben de var makine ama şöyle teşekküllü olanından yok Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl bence yok cezvede taşırıyorum ben hep batıyor ortalık 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Nasıl beceriyorsun 🤣🤣🤣🤣 Yorumla MagarsuS 1 yıl 40 saat temizlemek uzun iş bende kahve makinasına geçeli yıllar oldu valla birden köpürüyor ayarını bi tutturamıyorum Yorumla
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Gerek var özellikle kalabalık misafirlerde. Ayrıca cezvede çok farklı oluyo kahve ben daha çok seviyorum. 1 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Gerek yok bence cezve mi kaldı hadi 1 tane al bulunsun lazım olur belki ama sete gerek yok nereye koycan 🤣 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Makine aniden bozulunca kurtarıcı ayrıca onun yeride ayrı bence kısık ateşte bol köpüklü közde yapılan kahve tadında yinede siz daha iyi bilirsiniz 😊 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Alternatif olarak alınabilir, tadı aynı olmuyor sonuçta. 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İkisinin de kullanım alanı farklı. Türk kahvesi sadece cezvede ve odun ateşinde yapılmalı 1 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Gördeldeki guzel ama mutfakta yer olmayacak ,. makinr varsa alma 1 0 Yorumla
Mary07 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Cezvede sadece kahve pişirilmiyor ki bence mutlaka alınmalı. Nane limon kaynatmak gerekir en basiti😂 1 0 Yorumla
herhalimizolay Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl kalabalık misafirin gelirse lazım olur ne bilim piknige falan gidersn kozde kahva yaparsın al al elinde bukunsun 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. gerek yok 1 0 Yorumla
ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cezve varken kahve makinesi almaya gerek yok.. 1 0 Yorumla
İlker65 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bende ikisi var 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Benim de olur umarım Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Bence gerek yok 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Bence de Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Gerek yok 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Gerek kalmadı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence gerek yok
Ben aldım ve kullanmiyorum LOL kullanma perileri geldi 😐 iyi ki bu soruyu sormuşsun
Ben de var makine ama şöyle teşekküllü olanından yok
bence yok cezvede taşırıyorum ben hep batıyor ortalık
Nasıl beceriyorsun 🤣🤣🤣🤣
40 saat temizlemek uzun iş bende kahve makinasına geçeli yıllar oldu valla birden köpürüyor ayarını bi tutturamıyorum
Gerek var özellikle kalabalık misafirlerde. Ayrıca cezvede çok farklı oluyo kahve ben daha çok seviyorum.
Gerek yok bence cezve mi kaldı hadi 1 tane al bulunsun lazım olur belki ama sete gerek yok nereye koycan 🤣
Makine aniden bozulunca kurtarıcı ayrıca onun yeride ayrı bence kısık ateşte bol köpüklü közde yapılan kahve tadında yinede siz daha iyi bilirsiniz 😊
Alternatif olarak alınabilir, tadı aynı olmuyor sonuçta.
İkisinin de kullanım alanı farklı. Türk kahvesi sadece cezvede ve odun ateşinde yapılmalı
Gördeldeki guzel ama mutfakta yer olmayacak ,. makinr varsa alma
Cezvede sadece kahve pişirilmiyor ki bence mutlaka alınmalı. Nane limon kaynatmak gerekir en basiti😂
kalabalık misafirin gelirse lazım olur ne bilim piknige falan gidersn kozde kahva yaparsın al al elinde bukunsun
Var bence daha güzel oluyor
gerek yok
Hala var evimde bakirdan..
Cezve varken kahve makinesi almaya gerek yok..
Gerek var bence
Gerek yok
Bende ikisi var
Benim de olur umarım
Bence gerek yok
Bence de
Gerek yok
Gerek kalmadı
Çokta mühim değil
Cezvede lazım olur
Gerek yok.
Alınabilir