Kahve makinesi almayı düşünen onlarca evlenecek çift var. Bu çiftler çeyiz için aldığında sürekli kullanılacakları bir parça olur mu yoksa sadece kahve sever oldukları için mi alıyorlar? Sizce çeyiz için kahve makinesi şart mı?

Kahve makinesi almayı düşünen onlarca evlenecek çift var. Bu çiftler çeyiz için aldığında sürekli kullanılacakları bir parça olur mu yoksa sadece kahve sever oldukları için mi alıyorlar? Sizce çeyiz için kahve makinesi şart mı?

Kahve makinesi çeyize alınabilir özellikle Türk kahvesi seviyorsanız arçelik'in otomatik teklisi işinizi görür. Kesinlikle mükemmel çalışıyor fiyatı pahalıdır ama diğerlerinden daha iyidir hem hiç içini kurcalamadan su tutarak temizlenir iz kalmaz hem de iyi köpük yapıyor gerçek Türk kahvesi kokusu tadı yani cezvede yaptığımla aynı. Diğer markaları önermiyorum çünkü onlar da presleme sistemi yok Sadece bildiğimiz cezve sistemi var ve fotosel var. Arçelik pahalı fakat mükemmel. Ekspresso yapacaksanız kapsüllüler masraflıdır ancak kapsüllülerin hileli olanları var onları kahveyi kendiniz dolduruyorsunuz o şekil oluyor ya da çok daha küçük bürolarda kullanılmak üzere kahve çekirdeğini çekerek yapılanlar o mükemmeldi ancak aldığınız kahve çekirdeğinin ne kadar kavrulmuş ve hangi ülke menşeili olması değiştiriyor her gün kahve içen biri iseniz ekspresso makinesi tavsiye ederim profesyonelini ama kapsüllü çok lezzetlidir ancak fiyat pahalı gelir
Cevap
2Cevap
Bence kullanılır ihtiyaç gibi bir şey
ben espresso tercih ediyorum ve sürekli kullanıyorum bu sizin kahve alışkanlığınıza göre değişir
ikiside surekli kullanilirda misafirler bitmiyor cunku cay versen devami kahve versen son icip giderler
kahve içiyorsan alırsın içmiyorsan neden alacaksın
En gerekli makine
Alma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?