Alışveriş & Hediyeler Baba tarafından akrabalara 4-5 tane çeyrek takılmış geçmişte, şimdi de küsüz onlara, çeyrekleri nasıl geri alabilirim? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Böyle bir şey yok tabi. Soru olsun diye sordum. Cevaplar için teşekkür ederim. ☕🍫 Baba tarafından akrabalara 4-5 tane çeyrek takılmış geçmişte, şimdi de küsüz onlara, çeyrekleri nasıl geri alabilirim? Cevapla Babalık Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. direk konuşarak. 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl He ya insanların böyle dertleri vardı bir de değil mi. D Liste tutuyorlar o bana sunu takmıstı bu bana bunu takmıstı. :D 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Öndüç diye isteyeceksin akrabalarla duyur ses çıkmazsa ağzınla iste 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
direk konuşarak.
He ya insanların böyle dertleri vardı bir de değil mi. D Liste tutuyorlar o bana sunu takmıstı bu bana bunu takmıstı. :D
Öndüç diye isteyeceksin akrabalarla duyur ses çıkmazsa ağzınla iste
Takılmış derken düğünde falan mı?
Borcun kusluğü olmaz...