Alışveriş & Hediyeler Çeyiz alışverişine çıktınız, anneniz başka bir şey önerdi, kaynananız başka bir şey! Hangisini dinlersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor #ÇeyizAlışverişiÇeyiz alışverişine çıktınız, anneniz başka bir şey önerdi, kaynananız başka bir şey! Hangisini dinlersiniz? Çeyiz alışverişine çıktınız, anneniz başka bir şey önerdi, kaynananız başka bir şey! Hangisini dinlersiniz? Cevapla Alışveriş Soruları Çeyiz Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gothbarbie Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl İkisini de almam. Kendim beğeneceğim başka seçenek bulurum. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bence de Yorumla Soran 1 yıl Sonuçta kullanacak olan kişinin olmalı seçim hakkı da Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl O ev eşyalarını kiminle kullanacaksam alışverişe onunla çıkarım, annelerin ne işi var. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Onlar da senle aynı fikirde mi olur 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fikirlerinin bu konuda bir önemi yok. Yorumla Soran 1 yıl Net olmak önemli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sınır çizmek, mesafeli durmak evliliğin hayrına.. Sonra bilmiyorlar duracakları yeri.Öyle.. Yorumla
Tatlı_nur Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Hiçkimseyi kendı bıldugımj okurum 😅😅 2 1 Yorumla Soran 1 yıl En iyi seçenek olsa gerek 😅 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kəndi istediğimi alırım. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Annen ve kaynanan bırakır mı 🙄 Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Hiçbir şey diyemezler. Dedirtmem daha doğrusu. Yorumla Soran 1 yıl Net olmak önemli Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Benim evim, benim evliliğim, benim hayatım, benim zevklerim sonuçta. Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl böyle bi alışverişe annemle giderdim 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kaynana peşini bırakır mı sence 😅 Yorumla yürüyenyıkıkkk 1 yıl onla da başka alışverişe gideriz Yorumla
Ayhan_1990 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İkisinide alırım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Paranız birine yetiyor ama 🤔 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kendi istediğimi alırım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama hadi karşı taraf neyse de diğer yanda annen var ama 🤔 fikirlerine etki etmez mi hiç? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İkisini de almam. Kendim beğeneceğim başka seçenek bulurum.
Bence de
Sonuçta kullanacak olan kişinin olmalı seçim hakkı da
O ev eşyalarını kiminle kullanacaksam alışverişe onunla çıkarım, annelerin ne işi var.
Onlar da senle aynı fikirde mi olur 😅
Fikirlerinin bu konuda bir önemi yok.
Net olmak önemli
Sınır çizmek, mesafeli durmak evliliğin hayrına.. Sonra bilmiyorlar duracakları yeri.
Öyle..
Hiçkimseyi kendı bıldugımj okurum 😅😅
En iyi seçenek olsa gerek 😅
Kəndi istediğimi alırım.
Annen ve kaynanan bırakır mı 🙄
Hiçbir şey diyemezler. Dedirtmem daha doğrusu.
Net olmak önemli
Benim evim, benim evliliğim, benim hayatım, benim zevklerim sonuçta.
böyle bi alışverişe annemle giderdim
Kaynana peşini bırakır mı sence 😅
onla da başka alışverişe gideriz
İkisinide alırım
Paranız birine yetiyor ama 🤔
Kendi istediğimi alırım
Ama hadi karşı taraf neyse de diğer yanda annen var ama 🤔 fikirlerine etki etmez mi hiç?