Alışveriş & Hediyeler Düğünde ne olmasını istemezsiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Düğününüzde ne olmasını istemezsünizkii🤣😅🥰ben, kavga istemem birde düşmek, falan , acayip gülerim kendime😀🤣😅 Güncellemeler1 yıl Ofofododffff Düğünde ne olmasını istemezsiniz? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Fazla insan hele akrabalarımı istemiyorum düğün nikah her şey bir olsun isterim sonra kocacığımlaaa balayı tatiliiiiii auuuuuuuu. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Vuhuuu uuu😀🤣😅🤭 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl taki törenisilah getirilmesikadinlarin dekolte giydigi halde oyuna cikmasi. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynenn🤣😅😀 Yorumla
Donjuanbirdonsuz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Bilemedim şu an. 5 karış suratlılar olmasın mesela 1 23 Yorumla Soran 1 yıl Evet😄 Yorumla Donjuanbirdonsuz 1 yıl Evet mi :)) Yorumla Soran 1 yıl Herrgh Yorumla Donjuanbirdonsuz 1 yıl Türkce konuş😀 Yorumla Soran 1 yıl Evet dedim 🤣🤭 Yorumla Donjuanbirdonsuz 1 yıl Snn evetıne de 😃 Yorumla Soran 1 yıl Noldu yavv Yorumla Donjuanbirdonsuz 1 yıl Yok bişey :)) Yorumla Soran 1 yıl Timam Yorumla Donjuanbirdonsuz 1 yıl Bu ne hız :)) Yorumla Soran 1 yıl Nehızı Yorumla Donjuanbirdonsuz 1 yıl Hemen yazdın Yorumla Soran 1 yıl Evet dçburdayım çğnkğ Yorumla Donjuanbirdonsuz 1 yıl Ne pofluyon Yorumla Soran 1 yıl Hiççç Yorumla Donjuanbirdonsuz 1 yıl Sıkıldın? Yorumla Soran 1 yıl Gibi Yorumla Donjuanbirdonsuz 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Aşık oldum Yorumla Donjuanbirdonsuz 1 yıl 😆🤣bu mu Yorumla Donjuanbirdonsuz 1 yıl Ne güzel Yorumla Soran 1 yıl Evet😏 ama nolcak Yorumla Donjuanbirdonsuz 1 yıl Mercimek fırında olcak :)) Yorumla
Zeren_1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Aksilik😅 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ulan bbm düğünde kesin bişey ler olur 🤣😂 Yorumla
garavel_usta Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl canım kuzenlerimin olmasını istemezdim. 1 16 Yorumla Soran 1 yıl Hımm Yorumla garavel_usta 1 yıl Düğünüm vs olamayacağı için buna da gerek kalmayacak zaten Yorumla Soran 1 yıl Hımmiyi barş Yorumla garavel_usta 1 yıl barş ne la Yorumla Soran 1 yıl Savaşma barış🤣😅 Yorumla garavel_usta 1 yıl "Barış romantiklerin lafıdır, savaşsa çağımızın bir gerçeği."-Mehmet Karahanlı Yorumla Soran 1 yıl Hava sosyal mesaj 😔😞👍 Yorumla garavel_usta 1 yıl haa Yorumla Soran 1 yıl 👍😎🙂 Yorumla garavel_usta 1 yıl Lann canım diye değiştirmiş yeni fark ediyorum, gerîzekalıı yazmıştım Yorumla Soran 1 yıl Kime😀😅🤣 Yorumla garavel_usta 1 yıl gerîzekalı kuzenlerim diye yapmıştım ama amg sitesi canım diye değiştirmiş onu Yorumla Soran 1 yıl Hee olsun ben de o, şekilde anladım sorun, yokk😅🤣😀 Yorumla garavel_usta 1 yıl iyi iyii Yorumla Soran 1 yıl Heee Yorumla garavel_usta 1 yıl 😄😄😢 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fazla insan hele akrabalarımı istemiyorum düğün nikah her şey bir olsun isterim sonra kocacığımlaaa balayı tatiliiiiii auuuuuuuu.
Vuhuuu uuu😀🤣😅🤭
taki töreni
silah getirilmesi
kadinlarin dekolte giydigi halde oyuna cikmasi.
Aynenn🤣😅😀
Bilemedim şu an. 5 karış suratlılar olmasın mesela
Evet😄
Evet mi :))
Herrgh
Türkce konuş😀
Evet dedim 🤣🤭
Snn evetıne de 😃
Noldu yavv
Yok bişey :))
Timam
Bu ne hız :))