Evlilik yaklaştıkça sevdiğim çocuk değişmeye mi başladı sizce?

bütün herşeyi erkek tarafı yaptığı için biz bir şey yapmıyoruz sevdiğim çocuğun ailesi buna itiraz etse bile çocuk onları susturdu yani bütün herseyi çocuk yapacak zaten ailesi hiç bir şey yapmıyor. Ama yapıyormuş gibi de konuşuyorlar. Annem dedi zaten çocuğun nekadar iyi temiz ve savunucu olduğunu bilmesem bu aileye vermezdim diye.5 bilezik istedik 100 gr + bide annem için süt hakkı sevdiğim çocuk beraber gidip alalım dedi aldık. Nişan salonu dışında diğer şeylerde ona ait olunca bide aile desteği olmayınca nasıl yapacağım bazen diyor. Bende çalışıyorum ama bilmiyorum ben ufak tefek şeyleri alırım. Benim zaten çeyizim yok bizde kızın ceyizini de erkek tarafı alır. Bugün de annesi demiş kız tarafı bohça yapıyor mu bende istesek yapıyoruz dedim. Ne yani dedi ben senin 4 kardeşine de mi yapicam diyince ben bozuldum evet yapılıyor dedim. oy oy onlara nasıl yapicam dedikten sonra ben telefonu kapattım sonra kendisi tekrar aradı. Dedi özür dilerim bu konulara fazla bilmediğim için bana saçma geldi kızın diğer kardeşlerine de bohça hazırlamak. O cimri birisi degil ne istersem alıyor elinde varsa. Dün mesela mont beğendim ama 1500 tl dedim dedi hemen 750 tl sini ben verdim aaa 750 tl mont buldun hemen al gibi espri yapıp aldık mesela. Ama sizce bu insandan olur mu. benim için 5 saatlik yoldan geliyor gidiş dönüş neredeyse haftada 3 4 kere aileler tanıştı 2 hafta sonra isteme var zaten evlenince anneme yakın oturucaz onların ailesinden baya uzak da
Evlilik yaklaştıkça sevdiğim çocuk değişmeye mi başladı sizce?