Alışveriş & Hediyeler Beyaz eşyada hangi rengi tercih edersin? Dilly7 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Benimkiler gri ama bundan sonra alırsam beyaz olur kesinlikle.#ÇeyizAlışverişi Beyaz eşyada hangi rengi tercih edersin? Cevapla Beyaz Eşya Soruları Beyaz Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Beyaz renk. 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Arçelik kullanıyorum fakat 20 sene olacak neredeyse, yeni olarak bosch düşünüyorum 1 3 Yorumla Dilly7 1 yıl Baya kullanmışsın, uzun ömürlük olmuşlar. Bende 6 yıldır beko kullanıyorum Esrihbaenl 1 yıl Eski sağlamlık maalesef yok, çok şikyet var. Beko -Arçelik aynı firma zaten. Tercihimi artık o markalardan kullanmayacağım. Bakalım 😇 Esrihbaenl 1 yıl Soruyu yanlış anlayan ben olarak😊gri tercih ettim sanırım fakat artık bir sonraki beyaz veya siyah okarak tercih edeceğim
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Beyaz sevərim. İnox aşırı dərəcədə parmak izi vs belli ediyor. 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Beyaz tercih ediyorum. Daha kullanisli 1 1 Yorumla Dilly7 1 yıl Kesinlikle bende öyle düşünüyorum Yorumla
İntikam-Melegi Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Gri renk güzel görünüyor 1 2 Yorumla Dilly7 1 yıl Güzel ama kullanışlı değil İntikam-Melegi 1 yıl Çabuk leke yapıyor biliyorum evdeki beyaz eşyalarda gri ama görüntüsü güzel
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Beyaz olsun. 1 2 Yorumla Dilly7 1 yıl Bunu keşle başta söyleseydin Yorumla nomercy7 1 yıl Yenilerini beyaz alırız :D Yorumla
İlginçşeyler1 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Gri veya siyah 1 2 Yorumla Dilly7 1 yıl İkisi de leke bırakıyor Yorumla İlginçşeyler1 1 yıl Leke bırakmayanları var artık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beyaz renk.
Arçelik kullanıyorum fakat 20 sene olacak neredeyse, yeni olarak bosch düşünüyorum
Baya kullanmışsın, uzun ömürlük olmuşlar. Bende 6 yıldır beko kullanıyorum
Eski sağlamlık maalesef yok, çok şikyet var. Beko -Arçelik aynı firma zaten. Tercihimi artık o markalardan kullanmayacağım. Bakalım 😇
Soruyu yanlış anlayan ben olarak😊gri tercih ettim sanırım fakat artık bir sonraki beyaz veya siyah okarak tercih edeceğim
Beyaz sevərim. İnox aşırı dərəcədə parmak izi vs belli ediyor.
Beyaz tercih ediyorum. Daha kullanisli
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum
Gri renk güzel görünüyor
Güzel ama kullanışlı değil
Çabuk leke yapıyor biliyorum evdeki beyaz eşyalarda gri ama görüntüsü güzel
Beyaz olsun.
Bunu keşle başta söyleseydin
Yenilerini beyaz alırız :D
Buzdolabı b/ç makinası
Büyükler beyaz küçükler siyah 😅
Gri veya siyah
İkisi de leke bırakıyor